פחות משנה האם תהיה הגרלה מרוכזת או הרבה קטנות - בסוף זה משחק סכום אפס. השאלה שלי הייתה יותר האם אכן מדובר במספרים יותר גדולים ממה שהיה בעבר, כאלה שיכולים לשפר את הסיכויים שיפור של ממש, ואם כן - כמה זמן יקח לזה להגיע להגרלות בפועל.
אין הקומץ משביע את הארי. יש כרגע כ6000 דירות במאגר המוכנות להגרלות (ועוד כמה אלפים במכרזים פעילים). זה ממש לא מתחיל להספיק.
לצערי, כמות הדירות לא מצליחה להדביק את כמות הזכאים החדשים המצטרפים.

הם בשלב בקשת ההיתרים, לפני חודשיים הגישו וצריך לחכות שהוועדה תשב על הבקשות.

בגלל שהם ביקשו הקלות - כנראה תוספת קומות או שינויים מהתוכנית המקורית, אז זה יקח קצת אבל המקום עצמו כבר בשלבי פיתוח אחרונים.

תוכל לעקוב פה: https://elad.bartech-net.co.il/Perm..._Type=73&Entity_Type=P&Entity_Number=20240393
או https://elad.bartech-net.co.il/Perm..._Type=73&Entity_Type=P&Entity_Number=20240398
או https://elad.bartech-net.co.il/Perm..._Type=73&Entity_Type=P&Entity_Number=20240399
תודה רבה זה נראה שאתה ממש מבין בזה האם תוכל להגיד כמה מטר בערך יהיו דירות 3 חדרים

האם המחיר של ליעד יוסף הוא לפני מע"מ

או אחרי וכבר מעודכן ??

האם המחיר של ליעד יוסף הוא לפני מע"מ

או אחרי וכבר מעודכן ??

כבר הוזכר כמה פעמים שהמחיר אצלו רצוף טעויות ולא רלוונטי כלל.
הדבר היחיד שצריך לקחת ממנו זה את חישוב סיכויי הזכיה. בכל שאר הדברים - לא להסתמך עליו כלל.

האם לכל המקושרים אליו אין דרך לבקש ממנו שיעדכן את נתוני טל זכריה וכך יהיה הכל מרוכז במקום אחד בלי כל דבר לרוץ אחרי טבלאות אחרות

האם למישהו יש מידע מה עם הסכם הגג שגרינברג וגולדקנופף חגגו עליו האם זה עדיין אקטואלי לנו או שהנכדים שלנו יראו את הנחת של השר המזרוחניק

רציתי לדעת האם ב70 מ"ר יש גם דירת 3 חדרים כיון שאני עצמי היום גר בשכירות בדירה כזאת או שהיום יש כבר רק דירות גדולות יותר?

שימו לב לכמות הדירות הגדולה בערים סופר פופולריות:
יבנה 1205
קרית עקרון 969
באר יעקב 792
נתניה 405
ראשל"צ 319
ירושלים 309
קרית גת 232
בית שמש 198
הבעיה שהמחירים בהגרלה הולכים ומתייקרים.
קרדיט: טל זכריה. להערכתו תצא הגרלה נוספת לקראת פסח.
1736200602391.png

נערך לאחרונה ב:
מה כאן סופר פופולריות בבי"ש זה לא חרדי כנ"ל נראה בירושלים והמקומות האחרים בכל מקרה לא רלוונטי לבעלי הון עצמי נמוך אני מתכון אלו שאתה מנית ברשימתך

מה כאן סופר פופולריות בבי"ש זה לא חרדי כנ"ל נראה בירושלים והמקומות האחרים בכל מקרה לא רלוונטי לבעלי הון עצמי נמוך אני מתכון אלו שאתה מנית ברשימתך
פופולריות בציבור הרחב. ראה ההתנפלות על כל אזור ראשלצ רחובות

כן אבל ההשקעה היא לא גדולה מדי ?
הרי כבר עכשיו בגילה הדי זניחה, כבר אומרים שרק לבעלי הון עצמי גבוהה, ויכולות החזר גבוהות, זה אפשרי.

מה בפועל הסכום שיידרש לקניית דירה בירושלים: הון עצמי, המחיר המלא,
תודה

כתבה במגזין טאבו: "איפה כדאי להירשם בהגרלת דירה בהנחה" מאת יעקב רייניץ

קבצים מצורפים

• איפה כדאי להירשם בהגרלת דירה בהנחה.pdf
    1.4 MB · צפיות: 36
מי שחושש מנוף הגליל (וק"ו מנצרת שהיא ממש לא לכל אחד) שבסיכוי זכייה גדול יותר, לענ"ד זו ההגרלה המועדפת לעיר השלישית.

מחיר נמוך במיוחד עד מגוחך של 4 חדרים ב585,189 ש"ח (אחרי המענק), הון עצמי מינמלי של 60,000 (כי יש מענק של 40K), וגם אם תהיה הצפה של דירות, המחיר כוכך נמוך ומגוחך שאפשר רק להרוויח והרבה.
עלות הבנייה למ"ר בבנייה רווייה בדרום לפי לוי יצחק היא 6,500 ש"ח למ"ר, כלומר עלות בנייה בלבד היא 650,000 ש"ח ל4 ח'. בשורה התחתונה מקבלים דירה שעולה פחות ממחיר הבנייה למ"ר (!), כך שאין חשש גדול גם אם תהיה שם הצפת בנייה (והצפות בנייה יכולות להיות בעוד לא מעט ערים), וגם אם תהיה מפולת נדל"ן כללית בישראל, המחיר כה זול, כך שההשקעה יחסית די בטוחה.

הרווחים לפי מדל"ן (9,700 למ"ר): 385K ופי 1.66 מההשקעה.
הרווחים לפי שמאי רמ"י (10,701 למ"ר): 485K ופי 1.83 (!!) מההשקעה שזה כבר מתקרב לצפת ואופקים שעומדים על מעל פי 2 מההשקעה.
במקרה של דימונה הערכת שמאי רמ"י כנראה יותר מדויקת ממדל"ן (ומ"מדד דירות" שנותן 9,516 ש"ח למ"ר).

הסיכוי בדימונה כרגע 1.54%, מיד אחרי נצרת ונוף הגליל, ואפילו לפני אשקלון, אופקים ומגדל העמק.
בשורה התחתונה אחלה בחירה לעיר השלישית !
Screenshot_20250107_105539_X.jpg

ה'זברה' שמשתתף בפגישה...... בכנסת

רציתי לדעת האם ב70 מ"ר יש גם דירת 3 חדרים כיון שאני עצמי היום גר בשכירות בדירה כזאת או שהיום יש כבר רק דירות גדולות יותר?
יש גם 3 חדרים באזור ה20% 25%
אבל אני לא יודע אם יש של 70 מ"ר
ע"פ רוב זה של 80 מ"ר
מה נרוויח אנחנו החרדים מכל זה???
יותר אחוזי זכיי'ה
כי החילונים יקפצו על ההרים שמושכים אותם ולא משנה אחוזי הזכיי'ה,
ולנו יישארו ההרים עם אחוזי הזכיי'ה היותר גבוהים בעז"ה.

שכונה צפונית . מאוד מתאים לקהילה החרדית שמתגבשת שם.
מחיר מאוד זול לדירה חדשה
כ2 קילומטר מהר יונה החסידית
Screenshot_20250107_112039_Samsung Internet.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה