שיתוף הבטחתי לעדכן! הספר 'סיהרא' יצא לאור!

• הוסף לסימניות
שמחה מאד לבשר לכם שהספר שלי "סיהרא: חלום צלול" יצא לאור! זה הכרך הראשון מתוך טרילוגיית פנטזיה על רקע היסטורי שמתרחשת במרוקו תחת שלטון המוואחידון.
הספר קיים גם בשפה האנגלית!
אפשר להשיג בכל חנויות הספרים המובילות, ובאתרים

כרגיל, נטפרי יחסמו, מצטערת מראש

הסיפור עדיין מתפרסם בעיתון והוא לקראת סיום, הכרך השני ייצא בפסח בעז''ה , והשלישי בעתיד שאח''כ;)

תודה לכולם על התמיכה!

Screenshot_20240922-131125_Chrome.jpg

IMG-20241009-WA0038.jpg

Screenshot_20240922-131318_Chrome.jpg

Screenshot_20241001-202323_WhatsApp.jpg

39.png

22.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו, איזה יופי!
זה העמוד הראשון שאנחנו קוראים בעיתון!
מה זה חלק ב'- לא כל מה שהתפרסם עד עכשיו נמצא בספר?

• הוסף לסימניות
מה? זה אנימה הייתי בטוח שזה מנגה
את צודקת.
זה מאנגה.
מויקיפדיה:
אם סדרת מאנגה פופולרית מספיק, היא עשויה להפוך בהמשך לסדרת או סרט אנימה. לפעמים נוצרים סיפורי מאנגה אשר מציגים את העלילה של סרטי אנימציה

• הוסף לסימניות
בשעה טובה!
העבודה שלך מדהימה!
לא ראיתי אנימה כזו משובחת בציבור בשום מקום!
אשמח לספר באנגלית, איפה אפשר לרכוש?
תודה! לא יודעת במדויק אבל בחיפוש בגוגל Seihara מצאתי אתרים שמוכרים אותו.

• הוסף לסימניות
וואו, איזה יופי!
זה העמוד הראשון שאנחנו קוראים בעיתון!
מה זה חלק ב'- לא כל מה שהתפרסם עד עכשיו נמצא בספר?
לא, הספר צריך להיות מעוצב מודפס, זה לוקח זמן. כל מה שהתפרסם עד הנקודה שבה הספר ירד לדפוס

• הוסף לסימניות
סתם מסקרן: למה בעברית זה חלום צלול ביחיד ובאנגלית ברבים?

• הוסף לסימניות
הי מרים יעל דבר ראשון את צירת מוכשרת ברמות יש לי4 ספרים שלך קומיקס שמתאים למבוגרים קופסא שחורה אפילו לא נראה לי ברמה לילדים רמה ממש גבוהה רציתי לשואל אם יש לך רק 5 ספרים?

• הוסף לסימניות
הי מרים יעל דבר ראשון את צירת מוכשרת ברמות יש לי4 ספרים שלך קומיקס שמתאים למבוגרים קופסא שחורה אפילו לא נראה לי ברמה לילדים רמה ממש גבוהה רציתי לשואל אם יש לך רק 5 ספרים?
יש לי את 1:0, קופסה שחורה,
כל אחד הוא שני כרכים
ועכשיו יצא סיהרא 1
סה״כ 5 ספרים

• הוסף לסימניות
יש לי את 1:0, קופסה שחורה,
כל אחד הוא שני כרכים
ועכשיו יצא סיהרא 1
סה״כ 5 ספרים
יש לי את כולם אגב חוץ מהאחרון לא רציתי לקנות
(כבר כמעט קניתי😆)ולחכות לשני... איך את מצירת דרך תוכנה? את מצירת מושלם
הרעיונות לעלילה גם שלך?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה