זרקור מקומי הבניינים החדשים של ניהול ודיור במודיעין עילית

מישהו יודע על מה ומה התקיעה עכשיו של המינהל בפריקט מ 21?

תשאלי את המזכירה של ניהול ודיור יש שם אחת בשם אפרת
היא אמורה לדעת.
או לנסות לשאול את חיים בוים
בעיקרון המנהל קשור יותר לבעל הקרקע

תגובה לצל אדם
נראה שאתה נמצא שם כתבת שאתה מעדכן לפי מה שאתה רואה בעניים
אולי אפשר עדכון קצר בהקשר לרחוב רשב''א לפי איך שהבנתי עומדים לסלול שם כביש
זה נכון?
תודה על העדכון

תגובה לצל אדם
נראה שאתה נמצא שם כתבת שאתה מעדכן לפי מה שאתה רואה בעניים
אולי אפשר עדכון קצר בהקשר לרחוב רשב''א לפי איך שהבנתי עומדים לסלול שם כביש
זה נכון?
תודה על העדכון
כרגע עובדים בקצב נאה על המדרכות.
מן הסתם אחריהם יגיע הכביש, כך הסדר בדרך כלל.
חיבור באמצעות מדרכה וכביש הם היום דרישות בסיסיות לטופס 4, אבל יש דרישות נוספות לפי כל פרוייקט ואין לי מידע מה הדרישות, ולכן אין לי השערה לגבי איכלוס.

חיברו את המדרכות עם רחוב רשב''ם?
נראה שיהיה שייך לסלול כביש ולחבר אותו לכיכר של רחוב רשב''ם?

נראה לי 19 17 21
אבל השאלה משמעותית לכל הבניינים באזור האם חיברו את הכביש העתידי עם הכיכר או לא ?

חיברו את המדרכות עם רחוב רשב''ם?
נראה שיהיה שייך לסלול כביש ולחבר אותו לכיכר של רחוב רשב''ם?
ברור, על זה הם עובדים עכשיו, המדרכה כבר מחוברת לכיכר רמב"ן/רשב"ם.
יתכן שבדרישות לטופס 4 צריך גם מהכיוון השני (כמדומה רח' ראב"ד).
אבל בשביל פלישה החיבור הזה ממש מספיק...

לא נראה כ''כ מעודכן כי בתצלום אין מדרכה בכלל ברחוב רשב''א
ואני ראיתי שעשו שם מדרכה

לא נראה כ''כ מעודכן כי בתצלום אין מדרכה בכלל ברחוב רשב''א
ואני ראיתי שעשו שם מדרכה
מעודכן מהחודשיים האחרונים עדכון קודם היה לפני הקורונה

יש למישהו עדכון ?
אם מישהו יודע בהקשר לבנינים של בנין שלם ברחוב רשב''א מה אומרים להם
בהקשר לאיכלוס וטופס 4
תודה רבה

יש למישהו עדכון ?
אם מישהו יודע בהקשר לבנינים של בנין שלם ברחוב רשב''א מה אומרים להם
בהקשר לאיכלוס וטופס 4
תודה רבה
היום הייתי במשרדי פרויקט "בנין שלם" והם אמרו לי על איכלוס מיד אחרי ראש השנה

השאלה אם זה משהו אמין
ועל סמך מה הם אומרים את זה

היום הייתי במשרדי פרויקט "בנין שלם" והם אמרו לי על איכלוס מיד אחרי ראש השנה
במייל שהם שלחו כתבו 'טופס 4 בעוד כמה שבועות'.
זה אומר שהתקדמו מהשלב שאומרים טופס 4 בעוד כמה חודשים לשלב שאומרים בעוד כמה שבועות, ההערכה שלי לא לפני חנוכה.
מאחורי הבניינים אמור לעבור שביל ברוחב 1.30, בגלל טעות בתכנון השאירו שם רק מטר. כבר יותר מחודשיים עובדים לשפוך סוללות של חול כדי להרחיב את השביל, עושה רושם שהם סיימו קצת יותר מחצי עבודה שם.
לא התחילו לעבוד על גינה.
אין עמודי תאורה, ספסלים, פחים קטנים.
דיברו שיסללו השבוע את הכביש. לא קרה.

ולכן אין מה לבנות על טופס 4 בקרוב ממש, מה שכן: יתכן שיאפשרו לפלוש כי הבניינים עצמם יהיו מוכנים לגמרי.
פלישה = קבלת מפתח עם התחייבות שלא להשתמש בדירה לצורך מגורים עד לקבלת טופס 4. התחייבות שאין עליה אכיפה ולא עוד אלא שהעירייה עצמה גובה ארנונה ממי שבא לגור. גז ומים יש אפילו ללא טופס 4, חשמל מחברת חשמל לא.

מאחורי הבניינים אמור לעבור שביל ברוחב 1.30, בגלל טעות בתכנון השאירו שם רק מטר. כבר יותר מחודשיים עובדים לשפוך סוללות של חול כדי להרחיב את השביל, עושה רושם שהם סיימו קצת יותר מחצי עבודה שם.
יש לציין שהם עובדים על זה ממש בקדחתניות יש שם טרקטורים שנשארים לעבוד ממש עד רדת החשיכה, הרבה לאחר שעות העבודה הרגילות

מקווה שלא יאפשרו לפלוש
כי זה בעצם אומר שהולכים להישאר בלי טופס 4 עוד תקופה ארוכה
צריך להתעקש לקבל טופס 4 ולהיכנס כמו בנ''א

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה