- הוסף לסימניות
ריבית מוקדמת היא הרבה יותר יקרה!!!עוד נקודה הריביות שלוקחים היום על הלוואות נעות בסביבות ה8-10 אחוז ריבית שנתית
מה שבגמחים כמו הגמ"ח המרכזי וכדו' נעות בין 1.5-4 אחוז ריבית שנתית
ריבית מוקדמת היא הרבה יותר יקרה!!!עוד נקודה הריביות שלוקחים היום על הלוואות נעות בסביבות ה8-10 אחוז ריבית שנתית
מה שבגמחים כמו הגמ"ח המרכזי וכדו' נעות בין 1.5-4 אחוז ריבית שנתית
ועדיין,אתם כנראה חושבים שאתם נביאים..
אפה כתבתי שמדובר במקרה כזה על רווחים של 8-10% ?
האם ידעתם ששוק ההון הוא עוד הרבה מעבר למדד מניות כזה או אחר??
שוק ההון הוא ענק וטומן בחובו אפשרויות השקעה רבות מאד!! שלא כולם הם בסיכון גבוה שמתאימים רק לטווח ארוך.
אני לא אכנס פה לכללים וכדו', אבל תגובתי הייתה למי שיש ילדים בגיל 10 כך שיש עוד כמה שנים טובות להשקיע, ולא על ילדים בגיל 19 שאוטוטו רוצים לחתן אותם.ועדיין,
מי שנמצא קרוב מאוד לחתונת ילדים, ויש לו אפשרות להשקיע \ להפקיד כספים בכדי לקבל הלוואות מגמ"ח כזה או אחר, התועלת שהוא יקבל מהגמח"ים למיניהם תהיה בד"כ גבוהה יותר מהתועלת של השקעה סולידית בשוק ההון.
חומש זה לא מעשרות ורוב הציבור לא מפקיד חומש
אשמח לדעת אם יש אישור כזה וממי (על מעשרות כמובן)
יש לך בעיה אחת שלא חישבת משכורות של העבדים והנציגים וכד' ושכירות של המשרד הקיים והמשכנתא על המשרד העתידי![]()
תחשיב היתכנות הגמח המרכזי
docs.google.com
תתייג את @השקעות R הון זה מחשבון שלו.יש לך בעיה אחת שלא חישבת משכורות של העבדים והנציגים וכד' ושכירות של המשרד הקיים והמשכנתא על המשרד העתידי
נכון.יש לך בעיה אחת שלא חישבת משכורות של העבדים והנציגים וכד' ושכירות של המשרד הקיים והמשכנתא על המשרד העתידי
ולאותו אבא פתאום יהיה 1500 להחזיר כל חודש לגמח? ועל סכום של חצי מליון (שלא ידעו לי שהם נותנים כ"כ הרבה) צריך להחזיר הרבה יותרמה עם יכולת הפקדה חודשית?
לדוג' אבא שצריך לבת שלו חצי מילין ש"ח
ויש לו יכולת להפקיד רק 500 ש"ח בחודש
ובשוק ההון יקבל באמת את הכסף שלו אבל רק 200 אלף ש"ח לעומת גמחים שיוכל לקבל את כל החצי מיליון?
מה יעשה עם עוד 400 אלף ש"ח? מאיפה יקח?
זה גם נקודה למחשבה
כמובן נתתי דוגמא בלבד
ולא נכנסתי לפרטים של כמה זמן מפקיד
רציתי להבהיר את הדוגמא בלבד!
אני לקחתי הלוואה מהגמ״ח המרכזי לפני חודשיים, ומה שכתבת ממש אבל ממש לא נכון!!!יצא לי בימים אלו לחתום ערבות לקרוב משפחה שמוציא בימים אלו הלוואה
אני חייב לומר ולהעיר, שגם בתור הלוואה נטו, הגמ"ח המרכזי הוא מבחינתי אופציה גרוע
הבירוקרטיה המטומטמת שעוברים ההורים והלוווים והערבים על הוצאת הלוואה כבר מוציאה את כל החשק והמיץ מזה
בחירת ואישור הערבים, החתמתם אצל נציג, מישכון הדירה, הגשת הטפסים...
לדעתי רק בגלל זה הדור השני (אלו שעל שמם ההורים מוציאם עכשיו הלוואות) מחפשים אלטרנטיבות טובות יותר לעתיד נישואי הילדים.
ברוך השם שזה הלך לך מהראני לקחתי הלוואה מהגמ״ח המרכזי לפני חודשיים, ומה שכתבת ממש אבל ממש לא נכון!!!
מבין כל הגופים שהייתי צריך להתעסק בקניית דירה הם היו הכי יעילים ומהירים.
נכון שלוקח כמה ימים להשיג חתימות של ארבעה ערבים מארבע ערים שונות בארץ (במקרה שלי)
אבל המהירות שבה הגמ״ח אישר את הערבים טיפל בטפסים ואישר אותם היתה יוצאת מן הכלל ועוד יותר ההלוואה שנכנסה מיד כשהערבים אישרו את ערבותם.
אני לא מצפה מגמ״ח שנותן הלוואות של מאות אלפי שקלים לתת ככה הלוואות בלי ערבויות מסודרות.
מישכון הדירה מסתכם בדיוק בשתי דקות של כתיבת פרטי הדירה.
יש הרבה סיבות למה לא לעשות גמ״ח המרכזי אבל זו ממש לא אחת מהם
לא חייבים לחתום מול נציג, אפשר אימות טלפוני הרבה יותר קל ופשוט,קרוב משפחתי כבר מנסה יותר משבוע כדי למצוא לי (הערב) איזה נציג ירום הודו כדי לחתום בפניו על הערבות, בנתיים לא הולך,
טוב לדעתלא חייבים לחתום מול נציג, אפשר אימות טלפוני הרבה יותר קל ופשוט,
ואם כבר מדברים אז גם הגמ"ח של מיר (יפה) דורשים את אותו הדבר לעשות אימות לערבים בטלפון ועל סכומים נמוכים יותר...
כל מילה!אני לקחתי הלוואה מהגמ״ח המרכזי לפני חודשיים, ומה שכתבת ממש אבל ממש לא נכון!!!
מבין כל הגופים שהייתי צריך להתעסק בקניית דירה הם היו הכי יעילים ומהירים.
נכון שלוקח כמה ימים להשיג חתימות של ארבעה ערבים מארבע ערים שונות בארץ (במקרה שלי)
אבל המהירות שבה הגמ״ח אישר את הערבים טיפל בטפסים ואישר אותם היתה יוצאת מן הכלל ועוד יותר ההלוואה שנכנסה מיד כשהערבים אישרו את ערבותם.
אני לא מצפה מגמ״ח שנותן הלוואות של מאות אלפי שקלים לתת ככה הלוואות בלי ערבויות מסודרות.
מישכון הדירה מסתכם בדיוק בשתי דקות של כתיבת פרטי הדירה.
יש הרבה סיבות למה לא לעשות גמ״ח המרכזי אבל זו ממש לא אחת מהם
העלון שלהם הוא שקר אחד גדול וגניבת דעת!אגב בזמן האחרון הגמ"ח המתחרה(אושר בכבוד) הוציא חוברת בו הוא טען שיותר שווה לשים בגמ"ח מאשר בהשקעה אשמח לתגובת חברי הפורום
(ייתכן וזה הובא. לא היה לי כח לעבור על הכל אז אשמח להפנניה במקרה וכבר דנו בזה)
מי שמעיין בעלון עד סופו,אגב בזמן האחרון הגמ"ח המתחרה(אושר בכבוד) הוציא חוברת בו הוא טען שיותר שווה לשים בגמ"ח מאשר בהשקעה אשמח לתגובת חברי הפורום
(ייתכן וזה הובא. לא היה לי כח לעבור על הכל אז אשמח להפנניה במקרה וכבר דנו בזה)
עריכה: אני אברך. ברור לי שמשהו שם בחישוב לא נכון אשמח לתשובות מקצועיות. תודה
כתבתי בעבר הודעה כזאת בנוסח הרבה יותר עדין ומחקו לי אותה בטענה של ׳טעון בירור׳העלון שלהם הוא שקר אחד גדול וגניבת דעת!
יש שם כמה טענות אמיתיות אבל השיקולים וההשוואות בין האפשרויות מטעות מאוד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים