דרוש מידע הבנק מבקש שאחתום על ויתור תביעות

• הוסף לסימניות
ואז יחזירו לי כסף שלקחו בטעות. מה אתם אומרים יש דרך להוציא מהם פיצוי על זה? מדובר על סכום נכבד

• הוסף לסימניות
זה היה אצלם זמן ממושך? אם כן בהחלט הגיוני שאפשר
אם רק לקחו ומיד החזירו ולא נגרם לך שום נזק, אז פחות נשמע

אבל לחתום על ויתור אין שום סיבה, מקסימום לחתום שקבלת חזרה את הכסף, אתה יכול להגיד שאתה לא מוכן, ואם באמת זאת טעות שלהם והם לא משחררים לך את הכסף בלי חתימה, תוכל לתבוע על הזמן שהפסדת מכך שהכסף ישב אצלם, לפחות ריביות והצמדות

• הוסף לסימניות
זה היה אצלם זמן ממושך? אם כן בהחלט הגיוני שאפשר
אם רק לקחו ומיד החזירו ולא נגרם לך שום נזק, אז פחות נשמע

אבל לחתום על ויתור אין שום סיבה, מקסימום לחתום שקבלת חזרה את הכסף, אתה יכול להגיד שאתה לא מוכן, ואם באמת זאת טעות שלהם והם לא משחררים לך את הכסף בלי חתימה, תוכל לתבוע על הזמן שהפסדת מכך שהכסף ישב אצלם, לפחות ריביות והצמדות
כן זה היה הרבה זמן, ומלבד זה בפניות שלי שיקרו אותי כדי שלא אדע את זה

• הוסף לסימניות
לא לחתום בשום אופן.
אין להם שום דרך לעכב לך עוד את הכסף.
להיפך, על כל יום שמעכבים אותך, הם אמורים לשלם ע"פ החוק ריבית והצמדה.
אם הם לא רוצים לשחרר לך את הכסף - פשוט פני ישירות לעו"ד!
כמה מרתיח

• הוסף לסימניות
(באיזה בנק מדובר?)
וכמה כסף זה?
אם זה סכום נמוך אין ענין שלא לחתום.

• הוסף לסימניות
לשלוח לפניות הציבור של הבנק תלונה עם כל המסמכים שמוכיחים את זכאותך ולכתוב שבמידה והדבר לא יטופל תפנה לגורמים הרלוונטיים (בנק ישראל וכו') ואף תשקול תביעה

• הוסף לסימניות
ואז יחזירו לי כסף שלקחו בטעות. מה אתם אומרים יש דרך להוציא מהם פיצוי על זה? מדובר על סכום נכבד
אולי תרחיב קצת במה מדובר.
לפי איך שזה נשמע שיש לך הוכחות לצדקותך אז באמת לא שווה לחתום, השאלה הוא אם זה באמת כך?

• הוסף לסימניות
לשלוח לפניות הציבור של הבנק תלונה עם כל המסמכים שמוכיחים את זכאותך ולכתוב שבמידה והדבר לא יטופל תפנה לגורמים הרלוונטיים (בנק ישראל וכו') ואף תשקול תביעה
אני כבר אחרי זה, ואז התקשרו מהסניף שמזכים אותי רק שאני צריך לחתום על ויתור תביעות

• הוסף לסימניות
פשוט תפנה שוב למפקח על הבנקים, וגם ישירות לפניות הציבור של הבנק.
לא אתפלא לשמוע שזה יוזמה אישית של הסניף להגן על עצמו.
לא בטוח שהנהלת הבנק עצמה מסכימה להתנהלות שכזו.
זה פשוט סוג של סחיטה.

• הוסף לסימניות
קשור לזה?

• הוסף לסימניות
קשור לזה?
איזה בנק מעדיף לא לכתוב פה
ממש לא סכום נמוך -אלפי שקלים
אלפי שקלים זה לא חצי מליון

• הוסף לסימניות
אולי תרחיב קצת במה מדובר.
לפי איך שזה נשמע שיש לך הוכחות לצדקותך אז באמת לא שווה לחתום, השאלה הוא אם זה באמת כך?
הקמתי הרשאה והגבלתי סכום ומס' חודשים. ואלא שהבנק לא התיחס להגבלות. מדגיש שזו הרשאה בנקאית בטופס פיזי לא באשראי. פניתי לבנקאי ע"ז וענו לי תשובה לקונית הסבירו לי איך מגבילים סכום באתר.. פניתי שוב וביקשתי שיבדקו בטופס שחתמתי בכתב ידי האם הגבלתי סכום כי ברור לי שהגבלתי, וענו שבדקו בטופס הוא חתום בכתב ידי ולא הוגבל בסכום. בקישתי שיעלו את הטופס ונראה, ענו שא"א! שוב פניתי וביקשתי לודא האם הם טוענים בהחלטיות שלא היתה הגבלה, ואישרתי להעלות את הטופס. ענו שבדקו שוב ולא קימת הגבלה וא"א להעלות את הטופס ולא לשלוח אותו אלא להגיע פיזית לסניף לבנקאי (שזה אומר לקבוע פגישה, לפנות זמן לתאריך שפנוי אצל הבנקאי, ללכת פיזית ולהפסיד שעות עבודה) בשלב הזה כמעט השתכנעתי בצדקתם, אבל בסוף הלכתי וקיבלתי את הטופס שהוכיח כדברי.. זה הסיפור

• הוסף לסימניות
קשור לזה?
חצי מליון נעלם מהעו"ש ולא שמים לב אני עוד לא שם..

• הוסף לסימניות
הקמתי הרשאה והגבלתי סכום ומס' חודשים. ואלא שהבנק לא התיחס להגבלות. מדגיש שזו הרשאה בנקאית בטופס פיזי לא באשראי. פניתי לבנקאי ע"ז וענו לי תשובה לקונית הסבירו לי איך מגבילים סכום באתר.. פניתי שוב וביקשתי שיבדקו בטופס שחתמתי בכתב ידי האם הגבלתי סכום כי ברור לי שהגבלתי, וענו שבדקו בטופס הוא חתום בכתב ידי ולא הוגבל בסכום. בקישתי שיעלו את הטופס ונראה, ענו שא"א! שוב פניתי וביקשתי לודא האם הם טוענים בהחלטיות שלא היתה הגבלה, ואישרתי להעלות את הטופס. ענו שבדקו שוב ולא קימת הגבלה וא"א להעלות את הטופס ולא לשלוח אותו אלא להגיע פיזית לסניף לבנקאי (שזה אומר לקבוע פגישה, לפנות זמן לתאריך שפנוי אצל הבנקאי, ללכת פיזית ולהפסיד שעות עבודה) בשלב הזה כמעט השתכנעתי בצדקתם, אבל בסוף הלכתי וקיבלתי את הטופס שהוכיח כדברי.. זה הסיפור
לפי מה שאתם מספרים יש לכם עילה לתביעה הרבה יותר גדולה על עגמת נפש וטרטור
תעשו שאלת רב ותבררו אצל עורך דין מה הסיכוי שלכם
בית המשפט מאד לא אוהב כאלו סיפורים והם קונסים את הבנק על כאלו דברים

• הוסף לסימניות
מה לגבי זה שענו לי תשובות שקריות פעם אחר פעם והסתירו מידע (הכל מתועד בפניות לבנק)?
מכירים משהו על זה? מה בכלל אפשר לקבל על דבר כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת