חכה רגע, לוקח לו דקה להיטען.
גם אחרי 5 דקות לא נפתח צילום מסך 2024-11-25 215116.jpg

למעשה, אני חושב שהוא אדם לא כ"כ מוכר. יש לו פחות מ3K חברים בקבוצת הפייסבוק שלו. אבל הוא מומחה שאין כמוהו בכל הנושא של דירה בהנחה, בבחינת "מרא דשמעתתא" ממש.
כשחיפשתי מידע ברשת על התוכנית, כמעט ולא מצאתי מישהו שבאמת מבין בכל החוקים והכללים המסובכים. היחיד מבין כולם שראיתי שבאמת מבין זה הוא. ואני חושב שבזכותי הוא התפרסם כאן בפרוג ובכלל בציבור שלנו, כי אני תמיד מביא הרבה חומרים ממנו, ובעיקר את הטבלאות שלו, שבאמת יש בהן את כל המידע הנצרך אודות מחירי הדירות הצפויות.
בשבועות האחרונים הוא פתח אתר חדש, שהביאו כאן את הקישור אליו. באתר הזה הוא גם בנה מחשבון חדש לחישוב מחירי הדירות בהגרלות השונות: מכניסים את מספר ההגרלה, את גודל הדירה, המרפסת, המחסן והחניה, והופ - מקבלים מחיר מדוייק של הדירה. מומלץ מאד!
למעשה לפי המחשבון שלו יוצא שדירת 100 מטר בבית שמש תעלה 1.6M האם לא דיברו כאן באשכול על מחירים בסביבות 1.2M ???

הוא עוקב פה
עיין ערך גלובס
והנה כתבה מגלובס שמפרטת על השינוי החדש:

דירה בהנחה

ימתינו כמו כולם: שינויים עבור בני המקום בהגרלות "דירה בהנחה"​

בהגרלה שנסגרה בתחילת החודש, אליה נרשמו כ-90 אלף זכאים, החל שינוי לראשונה בתוכנית; במסגרת זאת בני המקום שלא זכו בהגרלה, לא נהנים יותר מעדיפות גם ברשימת ההמתנה • השינוי מעורר שיח ער בין הזכאים שרוצים לזכות בעיר בה הם גרים

ענת דניאלי לב18:34

מקפיץ שוב.אח שלי זכה בהגרלה 2286 בצפת פרוייקט רמת רזים דרום, יש אולי ל @בית שמשניק או @ירמי וולדמן או מישהוא אחר מושג מה מצב הפרוייקט שם וכמה הוא ריווחי ? בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה