האמת שקצת התחרטתי בדיעבד על ההערה : )
הבחור ס"ה שאל בתמימות וגם אני צחקתי די בתמימות שהנה הגיעה שלב השאלה הזהה. מיוזמתי לא הייתי מעיר על השאלה, אבל שאל למה צחקתי, אז השבתי

נערך לאחרונה ב:
האמת שקצת התחרטתי בדיעבד על ההערה : )
הבחור ס"ה שאל בתמימות וגם אני צחקתי די בתמימות. מיוזמתי לא הייתי מעיר על השאלה, אבל שאל למה צחקתי, אז השבתי
בקטע טוב זורמיםםםם

אגב תודה על העבודה שלך ..

45 דק' מפתיחת ההגרלה, והערים המבוקשות ביותר כרגע הן:

1. באר יעקב (כפי שצפיתי)
2. יבנה
3. אשקלון
4. רעננה
אם אפילו בימים האחרונים שברישום לההגרלות עוד יכול להיות מהפך
אז מה זה אומר עכשיו
יש לציין שבדר"כ כל אלו שנרשמו עכשיו עוד יחליפו כמה וכמה פעמים
לפי הצעות כאן בפרוג או בפלטפורמות אחרות

למעיישה מה עדיף להירשם לתושב נתניה והון עצמי נמוך?

אז מה זה אומר עכשיו
באר יעקב יבנה ורעננה זה צפוי.
אשקלון זה מעניין.
עוד יומיים והתמונה תתבהר

אז מה זה אומר עכשיו
המגמות יישארו פחות או יותר, יהיו רק שינויים קלים.
מעריך בסבירות גבוהה שבאר יעקב תסיים במקום הראשון (הביקושים לשם פשוט היסטריים - מגמה שחוזרת על עצמה בכל ההגרלות).

בירושלים עדיין ביקושים נמוכים יחסית, אם כי מתחיל להיפתח פער בין כמות הנרשמים להר הצופים לבין כמות הנרשמים לקטמון, מה שאומר שהנרשמים נוהגים בתבונה ומבינים שלא כל הגרלה מתאימה להם.

למעיישה מה עדיף להירשם לתושב נתניה והון עצמי נמוך?
נתניה לבני מקום זו אחת ההגרלות השוות ומזרח נתניה זה 1.8 מיליון שאם אפשר לגרד את זה איכשהו, לכאורה זה כדאי.
נראה לפי סיכויי הזכייה שיתבהרו בימים הקרובים.

הייתי אומר לך עפולה וטבריה להון נמוך ונתניה אם יכול לגרד סכום יותר גבוה עם משקיע וכדו', אבל טבריה ירדה ל37 דירות בלבד לחיצוניים בעקבות המילואמניקים, אז בימים הקרובים נראה אם נצטרך מועמדת אחרת במקום טבריה לבעלי הון עצמי נמוך

נערך לאחרונה ב:
עפולה נראית כרגע טוב, עם מספר דירות גבוה וביקושים נמוכים יחסית
אבל נמתין כמובן לאתר של ליעד יוסף המחשב און ליין את סיכויי הזכיה (כרגע הוא כנראה ישן...)

בירושלים עדיין ביקושים נמוכים יחסית, אם כי מתחיל להיפתח פער בין כמות הנרשמים להר הצופים לבין כמות הנרשמים לקטמון, מה שאומר שהנרשמים נוהגים בתבונה ומבינים שלא כל הגרלה מתאימה להם.
נחכה מתי ליעד יוסף יפתח את האתר שלו. מקווה שיסתדר עם הנתונים החדשים, כי תכלס המספרים הסופיים של המילואמניקים ובני המקום מופיעים באתר.
בעבר לקח לו איזה יום יומיים לפתיחת האתר.

עריכה: רואה שהקדמתני בדקה :)

העיר עם סיכויי הזכיה הגבוהים ביותר כרגע ואני משוכנע כמעט בוודאות של 100% שהיא גם תסיים כך, היא נוף הגליל.
אבל הרווחים שם נמוכים, ולכן קשה מאד להמליץ עליה להשקעה (למגורים הייתי אולי שוקל).

@בית שמשניק בהגרלה הקודמת בקריית עקרון דובר על רווח של קרוב למליון שקל
מה השתנה הפעם?
באתר המחיר למטר הוא אותו מחיר.

לשאלת @למה זה תשאל לשמי לגבי כפר ורדים, גם מחירי מדל"ן והשמאי שם מתייחסים לבתים פרטיים, כי כמעט כל הישוב וילות (זה נחשב מקום יוקרתי יחסית לצפון), אז ההשוואה למדל"ן ושמאי רמ"י הגיונית. אבל אכן יש מצב שבפועל זו הגרלה יותר טובה מהחישוב הטכני, ובסה"כ בשביל צמוד קרקע וביישוב מבוסס 1.6 מיליון ל5 חדרים, זה בהחלט דיל ייחודי ומעניין.
אכן מבין את מה שענית לגבי נכונות המחיר למ"ר
אחדד את השאלה, לכמה מ"ר נחשב דירה 137 מ"ר+120 גינה+מחסן+שני חניות ?
(אנסה להבהיר את עצמי עוד יותר, מקובל לחשב מחיר למשתכן 100 מ"ר+מחסן ומרפסת וחניה למול דירה סטנדרטית בגודל 100 מ"ר כי בנתוני מדל"ן/רשות המסים המפורסמים לציבור לא מופיע המ"ר של התוספות בנוסף למ"ר דירתי,
לכן השאלה במקרה כזה של גודל גינה ושל חניה כפולה האם לחשב לדוג' 137 מ"ר של ההגרלה מול 137 מ"ר של שמאי ממשלתי/מדלן מביא לנו את התוצאה הרצויה ?)

@בית שמשניק בהגרלה הקודמת בקריית עקרון דובר על רווח של קרוב למליון שקל
מה השתנה הפעם?
באתר המחיר למטר הוא אותו מחיר.
בהגרלה הקודמת בקרית עקרון לא היו את ההגבלות של מחיר מטרה החדשות, אז היה הנחה מהמחיר המוצג. בהגרלה הנוכחית יש את ההגבלות אז אין הנחה מהמחיר הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה