הגנה של הערסט. - דרוש מידע דחוף

• הוסף לסימניות
האם משהו ניתקל באי מענה מהחברה, מה עושים? הבנתי שניסגרה החברה אבל תכלס מה אני עושה, זה אייפד יקר...

היה לי אייפון של אערסט, ונפלה ההגנה אוטומטי
התקנתי הגנה אחרת בלי בעיה, אך באייפד לא ניתן להסיר את ההגבלות של אערסט, והסינון של התוכן איום נורא, משהו מכיר משהו בחברה הזו, שיכול לעזור לי. אפל לא מצליחים לעזור וגם נטספארק, אמרו שרק החברה עצמה יכולה להסיר את ההגבלות.
משהו היה מנוי שם גם וזה קרה לו?
הצלחת לעשות משהו בנדון?

• הוסף לסימניות
הצלחת לעשות משהו בנדון?
עדיין לא, האייפד מושבת בגלל שאין סינון וזה הרבה עוגמת נפש,
אף אחד לא מכיר את הבעלים של אערסט?
אין בי כבר כעס פשוט רק שיסירו לי את הvpn שלהם.. ונמשיך הלאה...
אשמח לכל מי שיש לו רעיון בנידון.
אפל אמרו לי לפנות למשטרה, אבל עדיין לא קיבלתי שום מענה בנושא.

• הוסף לסימניות
עדיין לא, האייפד מושבת בגלל שאין סינון וזה הרבה עוגמת נפש,
אף אחד לא מכיר את הבעלים של אערסט?
אין בי כבר כעס פשוט רק שיסירו לי את הvpn שלהם.. ונמשיך הלאה...
אשמח לכל מי שיש לו רעיון בנידון.
אפל אמרו לי לפנות למשטרה, אבל עדיין לא קיבלתי שום מענה בנושא.
פשוט מקומם. ניסיתי לפנות לנטספארק, כי זה ניהול מכשיר שלהם וברור שהם יכולים לשחרר את הVPN, בינתיים הם לא מוכנים לעזור. צריך לשגע אותם. פניתי גם לרשות להגנת הצרכן. לדעתי ככל שיותר לקוחות יעשו את הדברים האלו הפתרון יגיע יותר מהר

• הוסף לסימניות
פשוט מקומם. ניסיתי לפנות לנטספארק, כי זה ניהול מכשיר שלהם וברור שהם יכולים לשחרר את הVPN, בינתיים הם לא מוכנים לעזור. צריך לשגע אותם. פניתי גם לרשות להגנת הצרכן. לדעתי ככל שיותר לקוחות יעשו את הדברים האלו הפתרון יגיע יותר מהר
ממש מקומם!
גם אני פניתי לרשות להגנת הצרכן ואין תשובה מהם כבר כמה חודשים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אל תגידי שסיפרתי אבל אם תבואי לנתיב ותספרי להם את הסיפור ותעברי לסינון שלהם מצב גדול שהם יפתחו ויעבירו אליהם

• הוסף לסימניות
חד משמעי
זה הדבר הראשון שעלה לי כשקראתי את המכתב.

הוא ממש מוזר ולא אמין ונראה כאילו מישהו מנסה לפגוע בעופר
חד משמעית זה נראה סכסוך על רקע אישי, אבל אם כל הכאב אני נשארתי עם מכשיר יקר לא מסונן,
אין לי בעיה לגבי הסכסוך רק תשחררו אותי ונמשיך הלאה, מן הישרות של כל חברה שיש בה סכסוכים שלפחות הלקוחות יפגעו כמה שפחות.

• הוסף לסימניות
אל תגידי שסיפרתי אבל אם תבואי לנתיב ותספרי להם את הסיפור ותעברי לסינון שלהם מצב גדול שהם יפתחו ויעבירו אליהם
תודה על העצה, אבל זה מנסיון?
יש להם בכלל סינון לאייפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה