עושה רושם שלאחרונה המחדשים קיבלו שנה מהפקיעה.
מעלה השערה: אולי זה תלוי אם עושים את החידוש בסמוך ממש לתאריך הפקיעה שאז מקבלים רק שנה מההארכה, לבין אם נותר עוד זמן משמעותי יותר עד לפקיעה שאז מקבלים שנה מהפקיעה.

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    1.PNG
    KB 1.3 · צפיות: 8
  • ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 2.9 · צפיות: 7
עכשיו דיברתי אם אחד החברות כדי לחדש זכאות לעצמי,
והם אמרו לי שאם יש לך שינוי בפרטים, כגון הוספת ילד או משהו אחר אז זה מהרגע שהארכת, אבל אצלי מכיון שזה היה ללא שום שינוים בפרטים אז הארכה של הזכאות שלי היא מסוף הזכאות הקודמת.
אני הוספתי ילד וכפי שצירפתי צילום מסך הארכתי ב26/5 וקיבלתי הארכה עד התאריך המקורי ה25/7

אנחנו הארכנו בימים אלו (אלונים) וקיבלנו הארכה עד התאריך המקורי - 31.7.26

שאלה לכל המאריכים, אני הארכתי היום את הזכאות, ואחרי התשלום לא קיבלתי שום אישור להארכה, וגם באתר לא התעדכן שהארכתי, האם זה אומר שלא נקלט הבקשה או שזה יהיה רק מחר בבוקר?

שאלה לכל המאריכים, אני הארכתי היום את הזכאות, ואחרי התשלום לא קיבלתי שום אישור להארכה, וגם באתר לא התעדכן שהארכתי, האם זה אומר שלא נקלט הבקשה או שזה יהיה רק מחר בבוקר?
תוך 10 ימים

סליחה על ההפרעה..
יודעים מתי ההגרלות הקרובות?
(חשוב לי מאוד לגבי החלטה על קניית דירה)
העמוד פה הפך להיות עזרה לזוכים ולא להגרלות, כי הגרלות לא נראות באופק בכלל. כנראה כדי לשכנע אנשים כמוך שיש להם הון עצמי - לא לחכות להגרלות אלא לקנות עכשיו.

הערה: הבעיה עם הציבור הד"ל לצערי שמרוב ציונות ואהבת הארץ הם שוכחים את העיקר. סמוטריץ (שאפילו עם חבריו התקוטט היום כפי שדווח בחדשות - על זה שהוא עצר פרויקטים לשאר השרים) חושב שאם הוא ילך בכוח הוא יצליח.. למרות שכולם יסבלו בדרך, הוא גם יאכל את הדגים, גם יקבל מכות ולבסוף יגורש. אין לי אלא לפרגן לגולדקנופף (למרות ההתבטאויות וכו') שניסה הכל בכדי להציל את המצב אבל סמוטריץ דפק אותו ואותנו.

העמוד פה הפך להיות עזרה לזוכים ולא להגרלות, כי הגרלות לא נראות באופק בכלל. כנראה כדי לשכנע אנשים כמוך שיש להם הון עצמי - לא לחכות להגרלות אלא לקנות עכשיו.

הערה: הבעיה עם הציבור הד"ל לצערי שמרוב ציונות ואהבת הארץ הם שוכחים את העיקר. סמוטריץ (שאפילו עם חבריו התקוטט היום כפי שדווח בחדשות - על זה שהוא עצר פרויקטים לשאר השרים) חושב שאם הוא ילך בכוח הוא יצליח.. למרות שכולם יסבלו בדרך, הוא גם יאכל את הדגים, גם יקבל מכות ולבסוף יגורש. אין לי אלא לפרגן לגולדקנופף (למרות ההתבטאויות וכו') שניסה הכל בכדי להציל את המצב אבל סמוטריץ דפק אותו ואותנו
נשמח לקבל הסבר מה סמוטריץ בדיוק עשה מה אמרו בחדשות

לא לחכות. בתרחיש הכי אופטימי זה עניין של כמה חודשים עד שיגיעו תוצאות.

לדעתי אם קונים דירות להשקעה באיזור המרכז בהתבססות על עליית ערך הדירות. במקום ההגרלות. צריך לבדוק טוב טוב כל עיסקה כי יש כאלו מומחים שטוענים שיש צד לירידת מחירים בשנים הקרובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה