- הוסף לסימניות
מהו היורודולר?
מהו היורודולר? המונח יורודולר מתייחס לפיקדונות הנקובים בדולר ארה"ב בבנקים זרים או בסניפים בחו"ל של בנקים אמריקאים. מכיוו
tradingpedia.co.il
tradingpedia.co.il
חסר פה הרבה מידע ואפילו הייתי אומר שלא כתוב כלום. זה נראה כמו אתר ש'לכאורה' העתיק ישירות מויקיפדיה ועשה גוגל טרנסלייט . גם מה ש ארי היקר הביא מהצאט עיקר חסר מן הספר.![]()
מהו היורודולר?
מהו היורודולר? המונח יורודולר מתייחס לפיקדונות הנקובים בדולר ארה"ב בבנקים זרים או בסניפים בחו"ל של בנקים אמריקאים. מכיווtradingpedia.co.il
Eurodollar - Wikipedia
en.wikipedia.org
אבל תביא מקורות. עם כל הכבוד לידע הרב שלך, אנשים יותר משתכנעים כשזה מגיע עם מקור מויקיפדיה וכדו'חסר פה הרבה מידע ואפילו הייתי אומר שלא כתוב כלום. זה נראה כמו אתר ש'לכאורה' העתיק ישירות מויקיפדיה ועשה גוגל טרנסלייט . גם מה ש ארי היקר הביא מהצאט עיקר חסר מן הספר.
מה דעתך ש"מאמר המקצועי" הבא יהיה על היורודולר ? נראה שהציבור אהב מאד את המאמר של אתמול .
יורודולר קשור ישירות לאיך המעכרת ההומניטרית הגלובלית מתפקדת ואיך הדולר הפך להיות החמצן הכלכלי של העולם.
.
זה לא יהיה פשוט להסביר את זה במלל (ההודעה של אתמול לקחה כמעט שעה) . זה יהיה כמה רמות מעל. אבל זה יהיה מרתק .
ויקפידיה לא מגיע לרובדים כאלה. מערכת היורודולר אחת הסיסטמים המסובכים. לאיש הפשוט זה לא מעניין והוא לא יביא מזה תועלת (על פניו אולי די מיותר לפתוח על זה דיון) . זה בעיקר לאונברסיטאות ופרופסורים לכלכלה בחול שמדברים על זה. יכול לחפש לך במייל יש לי בטוח כמה פודקאסטים על זה אבל באנגלית.אבל תביא מקורות. עם כל הכבוד לידע הרב שלך, אנשים יותר משתכנעים כשזה מגיע עם מקור מויקיפדיה וכדו'
אבל בשום מקום לא ראיתי שהם יכולים להנפיק דולרים, אלא רק להלוות דולרים בלי לשמור על רזרבות, אבל לכאו' הם עדיין צריכים דולרים בשביל זה (זה עובר למאקרו כלכלה, מקום שאני יודע בו פחות אפילו ממה שאני לא יודע במיקרו)ויקפידיה לא מגיע לרובדים כאלה. מערכת היורודולר אחת הסיסטמים המסובכים. לאיש הפשוט זה לא מעניין והוא לא יביא מזה תועלת (על פניו אולי די מיותר לפתוח על זה דיון) . זה בעיקר לאונברסיטאות ופרופסורים לכלכלה בחול שמדברים על זה. יכול לחפש לך במייל יש לי בטוח כמה פודקאסטים על זה אבל באנגלית.
ה'מוניטרית' ולא ה'הומניטרית'ההומניטרית
הם לא.אבל לכאו' הם עדיין צריכים דולרים בשביל זה
שכוייח על הכנות. הדברים כל כך עמוקים שבסוף כל ההבדל בינינו זה לא כמה אנחנו מבינים אלא כמה אנחנו לא מבינים .(זה עובר למאקרו כלכלה, מקום שאני יודע בו פחות אפילו ממה שאני לא יודע במיקרו)
לא ביקשתי נבואה, ביקשתי השערה ובעדיפות על כזאת הנשמעת מפי מומחה.אבל אף אחד לא היה בעתיד.
הגיוני שאחרי קפיצה כה גבוהה, מגיעה ירידה קצרה שלאחריה יתייצב.
ביטקוין עוד יעלה מה שלא ראו מעולם שווה לקחת אפילו לקחת הלוואה בבנק בשביל זה צפה בקובץ המצורף 1876542
ביטקוין עוד יעלה מה שלא ראו מעולם שווה לקחת אפילו לקחת הלוואה בבנק בשביל זה
זה לא רק בציבור שלנו זה קיים בכל מקום,(כנס לאינבסטינג לפורום קריפטו)אנשים פשוט איבדו את הצפון עם הקריפטו.
אתמול ביקש ממני אברך שפרוטה לא מצויה בחשבונו שאני אקנה בשבילו מטבע של טראמפ בכמה אלפי שקלים
כי בטוח זה יעלה תוך יום. אפילו בחורים בפונביז כבר משקיעים.
אני לא משווה ביטקוין לזה כמובן, אבל הסיפור רק מדגים בצורה חריפה שיש כאן עיוות חשיבה המוני גם בציבור שלנו
הוא כתב במפורש:זה לא רק בציבור שלנו זה קיים בכל מקום,(כנס לאינבסטינג לפורום קריפטו)
FOMO זה משהו שלא קשר רק לחרדים
עיוות חשיבה המוני גם בציבור שלנו
שתידע שהבנקים בארהב נותנים משכנתא לאנשים אם ערך גבוה בביטקון על סמך זה טכמובן שזה רק אחרי שמכרת את הדירה בשביל להשקיע בביטקוין...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים