- הוסף לסימניות
מה כפירה בזה שלא קרה נס.רק לי מזכיר את משמרת בילגה?
כל ציטוטי קדושה לא יכולים לנקות מילה אחת של כפירה.
מה כפירה בזה שלא קרה נס.רק לי מזכיר את משמרת בילגה?
כל ציטוטי קדושה לא יכולים לנקות מילה אחת של כפירה.
תרשה לי לחלוק עליך.בגלל אנשים כאלו, כנראה רק סגר הרמטי הוא הפיתרון..
ובד"כ אלו אותם האנשים שזועקים "מרה" - רק לא סגר....
מגוחך להתווכח עם מציאות..תרשה לי לחלוק עליך.
כאחת שכן מקפידה על ההנחיות וסוברת כי סגר הוא לא פתרון -
פשוט משום שלא קיים מושג כזה "סגר הרמטי".
גם בחג הפסח, כשהיה סגר שהיה נקרא "הרמטי" כלשונך,
מי שרצה לצאת, לארח או להתארח, יכל לעשות זאת ובאין מפריע.
מושג הסגר, לדעתי לכל הפחות, הוא צחוק וזלזול באינטלגנציה של כולם.
לבד מהתססה לא ראיתי את התוצאות הברוכות שהסגר הביא.
מה מהות נס?מה כפירה בזה שלא קרה נס.
הציבור לא הכיר, היה יותר מפוחד ויותר ממושמע.
עכשיו זה אחרת.
אני לא באה לומר אם סגר הוא פיתרון מתאים או לא, בגלל כל מיני סיבות ושיקולים.כאחת שכן מקפידה על ההנחיות וסוברת כי סגר הוא לא פתרון -
פשוט משום שלא קיים מושג כזה "סגר הרמטי".
הסגר בפסח לא היה הרמטי כלל, ולמרות זאת, הביא לירידה בהדבקה.גם בחג הפסח, כשהיה סגר שהיה נקרא "הרמטי" כלשונך,
אולי הקנסות?מה בדיוק גורם לך לחשוב שאלו שזלזלו עד כה יתכנסו לפתע אל ביתם בצייתנות עם הכרזת סגר כללי?
תארי לעצמך שלא כל הבוסים מסכימים.לא מבינה לרגע למה אנשים שעבדו מהבית לא ממשיכים בזה.
הם לא הסכימו גם קודם.תארי לעצמך שלא כל הבוסים מסכימים.
אולי בוס שלא רוצה שהעובדים שלו יכנסו לבידוד?איזה בוס מסכים לעבוד במקביל לביביסיטר על כל הילדים?
אה.הם לא הסכימו גם קודם.
השאלה היא למה מי שאכף את זה אז, לא אוכף את זה עכשיו.
איך בדיוק זה פוגע בכלכלה?
אולי בוס שהעובדים שלו מוכיחים לו שאין פגיעה בפריון העבודה?אולי בוס שלא רוצה שהעובדים שלו יכנסו לבידוד?
אולי בוס שלא מעוניין שעובדים שלו יסתכנו בנסיעה בתחבורה ציבורית, ידבקו וידביקו זה את זה?
זאת אומרת שכל המעונות והגנים ששלחנו עד היום היה סתם בזבוז כסף, יכלנו להביא את הילדים לעבודה בתוך שקית הקפאה ולהניח במתלים של התיקים בכניסה לעבודה.אולי בוס שהעובדים שלו מוכיחים לו שאין פגיעה בפריון העבודה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים