צריך לדאוג שכשאתה בא לבחור דירה י'הי'ה לך אישור זכאות בתוקף כי אז זה כן עושה בעיות,
בכל תקופת ההמתנה לא צריך.
אז בעצם, יכול להיות שבין הממתינים בתור, יש כאלה שכבר לא זכאים (קנו דירה) אבל הם עדיין נכללים בתור?

כבר היום מעל מחיר קרקע מסוים לא מתקיימים הגרלות, ולכן כבר היום אין כמעט הגרלות במרכז.
אין במקומות היקרים ביותר, אבל אם אתה לוקח את הרשימה לעיל ומשאיר רק פריפריה (באר שבע, אשקלון, עפולה, מצפה רמון, שדרות צפת, טבריה, נוף הגליל וכו' ) זה כלום ושום דבר. ממש לעג לרש.

נערך לאחרונה ב:
אז בעצם, יכול להיות שבין הממתינים בתור, יש כאלה שכבר לא זכאים (קנו דירה) אבל הם עדיין נכללים בתור?
בהחלט. זה מתברר בשלב בחירת הדירות.

ולכן הכי הרבה ביטולים זה
כשבוחרים דירות,
כי יש הרבה אנשים שכבר לא זכאים אבל לא טרחו לעדכן את משרד הבינוי והשיכון שהם מבטלים...
לא רק גם כי אנשים רואים שהם לא יעמדו בתשלומים

שלום
למישהו יש הסבר לכך שאני בן המקום הוגרלתי כבן המקום ובכל זאת לא מופיע המיקום שלי בתור כבן המקום?

מצרף תמונה

1739279355993.png

הציטוט הזה הוא סתם פיטפוטים שהכתב כותב מדעתו.
אין כאן איזה ציטוט משמעותי מקובע מדיניות.
כבר היום מעל מחיר קרקע מסוים לא מתקיימים הגרלות, ולכן כבר היום אין כמעט הגרלות במרכז.
צריך להמתין למסיבת העיתונאים הרשמית של שר השיכון והאוצר.
רוב הכתבות בתקשורת ברוב הנושאים, הם בלי ציטוטים מפורשים מקובעי מדיניות.
למה לעצום את העיניים מהאפשרות הסבירה בהחלט, כי: "מסתמן כי רוב ההגרלות יתקיימו באזור הפריפריה ובאזורי עדיפות לאומית, ואילו באזורי הביקוש במרכז יצטמצמו ההגרלות ואולי אף יבוטלו. השינויים האלה נרקמים כעת בדיונים בין משרדי האוצר והשיכון ורשות מקרקעי ישראל"?!
אולי נכון ואולי הדלפות אינטרסנטיות בלבד, אבל לאור הפרסומים הלא מעטים לאחרונה, זו בהחלט אפשרות סבירה שיש לקוות שלא תמומש

שלום
למישהו יש הסבר לכך שאני בן המקום הוגרלתי כבן המקום ובכל זאת לא מופיע המיקום שלי בתור כבן המקום?

מצרף תמונה

צפה בקובץ המצורף 1895705
כי כמו שפירטו פה בהרחבה, בוטלו המיקומים של בני המקום.
ומי שלא זכה מועבר לרשימת ההמתנה הכללית.

אבל אם אתה לוקח את הרשימה לעיל ומשאיר רק פריפריה (באר שבע, אשקלון, עפולה, מצפה רמון, שדרות צפת, טבריה, נוף הגליל וכו' ) זה כלום ושום דבר. ממש לעג לרש.
זה מה שהכתב מנסה לגרום לך לחשוב כדי לעשות סנסציה
אבל הוא לא כותב את זה כי אין לו שום מקור לזה
מה שהוא כותב זה המציאות כיום
הכתב לא יודע יותר ממך מה שר השיכון הולך להחליט.

אין במקומות היקרים ביותר, אבל אם אתה לוקח את הרשימה לעיל ומשאיר רק פריפריה (באר שבע, אשקלון, עפולה, מצפה רמון, שדרות צפת, טבריה, נוף הגליל וכו' ) זה כלום ושום דבר. ממש לעג לרש.
אם נרשמים רק ע"מ לגור זה אכן הפסד (בעיקר לציבור החרדי שמתרכז במרכז)
אך להשקעה מסתבר שעדיין זה יהיה שווה, במיוחד שמיום ליום הפריפריה תגדל כיון שלאנשים אין כסף לקנות במרכז

אשמח לקבל חוות דעת
האם יש לי סיכוי לזכות שם וכמה סיכוים והאם זה שווה לחכות
בהגרלה האחרונה באופקים
מקום זכיה 47
ממתין בתור 7
דירות בהגרלה 40

אשמח לקבל חוות דעת
בהגרלה האחרונה באופקים
מקום זכיה 47
ממתין בתור 7
דירות בהגרלה 40
יש סיכוי קלוש
הייתי ממליץ שתמשיך להירשם להגרלות אחרות גם פחות כדאיות.

אשמח לקבל חוות דעת
בהגרלה האחרונה באופקים
מקום זכיה 47
ממתין בתור 7
דירות בהגרלה 40
אשמח אם אפשר לעוד כמה חוות דעת פשוט קשה לי להחליט תודה רבה

אשמח אם אפשר לעוד כמה חוות דעת פשוט קשה לי להחליט תודה רבה
אמנם הנח להם לישראל אם אינם נביאים בני נביאים הם, אבל זה אכן החלטה קשה שאיני יודע איך לעזור מומלץ להיעזר באנשי מקצוע שיודעים את כל הפרטים

שלום רב לכל המקצוענים!
כשיש הסכם ממון האם ניתן במחיר למשתכן לרשום דירה על שם אחד מבני הזוג בלבד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה