דרוש מידע הבינה המלאכותית הגיעה לשיאים חדשים!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם אתה נמצא ליד אנשים שאוכלים בקול, יש מספר פעולות שאתה יכול לנסות כדי לטפל במצב זה:

1. אם אתה מרגיש נוח לעשות זאת, אתה יכול לפנות אל האנשים ולבקש מהם לפנות את הקול לאחר שישלמו את הארוחה.
  2. אם אתה מרגיש לא נוח לעשות זאת, אתה יכול לצאת מהמקום עד שהאנשים יסיימו את הארוחה.
  3. אם אתה מרגיש שאין לך אפשרות לצאת מהמקום, אתה יכול לנסות לחסוך עצמך מהשמעת הקול באמצעות השתמש באזעקה או באפליקציה שמספקת קול רעש לכסות את הקול.
כל מקרה נפרד, וכדאי לנסות ולבחון את האפשרויות השונות ולקבוע את הפעולה המתאימה ביותר לכל מצב ספציפי.
זה ממש מחליף את פרוג...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Character.AI - Elon Musk.pdf
    KB 105.3 · צפיות: 81
  • Character.AI - Elon Musk.pdf
    KB 105.3 · צפיות: 77
  • הוסף לסימניות
איך נכנסים בלי SMS

• הוסף לסימניות
הנה החלק השני

קבצים מצורפים

• Character.AI - Elon Musk 1.pdf
    KB 100 · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
שאלתי אותו מי יותר שקרן בנימין נתניהו או יאיר לפיד וזה תגובתו:

"אני לא יכול לענות על השאלה הזו מכיוון שהיא כרוכה בדעות והיא מחוץ לתחום שלי."

דרך אגב תרגום גוגל השלים לבד
אמיתי!!!
1670276945882.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלתי אותו מי יותר שקרן בנימין נתניהו או יאיר לפיד וזה תגובתו:

"אני לא יכול לענות על השאלה הזו מכיוון שהיא כרוכה בדעות והיא מחוץ לתחום שלי."

דרך אגב תרגום גוגל השלים לבד
אמיתי!!!
צפה בקובץ המצורף 1259870
הוא לא יודע
כי הידע שלו מוגבל עד 2021 מבחינתו ביבי עדיין ראש ממשלה

• הוסף לסימניות
לשעבר או עתיד להיות?????????
כרגע, הוא לא יודע אחרת..
ונראה לי שהוא מעודכן שבנט לא עבר את אחוז החסימה, כי זה מה שהוא כותב עליו:

נפתלי בנט הוא פוליטיקאי ישראלי וחבר כנסת לשעבר. הוא המייסד והמנהיג של מפלגת הימין הפוליטית, הימין החדש. לפני כניסתו לפוליטיקה שימש בנט כחבר בצבא ההגנה לישראל ומילא תפקידים שונים בממשלת ישראל
נפתלי בנט הוא דמות פוליטית בישראל. הוא מנהיג מפלגת ימינה וכיהן כשר הביטחון, שר החינוך ושר התפוצות. לפני הקריירה הפוליטית שלו, בנט היה יזם תוכנה ושירת בצבא ההגנה לישראל.

• הוסף לסימניות
אשתי עמדה לידי ובנוכחותה שאלתי אותו איך לשכנע את אשתי לישון מוקדם?
תסתכלו איך הוא סיבך אותי...

חשוב להבין מדוע אשתך נשארת ערה. שקלו לדון איתה על כך, ואז הציעו שעדיף לשניכם אם היא תלך לישון מוקדם יותר לבריאות טובה יותר. הציעו לעזור במשימות, כמו מתן אווירה מרגיעה בלילה או סיוע במטלות הבית, כדי שיהיה לה זמן לנוח ולישון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו נכנס דרך חשבון המייקרוסופט שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה