דרוש מידע הגירסה החדשה של צ'אט (בעיות בחזרה לגירסת Hangouts) {ריכוז מידע מכמה אשכולות באתר}

• הוסף לסימניות
אגב, כמה שהצ'אט החדש הוא מעצבן ובעיצוב גרוע (ולא, גם אני לא יכולה להחליף חזרה לישן), מצאתי בו (בינתיים) יתרון אחד - אין יותר בלבול בכתיבה בשילוב עברית/אנגלית/ספרות

• הוסף לסימניות
  • ודאי שרואים אם ראו את ההודעה ששלחת: בצד שמאל מתחת להודעה ששלחת אם מופיע עיגול פצפון אם תמונת הפרופיל של הנמען - סימן שהוא ראה את זה, אם לא רואים את התמונה או שזה נמצא בהודעה קודמת ועדיין לא ירדה למתחת להודעה האחרונה - סימן שהוא עדיין לא ראה את זה.
בקבוצות אין אפשרות לראות מי ראה ומי לא אפשר לראות רק אם משהו באמצע לכתוב הודעה
ומי נמצא ומי לא
ובישן כן רואים

• הוסף לסימניות
בצאט הישן יה אפשרות לשנות את השם בפרופיל כך שהוא מוצג רק בצאט
(במייל היה שם אחד ובצאט יכלו לשים שם אחר)
משהו יודע איך עושים את זה גם בגרסה החדשה?

• הוסף לסימניות
מעל הצאט (בצד) היה כמו מיני הגרות של הצאט והיה מקום לכתוב שם מתחת לשם שמופיע במייל
והוא הופיע לי בצאט
אתה מתכוון לסטטוס?
אני לא חושב שזה משנה את השם בצ'אט אלא זה מוסיף את הסטטוס מתחת לשם שלך המוצג ברשימת הצ'אטים לאדם איתו אתה משוחח בצ'אט (אאל''ט).
בכל אופן, אני חושב שישנה אפשרות אחרת לעשות זאת- אפשר לשנות את שם המשתמש שלך המוגדר בחשבון גוגל, השם הזה לכאורה (אני מדגיש 'לכאורה' כי לא בדקתי את זה) יופיע בשיחות הצ'אט, וכדי לבחור שם אחר למיילים שתשלח - תכנס להגדרות ובלשונית 'חשבונות וייבוא' תערוך את הפרטים של השם שיופיע במיילים שתשלח בהגדרה 'שליחת אימייל בשם'.

• הוסף לסימניות
בכל אופן, אני חושב שישנה אפשרות אחרת לעשות זאת- אפשר לשנות את שם המשתמש שלך המוגדר בחשבון גוגל, השם הזה לכאורה (אני מדגיש 'לכאורה' כי לא בדקתי את זה) יופיע בשיחות הצ'אט, וכדי לבחור שם אחר למיילים שתשלח - תכנס להגדרות ובלשונית 'חשבונות וייבוא' תערוך את הפרטים של השם שיופיע במיילים שתשלח בהגדרה 'שליחת אימייל בשם'
גאונייי
זה באמת עובד
כל הכבוד!
עזרת לי מאודדדד!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
פה נשאר אותו דבר
ואגב בחדש יש אפשרות לצרף דרייב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אלו שיש להם את הצ'ט החדש כבר כשבועיים-שלשה, האם מתרגלים עם הזמן?

• הוסף לסימניות
אני עדיין על הישן.
ומה שנוח לי בו בעיקר- שזה יחד עם המייל וקופץ באמצע. ולא בלשונית אחרת.
אפשר לראות בחדש גם כן בכזו קלות?

• הוסף לסימניות
אלו שיש להם את הצ'ט החדש כבר כשבועיים-שלשה, האם מתרגלים עם הזמן?
ת'אמת ששיניתי את זה ממש מזמן, ניסיתי לחזור לישן ודי מהר חזרתי בחזרה לחדש התרגלתי אליו!!!
תנסו ותראו שזה לא כזה נורא, בפרט שאני די מאמינה שהם לא היו משנים לפני שהם ישבו עם אנשי מקצוע על זה
כנראה עומד מאחורה משהו...
מקווה שתתרגלו מהר כי לפי ההודעות כאן אני מבינה שזה הולך להיות מציאות קיימת...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לשנות את המיקום של הצאט?
כרגע הוא פתוח לי כעמודה מצד ימין לתפריט
1668500216364.png

אני רוצה שהוא יחזור למקומו הרגיל - מתחת לתפריט

1668500242113.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לשנות
הגדרות
1668519587927.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה