- הוסף לסימניות
- #21,601
צריך לדעת לחפש בתב"ע. בינתיים שיחכה עם הרישום לראות באיזו עיר יש לו סיכוי 100% או קרובאיך עושים את זה?
תודה על המענה המפורט!
צריך לדעת לחפש בתב"ע. בינתיים שיחכה עם הרישום לראות באיזו עיר יש לו סיכוי 100% או קרובאיך עושים את זה?
תודה על המענה המפורט!
אין דירות שמוקצות לנכים? נגישות וכו'נכים מוגרלים בהתחלה, אבל זה לא אומר שהם מקבלים בהכרח את המקומות הראשונים. כי אחר כך יש עוד הגרלה יחד עם כל הזוכים האחרים לקביעת מיקום הזכייה של כל אחד.
הערה מעניינת. לא שמעתי על כזה דבר, כמדומני שעושים את הבנין כולו מונגש, ואין דירות ספציפיות בשבילם (אבל אולי אני טועה).אין דירות שמוקצות לנכים? נגישות וכו'
תאורטית הוא גם יכול להישאר עם דירה בקומה 11?
בעבר דובר על דירות שמונגשות במיוחד בכל חדרי הבית. ולזכרוני קומת קרקע.הערה מעניינת. לא שמעתי על כזה דבר, כמדומני שעושים את הבנין כולו מונגש, ואין דירות ספציפיות בשבילם (אבל אולי אני טועה).
ממה שראיתי בכמה פרויקטים כל הדירות מונגשות אין הבדל גובה בתוך הדירה או משהו כזההערה מעניינת. לא שמעתי על כזה דבר, כמדומני שעושים את הבנין כולו מונגש, ואין דירות ספציפיות בשבילם (אבל אולי אני טועה).
מה אתה רוצה? האריכו את ההרשמה בעוד חודש וחצי, עכשיו יהיה פה מנומנם עד כמה ימים לפני סוף ההרשמה.נהייה משעמם פה!!
מסתבר שלא יהיה שום שינוי,@בית שמשניק לדעתך עצם הארכת ההגרלה יגרום ליותר נרשמים בפועל (וכל התחזיות הסופיות לא רלוונטיות, או שמי שנרשם נרשם גם כשיש פחות זמן?
כפי שכתבו כבר - זה לא באזור עפולה עיליתכמה שאלות:
אני מעוניין לקנות דירה למגורים בעפולה עילית (חרדי/מתחרד) האם יש שם הגרלות בהגרלה הנוכחית?
כן, כל עוד אין לך דירהאם אני זוכה ורואה שלא משתלם לי להשקיע במקום שזכיתי ואני מבטל את הזכייה בהגרלה האם אני יכול לזכות שוב?
אם זכית זה משתלם בסופו של דבר, אלא"כ אתה משלם ממש הרבה על השכירותהאם בתור זוג צעיר שווה לי להשקיע את ההון העצמי בערים כמו נוף הגליל ומצפה רמון וכו' במידה ואזכה ולא לקנות דירה מיד ולגור בינתיים בשכירות או שזה לא משתלם?
חס ושלום רק עד יום חתימת חוזהיום אחרי זה אני יכול לקנות דירה נוספת?
כן, אבל כבר שתי שכונות מתחרדות בעפולה,למיטב הבנתי ההגרלה בעפולה היא באזור שרחוק מאד מהריכוזים החרדיים כרגע
אפשר לזכות שוב אבל לא י'הי'ה משתלם לבטל כי ההנחה הולכת לפחות וע"פ רוב לא זוכים פעם שניי'ה וההגרלה שמתכונת הנוכחית זה השקעה של פעם בחיים.אם אני זוכה ורואה שלא משתלם לי להשקיע במקום שזכיתי ואני מבטל את הזכייה בהגרלה האם אני יכול לזכות שוב?
כמעט תמיד משתלם יותר לקנות דירה להשקעה (או להשקיע בשוק ההון, מתכוון לרעיון) ולגור בשכירות מאשר לקנות דירה למגורים.האם בתור זוג צעיר שווה לי להשקיע את ההון העצמי בערים כמו נוף הגליל ומצפה רמון וכו' במידה ואזכה ולא לקנות דירה מיד ולגור בינתיים בשכירות או שזה לא משתלם?
איפה ראית שהם לא זכאים ???שלום לכולם!
אני רואה עכשיו באתר משרד השיכון שמי שיש לו דירה בדמי מפתח לא זכאי להשתתף בתוכנית ההגרלות.
אין להם איך לדעתהשאלה אם יש להם בכלל דרך לדעת שיש לי דירה כזו? זה מדווח איפשהוא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //