מעלה השערה: אולי זה תלוי אם עושים את החידוש בסמוך ממש לתאריך הפקיעה שאז מקבלים רק שנה מההארכה, לבין אם נותר עוד זמן משמעותי יותר עד לפקיעה שאז מקבלים שנה מהפקיעה.עושה רושם שלאחרונה המחדשים קיבלו שנה מהפקיעה.
כנ"ל במעוף היום חידשתיאנחנו חידשנו עכשיו במעוף
וקיבלנו שנה מיום פקיעת הזכאות עד 07/2026
ככל הידוע לי רקבחודשים האחרוניםהאם ניתן לחדש זכאות חצי שנה לפני הפקיעה, או רק בחודשיים האחרונים?
ממה שאני ראיתי אצל הבת שלי זה לא כך.
היא האריכה שבועיים לפני שפג התוקף, וקיבלה הארכה לשנה בדיוק מיום החידוש (כך שהפסידה שבועיים)
מצ"ב צילומי מסך
צפה בקובץ המצורף 1983301
צפה בקובץ המצורף 1983302
אני הוספתי ילד וכפי שצירפתי צילום מסך הארכתי ב26/5 וקיבלתי הארכה עד התאריך המקורי ה25/7עכשיו דיברתי אם אחד החברות כדי לחדש זכאות לעצמי,
והם אמרו לי שאם יש לך שינוי בפרטים, כגון הוספת ילד או משהו אחר אז זה מהרגע שהארכת, אבל אצלי מכיון שזה היה ללא שום שינוים בפרטים אז הארכה של הזכאות שלי היא מסוף הזכאות הקודמת.
תוך 10 ימיםשאלה לכל המאריכים, אני הארכתי היום את הזכאות, ואחרי התשלום לא קיבלתי שום אישור להארכה, וגם באתר לא התעדכן שהארכתי, האם זה אומר שלא נקלט הבקשה או שזה יהיה רק מחר בבוקר?
חברה?אני הוספתי ילד וכפי שצירפתי צילום מסך הארכתי ב26/5 וקיבלתי הארכה עד התאריך המקורי ה25/7
כן, נשארו 13 דירות. מה מיקומך בתור?ידוע לך אם עדיין נשארו דירות?
איך אפשר לבדוק אם כבר היה בחירת דירות או לא?
העמוד פה הפך להיות עזרה לזוכים ולא להגרלות, כי הגרלות לא נראות באופק בכלל. כנראה כדי לשכנע אנשים כמוך שיש להם הון עצמי - לא לחכות להגרלות אלא לקנות עכשיו.סליחה על ההפרעה..
יודעים מתי ההגרלות הקרובות?
(חשוב לי מאוד לגבי החלטה על קניית דירה)
לא לחכות. בתרחיש הכי אופטימי זה עניין של כמה חודשים עד שיגיעו תוצאות.(חשוב לי מאוד לגבי החלטה על קניית דירה)
נשמח לקבל הסבר מה סמוטריץ בדיוק עשה מה אמרו בחדשותהעמוד פה הפך להיות עזרה לזוכים ולא להגרלות, כי הגרלות לא נראות באופק בכלל. כנראה כדי לשכנע אנשים כמוך שיש להם הון עצמי - לא לחכות להגרלות אלא לקנות עכשיו.
הערה: הבעיה עם הציבור הד"ל לצערי שמרוב ציונות ואהבת הארץ הם שוכחים את העיקר. סמוטריץ (שאפילו עם חבריו התקוטט היום כפי שדווח בחדשות - על זה שהוא עצר פרויקטים לשאר השרים) חושב שאם הוא ילך בכוח הוא יצליח.. למרות שכולם יסבלו בדרך, הוא גם יאכל את הדגים, גם יקבל מכות ולבסוף יגורש. אין לי אלא לפרגן לגולדקנופף (למרות ההתבטאויות וכו') שניסה הכל בכדי להציל את המצב אבל סמוטריץ דפק אותו ואותנו
לא לחכות. בתרחיש הכי אופטימי זה עניין של כמה חודשים עד שיגיעו תוצאות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים