בקבוצות אין אפשרות לראות מי ראה ומי לא אפשר לראות רק אם משהו באמצע לכתוב הודעה
- ודאי שרואים אם ראו את ההודעה ששלחת: בצד שמאל מתחת להודעה ששלחת אם מופיע עיגול פצפון אם תמונת הפרופיל של הנמען - סימן שהוא ראה את זה, אם לא רואים את התמונה או שזה נמצא בהודעה קודמת ועדיין לא ירדה למתחת להודעה האחרונה - סימן שהוא עדיין לא ראה את זה.
איך עשית זאת בצ'אט הישן?בצאט הישן יה אפשרות לשנות את השם בפרופיל כך שהוא מוצג רק בצאט
(במייל היה שם אחד ובצאט יכלו לשים שם אחר)
משהו יודע איך עושים את זה גם בגרסה החדשה?
מעל הצאט (בצד) היה כמו מיני הגרות של הצאט והיה מקום לכתוב שם מתחת לשם שמופיע במיילאיך עשית זאת בצ'אט הישן?
גוגל כתבו שרק לחשבון עסקי או בית ספרייש אפשרות לערוך הודעה שנשלחה בצאט החדש?
אתה מתכוון לסטטוס?מעל הצאט (בצד) היה כמו מיני הגרות של הצאט והיה מקום לכתוב שם מתחת לשם שמופיע במייל
והוא הופיע לי בצאט
גאוניייבכל אופן, אני חושב שישנה אפשרות אחרת לעשות זאת- אפשר לשנות את שם המשתמש שלך המוגדר בחשבון גוגל, השם הזה לכאורה (אני מדגיש 'לכאורה' כי לא בדקתי את זה) יופיע בשיחות הצ'אט, וכדי לבחור שם אחר למיילים שתשלח - תכנס להגדרות ובלשונית 'חשבונות וייבוא' תערוך את הפרטים של השם שיופיע במיילים שתשלח בהגדרה 'שליחת אימייל בשם'
הצלחתי להתרגל.אלו שיש להם את הצ'ט החדש כבר כשבועיים-שלשה, האם מתרגלים עם הזמן?
זה קופץ באותו מקום כמו בצא'ט הקודם אין הבדל!!!אני עדיין על הישן.
ומה שנוח לי בו בעיקר- שזה יחד עם המייל וקופץ באמצע. ולא בלשונית אחרת.
אפשר לראות בחדש גם כן בכזו קלות?
ת'אמת ששיניתי את זה ממש מזמן, ניסיתי לחזור לישן ודי מהר חזרתי בחזרה לחדש התרגלתי אליו!!!אלו שיש להם את הצ'ט החדש כבר כשבועיים-שלשה, האם מתרגלים עם הזמן?
אין מה לעשות בענייןיש אפשרות לשנות את המיקום של הצאט?
כרגע הוא פתוח לי כעמודה מצד ימין לתפריט
צפה בקובץ המצורף 1244565
אני רוצה שהוא יחזור למקומו הרגיל - מתחת לתפריט
צפה בקובץ המצורף 1244566
לא מופיע לי האופציה הזו. איך מגיעים לזה? פתחתי הגדרות כללי לא מופיע לי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים