באיזה בנין אתם??מישהו יודע על מה ומה התקיעה עכשיו של המינהל בפריקט מ 21?
כרגע עובדים בקצב נאה על המדרכות.תגובה לצל אדם
נראה שאתה נמצא שם כתבת שאתה מעדכן לפי מה שאתה רואה בעניים
אולי אפשר עדכון קצר בהקשר לרחוב רשב''א לפי איך שהבנתי עומדים לסלול שם כביש
זה נכון?
תודה על העדכון
באיזה בנין אתם??
בנין 216
ברור, על זה הם עובדים עכשיו, המדרכה כבר מחוברת לכיכר רמב"ן/רשב"ם.חיברו את המדרכות עם רחוב רשב''ם?
נראה שיהיה שייך לסלול כביש ולחבר אותו לכיכר של רחוב רשב''ם?
מעודכן מהחודשיים האחרונים עדכון קודם היה לפני הקורונהלא נראה כ''כ מעודכן כי בתצלום אין מדרכה בכלל ברחוב רשב''א
ואני ראיתי שעשו שם מדרכה
היום הייתי במשרדי פרויקט "בנין שלם" והם אמרו לי על איכלוס מיד אחרי ראש השנהיש למישהו עדכון ?
אם מישהו יודע בהקשר לבנינים של בנין שלם ברחוב רשב''א מה אומרים להם
בהקשר לאיכלוס וטופס 4
תודה רבה
במייל שהם שלחו כתבו 'טופס 4 בעוד כמה שבועות'.היום הייתי במשרדי פרויקט "בנין שלם" והם אמרו לי על איכלוס מיד אחרי ראש השנה
יש לציין שהם עובדים על זה ממש בקדחתניות יש שם טרקטורים שנשארים לעבוד ממש עד רדת החשיכה, הרבה לאחר שעות העבודה הרגילותמאחורי הבניינים אמור לעבור שביל ברוחב 1.30, בגלל טעות בתכנון השאירו שם רק מטר. כבר יותר מחודשיים עובדים לשפוך סוללות של חול כדי להרחיב את השביל, עושה רושם שהם סיימו קצת יותר מחצי עבודה שם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים