התקשרתי עכשיו לשני מתווכים בגילה, בכמה אוכל למכור דירת 4 חדרים חדשה של 100 מ"ר עם 10 מ"ר מרפסת (אמרתי להם שאני מתעניין בדירה בהנחה וכו') אחד אמר 2.6 מיליון, ואחד אמר 2.3-2.4 מיליון בגלל שזה מרפסת קטנה.
ז.א. גם לפי המייקר הרווח לא משהו.
לי אישית מההתחלה לא היה נשמע כ"כ מציאה לשלם עד 2.7 (לדירות הגדולות) על דירה בפרוור הכי מרוחק בירושלים, לכן לא נרשמתי לשם למרות שאני בן מקום.
יש בכל זאת יתרון אחד להגרלה שם - בגלל המחיר הגבוה כנראה יהיו הרבה ביטולים, כך שהסיכוי האמיתי (לבן מקום) הוא אולי יותר מכל הגרלה אחרת. בניגוד לערים אחרות כנראה גם לא יהיה הרבה פחות ביטולים של בני מקום, בגלל גודלה העצום של ירושלים.

ומה ההמלצה המעודכנת עבור משקיעים בעלי החזר גבוה שאינם בני מקום באף עיר?
מה שנשאר לעיר שלישית זה רק דימונה (עם חשש להצפת דירות) ואולי מגדל העמק (רווח לא מאד גדול), או בית שמש למי שרוצה להמר.

נערך לאחרונה ב:
כך שהסיכוי האמיתי (לבן מקום) הוא אולי יותר מכל הגרלה אחרת.
היום אין רשימת המתנה נפרדת לבני מקום. כך שאם אתה לא זוכה בהגרלה כבן מקום, אתה ממתין ברשימת ההמתנה עם כל תושבי מדינת ישראל.

היום אין רשימת המתנה נפרדת לבני מקום. כך שאם אתה לא זוכה בהגרלה כבן מקום, אתה ממתין ברשימת ההמתנה עם כל תושבי מדינת ישראל.
לא ידעתי. בכל אופן עדיין אם יש אחוז ביטולים גבוה זה משפר מעט את הסיכוי.

או בית שמש למי שרוצה להמר.
לדעתי מי שרוצה לגור בבית שמש (ואולי גם מי שלא), זה הימור לא רע להיכנס שם להגרלה, במיוחד שגם בערים האחרות הסיכויים יחסית לא הרבה יותר גבוהים (לדוגמא בית שמש 0.47% לעומת אופקים 0.9%). בן מקום בבית שמש וודאי שזה משתלם לו להיכנס להגרלות בבית שמש.

יש כמה קבוצות רכישה של חרדים בגילה שהבניינים שלהם כמעט מוכנים.
האם זה לא באותו איזור?
לפי מה שאני רואה כעת זה אכן אותו אזור (מורדות גילה), אז אולי זה אכן יכול להיות אפשרות טובה למגורים. נחכה למישהו שמכיר.
מציין גם לכאן

את אחי רשמתי לאשקלון, אופקים ולצפת.

ז.א. גם לפי המייקר הרווח לא משהו.
לי אישית מההתחלה לא היה נשמע כ"כ מציאה לשלם עד 2.7 (לדירות הגדולות) על דירה בפרוור הכי מרוחק בירושלים, לכן לא נרשמתי לשם למרות שאני בן מקום.
יש בכל זאת יתרון אחד להגרלה שם - בגלל המחיר הגבוה כנראה יהיו הרבה ביטולים, כך שהסיכוי האמיתי (לבן מקום) הוא אולי יותר מכל הגרלה אחרת. בניגוד לערים אחרות כנראה גם לא יהיה הרבה פחות ביטולים של בני מקום, בגלל גודלה העצום של ירושלים.
המחירים עלו מאוד בגילה בגלל שיהיה בה רכבת קלה בשנים הקרובות.
אבל בתור ירושלמי אני חושב שעדיף לגור בבית שמש החרדית אפילו שהיא רחוקה ולא בגילה שאיננה חרדית

מישהו יודע לומר האם מישהו שרשום על שמו שליש דירה מאבד את הזכות להכנס להגרלה או רק יותר משליש

נוף הגליל ירדה עכשיו מתחת ל2 אחוז, להזכירכם שבתחילת ההגרלה העריכו פה שהיא תסתיים אם סיכויים סבירים, ו @עו"ד נתן רוזנבלט העריך שיסתיים בכ 5% גם אחרי רישום החרדים, ועכשיו עוד נשאר 5 ימים לחהרשמה ואנחנו כבר פחות מ2 אחוז,
מה זה אומר? שהחרדים הצליחו וככל הנראה רובם של הנרשמים לחרדי וכנראה גם הרבה זוכים חרדים,
ברוך הבא לעיר החרדית החדשה (מקווה מאוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה