נכים מוגרלים בהתחלה, אבל זה לא אומר שהם מקבלים בהכרח את המקומות הראשונים. כי אחר כך יש עוד הגרלה יחד עם כל הזוכים האחרים לקביעת מיקום הזכייה של כל אחד.
אין דירות שמוקצות לנכים? נגישות וכו'
תאורטית הוא גם יכול להישאר עם דירה בקומה 11?

אין דירות שמוקצות לנכים? נגישות וכו'
תאורטית הוא גם יכול להישאר עם דירה בקומה 11?
הערה מעניינת. לא שמעתי על כזה דבר, כמדומני שעושים את הבנין כולו מונגש, ואין דירות ספציפיות בשבילם (אבל אולי אני טועה).

הערה מעניינת. לא שמעתי על כזה דבר, כמדומני שעושים את הבנין כולו מונגש, ואין דירות ספציפיות בשבילם (אבל אולי אני טועה).
בעבר דובר על דירות שמונגשות במיוחד בכל חדרי הבית. ולזכרוני קומת קרקע.

ממה שראיתי בכמה פרויקטים כל הדירות מונגשות אין הבדל גובה בתוך הדירה או משהו כזה
אולי רק החנייה מסומנת :unsure:

יש דיון [מצ"ב] בועדת משנה השבוע על תוכנית של נופי בראשית לשינוי תבע - הגרלה מספר 2285
[מסתבר שהעיכוב בבחירת דירות היה בגלל זה]

האם מישהו יוכל להסביר לי אם זה טוב לזוכים ? ואם לא - האם יש לנו דרך להתנגד ?

אם הבנתי נכון את התוכנית:
מצד אחד הוא מוסיף עוד דירות מה שיכול אולי להפריע לזוכים.
מצד שני הוא מוסיף חניות תת קרקעיות ועוד - דבר שאולי נרוויח ממנו.

קבצים מצורפים

• תוכנית לשינוי תבע - נופי בראשית.pdf
    KB 354.9 · צפיות: 46
לדע
@בית שמשניק לדעתך עצם הארכת ההגרלה יגרום ליותר נרשמים בפועל (וכל התחזיות הסופיות לא רלוונטיות, או שמי שנרשם נרשם גם כשיש פחות זמן?
מסתבר שלא יהיה שום שינוי,
כי כל אחד יחכה לראות אם יהיה שינויים,
ובינתיים אף אחד לא יעשה שינויים,
וממילא לא יהיו כמעט שינויים...:)

כמה שאלות:
אני מעוניין לקנות דירה למגורים בעפולה עילית (חרדי/מתחרד) האם יש שם הגרלות בהגרלה הנוכחית?
מהם סכויי הזכייה בטבריה? ההגרלות שם באזורים רלוונטים?
אם אני זוכה ורואה שלא משתלם לי להשקיע במקום שזכיתי ואני מבטל את הזכייה בהגרלה האם אני יכול לזכות שוב?
האם בתור זוג צעיר שווה לי להשקיע את ההון העצמי בערים כמו נוף הגליל ומצפה רמון וכו' במידה ואזכה ולא לקנות דירה מיד ולגור בינתיים בשכירות או שזה לא משתלם?

למיטב הבנתי ההגרלה בעפולה היא באזור שרחוק מאד מהריכוזים החרדיים כרגע

כמה שאלות:
אני מעוניין לקנות דירה למגורים בעפולה עילית (חרדי/מתחרד) האם יש שם הגרלות בהגרלה הנוכחית?
כפי שכתבו כבר - זה לא באזור עפולה עילית
אם אני זוכה ורואה שלא משתלם לי להשקיע במקום שזכיתי ואני מבטל את הזכייה בהגרלה האם אני יכול לזכות שוב?
כן, כל עוד אין לך דירה
האם בתור זוג צעיר שווה לי להשקיע את ההון העצמי בערים כמו נוף הגליל ומצפה רמון וכו' במידה ואזכה ולא לקנות דירה מיד ולגור בינתיים בשכירות או שזה לא משתלם?
אם זכית זה משתלם בסופו של דבר, אלא"כ אתה משלם ממש הרבה על השכירות

אם אני זוכה בדירה בהנחה
יום אחרי זה אני יכול לקנות דירה נוספת?
וא"כ מה ההשלכות של זה?
תודה לכולם!

למיטב הבנתי ההגרלה בעפולה היא באזור שרחוק מאד מהריכוזים החרדיים כרגע
כן, אבל כבר שתי שכונות מתחרדות בעפולה,
גבעת המורה ועפולה עילית,
וגם מתחיל להתחרד בעיר עצמה, (כך שמעתי)
וההגרלות הנוכחיות, כולם בעפולה - העיר,
וחוץ מזה, אני מעריך שנהירת חרדים לעפולה גדולה הרבה יותר מנהירת חילונים בעפולה,
לחרדים יש מה לבוא לאזור עכ"פ, אבל החילוני יכול ללכת לכל מקום אחר בצפון, שגם האוכלוסיה יותר צעירה.

אפשר לזכות שוב אבל לא י'הי'ה משתלם לבטל כי ההנחה הולכת לפחות וע"פ רוב לא זוכים פעם שניי'ה וההגרלה שמתכונת הנוכחית זה השקעה של פעם בחיים.
כמעט תמיד משתלם יותר לקנות דירה להשקעה (או להשקיע בשוק ההון, מתכוון לרעיון) ולגור בשכירות מאשר לקנות דירה למגורים.

שלום לכולם!
אני רואה עכשיו באתר משרד השיכון שמי שיש לו דירה בדמי מפתח לא זכאי להשתתף בתוכנית ההגרלות.

השאלה אם יש להם בכלל דרך לדעת שיש לי דירה כזו? זה מדווח איפשהוא? יש סיבה שיבואו לבדוק ולחקור?

יש למישהו מושג?

שלום לכולם!
אני רואה עכשיו באתר משרד השיכון שמי שיש לו דירה בדמי מפתח לא זכאי להשתתף בתוכנית ההגרלות.
איפה ראית שהם לא זכאים ???
השאלה אם יש להם בכלל דרך לדעת שיש לי דירה כזו? זה מדווח איפשהוא?
אין להם איך לדעת

מישהו יודע אם זה נכון שהאריכו את זמן ההרשמה ואם כן עד מתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה