הברון. די אם

• הוסף לסימניות
הברון.jpg

הברון מלא.jpg

היום למדתי שאני שונאת עיפרון. שונאת.

• הוסף לסימניות
מישי כאן אמרה שהיא שונאת עיפרון? :confused:
פשוט ככה ראיתי לפני שנכנסתי לאשכול, אבל כאן אני לא רואה תגובה כזאת...

מקוה שהתחרטת :p;)
אלופה!!

• הוסף לסימניות
זה וואו!!
והקימפוז מדויק
רק.. קצת חבל.. למה על נייר מקומט?
איך היתה אומרת המורה שלי בחוג האחד שלמדתי פעם פעם..?
כבוד ליצירה, בנות.

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הפחות מושקע... אהבתי מאוד!!!
מקסים מקסים
אבל באמת כל החלק התחתון בצד שמאל הורס לדעתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עבד!!!!

• הוסף לסימניות
@הגיבן יש לך יד טובה. התוצאה של הקלוז אפ שלך מאוד מוצלח. אולי תנסי לעבוד יותר בלונג שוט.

• הוסף לסימניות
@הגיבן יש לך יד טובה. התוצאה של הקלוז אפ שלך מאוד מוצלח. אולי תנסי לעבוד יותר בלונג שוט.
לא רציתי להפריע למישהו עסוק כל כך, אז חשבתי על מה שכתבתם הרבה, וניסיתי להבין לבד.
אמנם הצלחתי להגיע לכמה תובנות על עצמי - אבל לא הצלחתי להבין את הכוונה שלכם.
אולי אפשר טיפה לפרט?

• הוסף לסימניות
לא רציתי להפריע למישהו עסוק כל כך, אז חשבתי על מה שכתבתם הרבה, וניסיתי להבין לבד.
אמנם הצלחתי להגיע לכמה תובנות על עצמי - אבל לא הצלחתי להבין את הכוונה שלכם.
אולי אפשר טיפה לפרט?
אני עולה חדש. רק בטל: 0505755743

• הוסף לסימניות
התוצאה של הקלוז אפ שלך מאוד מוצלח. אולי תנסי לעבוד יותר בלונג שוט
@הגיבן , מכאן תוכלי להמשיך
קלוז אפ- תקריב
לונג שוט- צילום ממרחק
אלו מושגים מעולם הצילום המתארים את המרחק מהמצולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה