- הוסף לסימניות
עכשיו אני חושבת על השיגעונות שאנחנו עשינו כולנו כל הלילה הרחק מכל מסך מרצד…הייתי מאד דואגת אם בסמינר של הבת שלי בשעה 2.00 לפנות בוקר היו אומרות תהילים במקום להשתולל.
לא קשור למסכים.
עכשיו אני חושבת על השיגעונות שאנחנו עשינו כולנו כל הלילה הרחק מכל מסך מרצד…הייתי מאד דואגת אם בסמינר של הבת שלי בשעה 2.00 לפנות בוקר היו אומרות תהילים במקום להשתולל.
לא קשור למסכים.
מעניין למה יש סינונים למבוגרים?מכשיר זה לדעתי עניין של אמון
שאלה...בחורים בסמינר בהעסקת נקיון זה משהו אחר לגמרי זה ממש נסיון גדול וברור שלא תעשי את לעומת זאת מכשיר זה לדעתי עניין של אמון
אמון מגיע אחרי שעשית את מינימום ההשתדלות מבחינתךבחורים בסמינר בהעסקת נקיון זה משהו אחר לגמרי זה ממש נסיון גדול וברור שלא תעשי את לעומת זאת מכשיר זה לדעתי עניין של אמון
הי זה אולי נחמד לנו לחשוב שהמורות הם גם כאלה וזה אצל כולם וכו וכו כי זה תירוץ נחמד שיהיה לי גם. אבל זה עובדתית לא נכון יש לנו ב"ה הרבה מאוד קדושה בעם שלנו והרבה מאוד רצון אמיתי להישמר. זה שלפעמים פה ושם מתגלה שגם אנשים/נשים בתפקיד הם גם בני אדם עם נסיונות ( כמה מפתיע מי היה חושב!) זה לא מצדיק בכלל!! אנחנו לא ילדים קטנים העולם הוא לא שחור לבן. תכלס שורה תחתונה האחריות על כל אחד ואחת במיוחד כאנשי צוות מול חניכים/חניכות. ולומר שזה לא העסק של כל אחד לטוב ולרע כל ישראל ערבים. זה לא קלישאה זה עובדה. כמובן זה לא אומר שבכל מצב צריך להעיר זה בהחלט יכול לגרום להפך שמעירים במקום והזמן או הצורה הלא נכונה. יסוד גדול של התומר דבורה: מעשה רע גדול ככל שיהיה לעולם לא מבטל מעשה טוב קטן ככל שיהיה. בהצלחה!!הם כנראה הגיעו בשביל זה - להנות
המלון לא יכול למנוע מהם...
וזה גם לא העסק של אף אחד מה הן עושות
יש להן אחריות על עצמן
ותאמיני לי שהן ראו דברים וסרטים שיש היום בהרבה בתים
(גם בבתים של מורות שמורות וצדיקות יש סדרות טלויזיה מכירה את זה מהבנות שלהם
גם למורות זה מעניין וכיף
שמירת עיניים אולי? אין אפוטרופוס ..מעניין למה יש סינונים למבוגרים?
זה ענין של אמון![]()
כתבתי בצינישמירת עיניים אולי? אין אפוטרופוס ..
ומה קורה אם זה לא במסגרת הסמינר?
וקבוצת בנות נחמדה הולכת לנפוש לדוגמא, בדירה בטבריה?!
שם- אין אפילו צוות שיהווה גורם הרתעה.
יש היום וויפי חינמי בהרבה מקומות ציבוריים, כך שחובת הזהירות קיימת לא דווקא במלונות/דירות.
העניין הוא לגדל בנות מוגנות מבפנים, לא מבחוץ.
בנות שגם אם הן נמצאות ליד מכשיר ורשת, יש להן את הרגש והשכל והיכולת להשמר.
יש גם ענין של אופי, לא כולם כמוך.לגבי אמון -
כשהתחלתי לעבוד אחרי הסמינר
שמעתי את אחותי אומרת לאבא שלי, שיש לי בעבודה רשת פתוחה
(זה לא היה נכון.. היה רשת מסוננת אבל גם גישה לפתוחה)
ושמעתי שאבא שלי ענה לה, ' עליה אפשר לסמוך'
האמון הזה גרם לי לא לפתוח במשך שנים אף פעם את הרשת הפתוחה
הזוי, מטורף, מטורלל.הם כנראה הגיעו בשביל זה - להנות
המלון לא יכול למנוע מהם...
וזה גם לא העסק של אף אחד מה הן עושות
יש להן אחריות על עצמן
ותאמיני לי שהן ראו דברים וסרטים שיש היום בהרבה בתים
גם למורות זה מעניין וכיף
תיקון קטן-יש הבדל בין בחורה בת 19 שיוצאת עם חברות
לנשואה בת 19 שיוצאת עם בעלה.
כל מילה, ועם זה אוסיףאף אחד לא יכול לדעת איפה הילדים שלו נמצאים היום,
מכירה משפחות צדיקות ושמורות שההורים של הבנות לא מדמיינים איפה הם נמצאות ומה הם יודעות,
ואני רוצה להדגיש לכל אלה שחושבים שהם יכולים לשמור על הילדים שלהם-
אין היום כזו דרך לשמור על הילד שלך לחלוטין מרשת ואינטרנט! בדור שלנו זה פשוט בלתי אפשרי, ולכן מה שלא תכתבו ותאמרו ותדמיינו שאם אין מסכים במחנה זה יעזור אז זה פשוט שטויות.
הדבר היחיד שיישאר עם הילד זה ההבנה שהוא אחראי על עצמו ועל מעשיו כי אחרת זה לא יעבוד ואתם תדמיינו שהוא מוגן ושמור, בזמן שהוא ישחק אתכם מחבואים ובמקום להגן על עצמו עם בגרות והבנה יהיה עסוק רק בניסיונות הסתרה מההורים.
מה האחריות כוללת?אף בחורה טובה ואיכותית לא תעלה בדעתה לשחק מחבואים עם ההורים סתם ככה ביום בהיר,
והרוח שנושבת היום בסטייל חינוך החדש- שהילד הינו ייצור עצמאי ובר החלטה- פשט מנותק, כן, עדיין האחריות עליכם, הורים!
כן, אנחנו עושים את ההשתדלות שלנו, ואת התפילות לחינוך הילדים, ונכון שהתוצאות בסוף לא תלויות בנו-
אבל עדיין לומר שבעצם כל נער/ה סורר/ת יכול לעשות מה בא לו, על אף שזה נכון בתאוריה, זה פשוט לא מתאים לסיטואציה כזו.
מאיפה אתם יודעים מה הקשר של הבחורה עם ההורים?אף בחורה טובה ואיכותית לא תעלה בדעתה לשחק מחבואים עם ההורים סתם ככה ביום בהיר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים