Audio הבינה הכי טובה להמרת טקסט לדיבור

יצירת אודיו/קולות/שירים באמצעות הבינה המלאכותית
  • הוסף לסימניות
אני מחפש בינה לדיבור הכי טובה שיש
אשמח לשמוע גם בחינם וגם בתשלום.

ואני מעוניין גם בבינה שיודעת לעשות עוד דברים חוץ מלדבר, גם לנסח לפני הדיבור וגם ליצור שירים, פודקאסטים ועוד

מעלה כאן אחד לדוגמא אם מישהו יודע איך יוצרים כזה דבר אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות

ואני מעוניין גם בבינה שיודעת לעשות עוד דברים חוץ מלדבר, גם לנסח לפני הדיבור וגם ליצור שירים, פודקאסטים ועוד

צפה בקובץ המצורף 2029539
חינמי ומדהים אני משתמש בו כל הזמן

• הוסף לסימניות

צפה בקובץ המצורף 2029539
עם תצטרך הדרכה איך להשתש בו אשמח להסביר

• הוסף לסימניות
תודה
איך משנים קול /טון/קצב?
ואיך שומרים את ההקלטה?
אתה כותב בסוגריים כל פעם שאת רוצה לשנות את הטון לכל דבר (לדוגמא לוחש או דרמטי) לפני השורה שבה את רוצה לשנות טון
שנירת ההקלטה היא פשוט על ידי שאתה מוריד אותה למחשב (לחיצה על שלוש הנקודות והורדה)

• הוסף לסימניות
תודה
איך משנים קול /טון/קצב?
ואיך שומרים את ההקלטה?

הנה דוגמא

דבר ראשון יש את הוראות המודל למעלה ששם ניתן לכתוב הוראות מדויקות

(Style instructions)​

לשם הדוגמא , כתבתי למודל שם "קרא תוכן זה כך שכל פעם שיש סוגריים זה הוראה להחליף את הטון למה שכתוב בסוגריים"

ואז בטקסט כתבתי :

(מתנשא)
מי אתה בכלל ? מה אתה רוצה ממני

( צועק בקול רם )
תעזוב אותי ,

(לוחש)
בבקשה ממך, תעזוב אותי .

וזה מה שיצא

• הוסף לסימניות
כל פעם שאתה עושה הקלטה חדשה תצא מהאתר ותכנס חזרה
עדיין לא עושה כלום, פשוט מוציא קובץ שקט
1753967910318.png

• הוסף לסימניות
ויש לסיבה הזאת פיתרון?;)
אני לא בנטפרי , אבל לדעתי תפתח נושא חדש בשם "האם יש אפשרות ש google ai studio יעבוד נורמלי בנטפרי"

ככה אולי יהיה לך תשובה ברורה יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה