חינמי ומדהים אני משתמש בו כל הזמןאני מחפש בינה לדיבור הכי טובה שיש
אשמח לשמוע גם בחינם וגם בתשלום.
ואני מעוניין גם בבינה שיודעת לעשות עוד דברים חוץ מלדבר, גם לנסח לפני הדיבור וגם ליצור שירים, פודקאסטים ועוד
מעלה כאן אחד לדוגמא אם מישהו יודע איך יוצרים כזה דבר אשמח לשמוע
צפה בקובץ המצורף 2029539
עם תצטרך הדרכה איך להשתש בו אשמח להסביראני מחפש בינה לדיבור הכי טובה שיש
אשמח לשמוע גם בחינם וגם בתשלום.
ואני מעוניין גם בבינה שיודעת לעשות עוד דברים חוץ מלדבר, גם לנסח לפני הדיבור וגם ליצור שירים, פודקאסטים ועוד
מעלה כאן אחד לדוגמא אם מישהו יודע איך יוצרים כזה דבר אשמח לשמוע
צפה בקובץ המצורף 2029539
האם אפשר להכניס אפקטים/ שירים /קולות באמצע הפודקאסט?עם תצטרך הדרכה איך להשתש בו אשמח להסביר
לאהאם אפשר להכניס אפקטים/ שירים /קולות באמצע הפודקאסט?
תודה
אתה כותב בסוגריים כל פעם שאת רוצה לשנות את הטון לכל דבר (לדוגמא לוחש או דרמטי) לפני השורה שבה את רוצה לשנות טוןתודה
איך משנים קול /טון/קצב?
ואיך שומרים את ההקלטה?
תודה
איך משנים קול /טון/קצב?
ואיך שומרים את ההקלטה?
כל פעם שאתה עושה הקלטה חדשה תצא מהאתר ותכנס חזרה@פנחס ציור עיפרון למה לי זה לא יוצא?
הוא לפעמים מקריא את השורה הראשונה, ולפעמים מוציא קובץ ריק
עדיין לא עושה כלום, פשוט מוציא קובץ שקטכל פעם שאתה עושה הקלטה חדשה תצא מהאתר ותכנס חזרה
עם יש לך נטפרי כנראה שזאת הסיבהעדיין לא עושה כלום, פשוט מוציא קובץ שקט
צפה בקובץ המצורף 2030369
ויש לסיבה הזאת פיתרון?עם יש לך נטפרי כנראה שזאת הסיבה
אני לא בנטפרי , אבל לדעתי תפתח נושא חדש בשם "האם יש אפשרות ש google ai studio יעבוד נורמלי בנטפרי"ויש לסיבה הזאת פיתרון?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //