טוב שכתבת מבלי להתייחס לעניין המהותילמעשה, מתפרסם עכשיו שיש הסכמה מול אדלשטיין לגבי שלילת מחיר למשתכן. לדעתי מהלך חכם דווקא - בלאו הכי מדובר כרגע בעניין לא משתלם, כך שזה שעיר לעזאזל לא רע (מבלי להתייחס לעניין המהותי).
לא מצאתי היכן הסבירו אבל זה לא ניראה לי דומה כיון שזכייה לדירה זה לא דירה בפועל ובמיוחד עם היועצים המשפטים שיפרשנו את החוק הכי גרוע שאפשרכפי שהסבירו כאן, לא ניתן להפקיע זכיה ממי שכבר זכה. זה שקול להפקעה של דירה מאדם בגלל סנקציות.
@עוד עו"ד כתב על זה שלדעתו איך שהוא מכיר א החוק והפסיקה הרלוונטית לא שייך לפסול זכייה בהגרלה על תנאי חדש שלא היה לפני כן [אם אני זוכר מדויק את דבריו]לא מצאתי היכן הסבירו אבל זה לא ניראה לי דומה כיון שזכייה לדירה זה לא דירה בפועל ובמיוחד עם היועצים המשפטים שיפרשנו את החוק הכי גרוע שאפשר
אני יקדים שאני לא מדבר מידיעה והשאלה שלי אם זה תנאי חדש כיון שהתנאי הוא מתחילה שהיה זכאות בשעת חתימת החוזה וא"כ אפשר שהם מבטלים את הזכאות@עוד עו"ד כתב על זה שלדעתו איך שהוא מכיר א החוק והפסיקה הרלוונטית לא שייך לפסול זכייה בהגרלה על תנאי חדש שלא היה לפני כן [אם אני זוכר מדויק את דבריו]
אינני משפטן, אבל אני חושש מאד שאתה צודק.על פניו ההסבר של אלו שאומרים שאפשר לגרום לביטול הזכיה צודקים,
ברגע שיהיה חוק שימנע מחייבי גיוס (קרי חרדים) לקבל זכאות אז גם מי שזכה אם הוא לא יסגור חוזה בשנה הקרובה יתבטל הזכיה,
וזה לא קשור אם יש סמכות לבטל זכיה ממי ששכבר זכה כי גם הזוכין לא זכו אלא באופציה לבחור דירה בבוא העת וד"ל
מקוה מאוד שלא נגיע לזה בס"ד.
לפי דבריך צריך להמתין עד הקצה כדי שיהיה כמה שיותר זמן זכאות. הזכאות לא תישלל ביום אחד.אינני משפטן, אבל אני חושש מאד שאתה צודק.
ממליץ לכל הזוכים שעומד להסתיים להם תוקף הזכאות בתקופה הקרובה, שיאריכו אותה בהקדם האפשרי ויקנו שקט תעשייתי לשנה. שווה את ההשקעה של ה50 ש"ח...
אכןלפי דבריך צריך להמתין עד הקצה כדי שיהיה כמה שיותר זמן זכאות. הזכאות לא תישלל ביום אחד.
אבל תדע שעו"ד סבורים שאין חשש.
כמו שכתבתי לך גם בזמנו, אכן באופן תאורטי יש בעייתיות בשינוי תנאי זכאות להגרלה אחרי שבוצעה, כי שינוי תנאי זכאות אמור לחול רק מכאן ולהבא (בניגוד לזה שצריך להישאר חסר דירה, כי זה היה כבר בתנאי הזכאות המקוריים), כך ששינויים מסוג זה אמורים לחול מכאן ולהבא בלבד, ולא למי שהשתתף לפי תנאי זכאות קודמים, בעיקר כשמדובר בגוף ממשלתי שחייב גם בחובות הגינות מהמשפט המינהלי ולא רק בחובות חוזיות.אבל תדע שעו"ד סבורים שאין חשש.
כך או כך אם יקרה כזה דבר זה יעכב את מימוש הזכיה לכולם.....
יהיה המון עתירות וכדומה.
לאור החשש שהועלה כאן אני חידשתי את הזכאות מיד כשיכולתי, (חודשיים לפני פג תוקף) והזכאות הוארכה לי לשנה לפי סוף תוקף הזכאות הקודמת ולא לפי תאריך החידוש כך שאין חשש להאריך ברגע שאפשרלפי דבריך צריך להמתין עד הקצה כדי שיהיה כמה שיותר זמן זכאות. הזכאות לא תישלל ביום אחד.
לאור החשש שהועלה כאן אני חידשתי את הזכאות מיד כשיכולתי, (חודשיים לפני פג תוקף) והזכאות הוארכה לי לשנה לפי סוף תוקף הזכאות הקודמת ולא לפי תאריך החידוש כך שאין חשש להאריך ברגע שאפשר
ממה שאני ראיתי אצל הבת שלי זה לא כך.לאור החשש שהועלה כאן אני חידשתי את הזכאות מיד כשיכולתי, (חודשיים לפני פג תוקף) והזכאות הוארכה לי לשנה לפי סוף תוקף הזכאות הקודמת ולא לפי תאריך החידוש כך שאין חשש להאריך ברגע שאפשר
איזה חברה?ממה שאני ראיתי אצל הבת שלי זה לא כך.
היא האריכה שבועיים לפני שפג התוקף, וקיבלה הארכה לשנה בדיוק מיום החידוש (כך שהפסידה שבועיים)
מצ"ב צילומי מסך
צפה בקובץ המצורף 1983301
צפה בקובץ המצורף 1983302
מילגםאיזה חברה?
הסיכוי הכי טוב כנראה בבית שמש.אשמח לקבל את דעתכם בשביל חבר באיזו הגרלה יש יותר סכויי זכיה
בתודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1983322צפה בקובץ המצורף 1983323צפה בקובץ המצורף 1983324צפה בקובץ המצורף 1983325
הנושאים החמים