כן זה היה הרבה זמן, ומלבד זה בפניות שלי שיקרו אותי כדי שלא אדע את זהזה היה אצלם זמן ממושך? אם כן בהחלט הגיוני שאפשר
אם רק לקחו ומיד החזירו ולא נגרם לך שום נזק, אז פחות נשמע
אבל לחתום על ויתור אין שום סיבה, מקסימום לחתום שקבלת חזרה את הכסף, אתה יכול להגיד שאתה לא מוכן, ואם באמת זאת טעות שלהם והם לא משחררים לך את הכסף בלי חתימה, תוכל לתבוע על הזמן שהפסדת מכך שהכסף ישב אצלם, לפחות ריביות והצמדות
שישלמו לפחות את אותה הריבית שהם גובים על מינוסכן זה היה הרבה זמן, ומלבד זה בפניות שלי שיקרו אותי כדי שלא אדע את זה
אולי תרחיב קצת במה מדובר.ואז יחזירו לי כסף שלקחו בטעות. מה אתם אומרים יש דרך להוציא מהם פיצוי על זה? מדובר על סכום נכבד
אני כבר אחרי זה, ואז התקשרו מהסניף שמזכים אותי רק שאני צריך לחתום על ויתור תביעותלשלוח לפניות הציבור של הבנק תלונה עם כל המסמכים שמוכיחים את זכאותך ולכתוב שבמידה והדבר לא יטופל תפנה לגורמים הרלוונטיים (בנק ישראל וכו') ואף תשקול תביעה
איזה בנק מעדיף לא לכתוב פה(באיזה בנק מדובר?)
וכמה כסף זה?
אם זה סכום נמוך אין ענין שלא לחתום.
אתה צריך הוכחה שאמרו לך את המשפט הזהואז יחזירו לי כסף שלקחו בטעות. מה אתם אומרים יש דרך להוציא מהם פיצוי על זה? מדובר על סכום נכבד
קשור לזה?
![]()
מעילת ענק נחשפה בבנק הפועלים: המנהלים העידו במשטרה - כל רגע
לאחר שלקוחה התלוננה על היעלמות כספים, אחד העובדים, מנהל מחלקה בסניף מרכזי, נלקח לבדיקת פוליגרף ולאחר מכן הודה שמעל במאות אלפים מכספי הלקוחות, העובד הושהה ובבנק פנו למשטרה והודיעו על כך למפקח על הבנקיםwww.kore.co.il
אלפי שקלים זה לא חצי מליוןאיזה בנק מעדיף לא לכתוב פה
ממש לא סכום נמוך -אלפי שקלים
הקמתי הרשאה והגבלתי סכום ומס' חודשים. ואלא שהבנק לא התיחס להגבלות. מדגיש שזו הרשאה בנקאית בטופס פיזי לא באשראי. פניתי לבנקאי ע"ז וענו לי תשובה לקונית הסבירו לי איך מגבילים סכום באתר.. פניתי שוב וביקשתי שיבדקו בטופס שחתמתי בכתב ידי האם הגבלתי סכום כי ברור לי שהגבלתי, וענו שבדקו בטופס הוא חתום בכתב ידי ולא הוגבל בסכום. בקישתי שיעלו את הטופס ונראה, ענו שא"א! שוב פניתי וביקשתי לודא האם הם טוענים בהחלטיות שלא היתה הגבלה, ואישרתי להעלות את הטופס. ענו שבדקו שוב ולא קימת הגבלה וא"א להעלות את הטופס ולא לשלוח אותו אלא להגיע פיזית לסניף לבנקאי (שזה אומר לקבוע פגישה, לפנות זמן לתאריך שפנוי אצל הבנקאי, ללכת פיזית ולהפסיד שעות עבודה) בשלב הזה כמעט השתכנעתי בצדקתם, אבל בסוף הלכתי וקיבלתי את הטופס שהוכיח כדברי.. זה הסיפוראולי תרחיב קצת במה מדובר.
לפי איך שזה נשמע שיש לך הוכחות לצדקותך אז באמת לא שווה לחתום, השאלה הוא אם זה באמת כך?
חצי מליון נעלם מהעו"ש ולא שמים לב אני עוד לא שם..קשור לזה?
![]()
מעילת ענק נחשפה בבנק הפועלים: המנהלים העידו במשטרה - כל רגע
לאחר שלקוחה התלוננה על היעלמות כספים, אחד העובדים, מנהל מחלקה בסניף מרכזי, נלקח לבדיקת פוליגרף ולאחר מכן הודה שמעל במאות אלפים מכספי הלקוחות, העובד הושהה ובבנק פנו למשטרה והודיעו על כך למפקח על הבנקיםwww.kore.co.il
לפי מה שאתם מספרים יש לכם עילה לתביעה הרבה יותר גדולה על עגמת נפש וטרטורהקמתי הרשאה והגבלתי סכום ומס' חודשים. ואלא שהבנק לא התיחס להגבלות. מדגיש שזו הרשאה בנקאית בטופס פיזי לא באשראי. פניתי לבנקאי ע"ז וענו לי תשובה לקונית הסבירו לי איך מגבילים סכום באתר.. פניתי שוב וביקשתי שיבדקו בטופס שחתמתי בכתב ידי האם הגבלתי סכום כי ברור לי שהגבלתי, וענו שבדקו בטופס הוא חתום בכתב ידי ולא הוגבל בסכום. בקישתי שיעלו את הטופס ונראה, ענו שא"א! שוב פניתי וביקשתי לודא האם הם טוענים בהחלטיות שלא היתה הגבלה, ואישרתי להעלות את הטופס. ענו שבדקו שוב ולא קימת הגבלה וא"א להעלות את הטופס ולא לשלוח אותו אלא להגיע פיזית לסניף לבנקאי (שזה אומר לקבוע פגישה, לפנות זמן לתאריך שפנוי אצל הבנקאי, ללכת פיזית ולהפסיד שעות עבודה) בשלב הזה כמעט השתכנעתי בצדקתם, אבל בסוף הלכתי וקיבלתי את הטופס שהוכיח כדברי.. זה הסיפור
חושב שקנס כזה לא יגיע אלי אלא למדינה לא?בית המשפט מאד לא אוהב כאלו סיפורים והם קונסים את הבנק על כאלו דברים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים