@בית שמשניק יעקב רייניץ אמר אתמול בקו המידע שבחודש הקרוב תיפתח ההגרלה על הדירות האחרונות שנותרו מהמכרזים הקודמים שזה בערך כ7000 דירות.
לא יודע מה המקור שלו.
ממה שאני קראתי בקבוצות של דירה בהנחה, זה לא אמור לקרות בקרוב, אלא רק לקראת החגים, או אולי אפילו אחריהם - באוקטובר/נובמבר.

כתבת שנשארו 13 דירות לבחירה, אם כן, 76 הביטולים התרחשו ב-102 דירות.
אוקיי, אבל צריך לבדוק מאיזה מיקום זכייה אני סופר את הביטולים, אם הייתי מיקום זכייה 1000 או 10,000 היו כמובן יותר מ-76 ביטולים עד למיקום שלי.

ולכן הדרך הנכונה היא כמו שכתבתי לחשב את "מיקום הזכייה" (280) מינוס מספר הזוכים בפרויקט (115), ואז אתה מגיע ל"מקומך בתור" המקורי (165), לפני שהתחילו הביטולים: 165 = 115 - 280.

ואז אתה מחשב כמה ביטולים אתה צריך (165) מתוך כלל הממתינים (זוכים וממתינים) שלפניך בתור (280).
כלומר 165 חלקי 280 (165:280) = 0.59 = 59% אחוזי ביטול שאתה צריך כדי לזכות.

(אני עשיתי חישוב עוד יותר מדויק אחרי הפתחת בני המקום שבהגרלה נפרדת, ויצא שצריך 71% אחוזי ביטול, אבל זה כבר למתקדמים:))

מה שקרה שגולדקנוף במקום לדאוג לציבור הרחב ביטל את דירה בהנחה ובמקומו קידם תוכנית חדשה שמגרילה 50000 ש"ח לאלו שקונים דירות בפרפריה קרי ערד דימונה ושאר ערים עם אוכלוסיית חסידי גור כמובן עם הקולות של הציבור הליטאי והכלל חסידי וגם ידיד החרדים סמוטריץ גם לא עמד לא בדרך אולי כשאייכלר יכנס למשרד השיכון דברים ישתנו או שנצטרך לחכות שהשמאול יעלה שוב לשלטון

אוקיי, אבל צריך לבדוק מאיזה מיקום זכייה אני סופר את הביטולים, אם הייתי מיקום זכייה 1000 או 10,000 היו כמובן יותר מ-76 ביטולים עד למיקום שלי.
בדיוק מסיבה זו חישבתי את אחוזי הביטולים ביחס למספר הזכיות האפשריות (115), כי אם מחשבים לפי מיקום המשתתף זה ישתנה ממשתתף למשתתף לפי המיקום שלו.
כך או כך, נראה שאפשר לקבל אינדיקציה לכמה אחוזי ביטול יגיעו בפרויקט.

לטובת הציבר אולי משהו יברר אצלו מה המקור שלו @יעקב רייניץ @איצ'ה קו המידע
גם אני יכול להגיד שמחר תיפתח הגרלה ולקבל הרבה לייקים, אבל זה לא עובד ככה.
כנראה זה בא ממשרד השיכון, שגם לפני פורים אמרו שאוטוטו נפתחת ההגרלה, ואז אחרי פסח ואז לקראת שבועות. לצערי (ואני מפסיד לייקים!) בסוף מי שקובע זה משרד האוצר והוא ממש לא בכיוון של הגרלות נוספות.
הלוואי שאני טועה.

בדיוק מסיבה זו חישבתי את אחוזי הביטולים ביחס למספר הזכיות האפשריות (115), כי אם מחשבים לפי מיקום המשתתף זה ישתנה ממשתתף למשתתף לפי המיקום שלו.
כך או כך, נראה שאפשר לקבל אינדיקציה לכמה אחוזי ביטול יגיעו בפרויקט.
זהו שלא.
בחישוב שלך אתה לוקח את מספר הביטולים שתלויים במיקום הזכייה (אם בנאדם ממוקם במיקום זכייה 10,000, יהיו מאות רבות של ביטולים לפניו), ואתה מחלק אותם במספר הדירות שזה מספר קבוע, וזה כמובן לא הגיוני.
אתה אמור לחלק אותם במספר המקומות שנמצאים לפניך בתור.
כלומר מיקום זכייה (280 במקרה הנל) מינוס מספר הזוכים בדירות (115), ואז אתה מוצא את מקומך בתור המקורי לפני שהתחילו כל הביטולים (165).
ואז מחלק את זה במספר כלל האנשים בתור לפניך (280), ומוצא את אחוזי הביטולים אותם אתה צריך כדי לזכות.

אמיר אטינגר מעדכן מה הולך מאחורי הקלעים למינוי אייכלר לשר השיכון. ומה זה קשור לכאן? כי אם הוא ימונה אז יש סיכוי שיהיו הגרלות ואולי על זה מסתמך יעקב רייניץ.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250630-182211.png
    Screenshot_20250630-182211.png
    KB 566.4 · צפיות: 11
לא יודע מי יהיה שר השיכון או מתי יתחילו ההגרלות, רק אומר שתיכף חודש יולי שזה אומר שגם רעננה עם 1,234 דירות (!) נכנסת כנראה להגרלה הקרובה, שזה משנה את כל התמונה.
הגרלה יקרה ומשתלמת, אבל סביר שתסחוף יותר את הציבור הכללי מאשר החרדי

זכינו בעז"ה בקרית גת
בפוריקט 2358
הקבלן הוא וינדור בקריה בע"מ
האם למישהו יש מושג עליו??
אפשר לשאול אם קראו לכם כבר לבחור דירות?
פשוט אני במקום ברשימת ההמתנה שהוא מעט ריאלי, אז אםכבר בחרו דירות פשוט אדע לוותר ולהתקדם
אשמח כמובן גם אם מישהו שיודע מה המצב שם שיעדכן
תודה

מה שקרה שגולדקנוף במקום לדאוג לציבור הרחב ביטל את דירה בהנחה ובמקומו קידם תוכנית חדשה שמגרילה 50000 ש"ח לאלו שקונים דירות בפרפריה קרי ערד דימונה ושאר ערים עם אוכלוסיית חסידי גור כמובן עם הקולות של הציבור הליטאי והכלל חסידי וגם ידיד החרדים סמוטריץ גם לא עמד לא בדרך אולי כשאייכלר יכנס למשרד השיכון דברים ישתנו או שנצטרך לחכות שהשמאול יעלה שוב לשלטון
כמה שטויות השם ירחם

בכל מצב גולדקנופף היה שר השיכון מהטובים שהיו למגזר החרדי
לצערנו נקודת הסיום שלו בהתקוטטות עם סמוטריץ על מחיר למשתכן היה טעות
חבל שככה זה הסתיים

יש למישהוא מושג איפה אוחז בהגרלה מספר 2432 ברכסים של היזם אבני דרך מתחם ברזיל
האם יש איזו התקדמות לקראת בחירת דירות?

יש למישהוא מושג איפה אוחז בהגרלה מספר 2432 ברכסים של היזם אבני דרך מתחם ברזיל
האם יש איזו התקדמות לקראת בחירת דירות?
אוחז בתחילת התהליך של הגשת בקשה להיתר
תוכל להצטרף לאיגוד שם ולקבל מידע במייל ABCG1979ABCG גימייל וכו'

כמה שטויות השם ירחם

חבל שככה זה הסתיים
אשמח שתסביר לי מדוע מראש הוא הכניס ההטבה למשרתי מילואים - זה די פגע בסיכוי לצביון חרדי בלשון המעטה

וגם למה הוא אסר על חברות הדיור הציבורי למכור דירות ולא שינה את הקרטריונים לזכאות, זה די פגע באזורים מתחרדים.

הוא אכן קידם תוכניות לטווח של עוד 7-8 שנים, ויתכן שגם הסיר חסמים כמו יבוא עובדים זרים.
ליצמן לדעתי היה יעיל יותר

כמה שטויות השם ירחם

חבל שככה זה הסתיים
מסכים עם כל מילה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה