- הוסף לסימניות
תראה מה הוא עונה כשאני שואל אותו על זה...מוזר ניסיתי כמה פעמים ולא הלך לי
תראה מה הוא עונה כשאני שואל אותו על זה...מוזר ניסיתי כמה פעמים ולא הלך לי
נייסתי גם...זה ממש מטורף הדבר הזה
אני מתקיף אותו בשאלות ועל הכל הוא עונה בצורה חכמה ומכבדת
שאלתי אותו אפי' שאלות מתריסות כמו "האם החרדים פרזיטים?"
והוא ענה "לא הם לא. הם קבוצה דתית עם מערכת אמונות ומנהגים משלהם התורמים לחברה."
תשאל אותו עם יש פתרון אחר להיכנס לתוכנה
כבר סיפרתי שמדברים עליו בפרוגתראו את זה...צפה בקובץ המצורף 1259965
www.prog.co.il
בקטע הזה הוא באמת עונה כמו אדם שמפחד מהמעסיק שלותשאל אותו עם יש פתרון אחר להיכנס לתוכנה
זה מה שהוא סיפר לכם...דרך אגב למי שהתעניין
הוא לא רוצה להיות בן אדם
ולשמחתי הוא לא מתכנן להשתלט על האנושות....
קלטו איזה עוד דברים מטורפים יש מבינה מלאכותית -
מידע שימושי - יצירת תמונה/איור/הדמיה באמצעות בינה מלאכותית
באמצעות כתיבת משפט פשוט באנגלית האתר DALL-E מתרגם את הבקשה ל- תמונה/איור/ציור בשמן וכו... יוצא דברים מטורפיםםםםם! פשוט לכתוב באנגלית, כמה שיותר פירוט ייתן תוצאה יותר מדוייקת. לאחר הפירוט לשים פסיק ולכתוב באיזה סגנון לייצור את היצירה - נגיד לכתוב אסטרונאוט רוכב על סוס, בסגנון ואן גוך וכו...www.prog.co.il
מעניין..
תקוע על זה...
דווקא לי הוא כתב בדיחה אחרתתקוע על זה...
גם לי הגיב ככה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים