זה אומר שהם לא דייקו (מ7479 ל7600 זה סה"כ טעות של כ1.6%)
אם הם פרסמו 7500 דירות והיה פחות 120 הייתי מבין
כי ל 500 בדרךכלל מעגלים
אבל פרסמו 7600 שזה לא מספר שמעגלים בדר"כ
אז זה מוזר לי
רק אולי היה אמור להיות עוד דירות בהגרלה הנוכחית ובסוף לא

אם הם פרסמו 7500 דירות והיה פחות 120 הייתי מבין
כי ל 500 בדרךכלל מעגלים
אבל פרסמו 7600 שזה לא מספר שמעגלים בדר"כ
אז זה מוזר לי
רק אולי היה אמור להיות עוד דירות בהגרלה הנוכחית ובסוף לא
כנראה שהתכוונו באמת להוציא יותר דירות להגרלה, ולא הצליחו בסופו של דבר.

נשאר 22 דירות השאלה היא כמה סיכויי זכיה ..
22 זה לפי מה שמופיע כרגע באתר, אבל אני מניח שיש טעות בנתונים וזה ישתנה לרעה, כך שיישארו רק כ11-12.
בכל מקרה, מדובר בכמות מאד מאד מצומצמת, כך שגם אם לא יירשמו לשם הרבה, הסיכויים יהיו אפסיים ממש.

סדר הערים (לפי מספרי ההגרלות מהנמוך לגבוה)
1. ירושלים
2. נתניה
3. באר שבע
4. בית שמש
5. אשקלון
6. רעננה
7. קרית גת
8. עפולה
9. יבנה
10. עכו
11. טבריה
12. קרית ביאליק
13. נוף הגליל
14. דימונה
15. יהוד
16. באר יעקב
17. מעלות
18. אכסאל
19. קרית עקרון
20. כפר ורדים
21. מצפה רמון
עודכן רשמית באתר (חישבתי קודם לבד)
1754597287532.png

@בית שמשניק וכל המבינים האם יש סיכוי?????? האם שווה לנסות את ההגרלה הבאה כי אם אזכה במקום שפחות שווה {כוונתי לאופציה למגורים} אני מפסיד את ההמתנה לבית שמש הנכספת או שאין מה להפסיד וההימור שווה? או שבכלל שווה לוותר על הרעיון של מחיר למשתכן? תודה רבה!!!
1754600027606.png

@בית שמשניק וכל המבינים האם יש סיכוי?????? האם שווה לנסות את ההגרלה הבאה כי אם אזכה במקום שפחות שווה {כוונתי לאופציה למגורים} אני מפסיד את ההמתנה לבית שמש הנכספת או שאין מה להפסיד וההימור שווה? או שבכלל שווה לוותר על הרעיון של מחיר למשתכן? תודה רבה!!!
צפה בקובץ המצורף 2036184
לדעתי, הזכיה בבית שמש וודאית. כך שאם אתה מעוניין במגורים במקום ויכול לעמוד בתנאי התשלום שם, לא הייתי נרשם להגרלה אחרת. אבל אם מדובר להשקעה גרידא, אפשר לנסות הפעם מקומות אחרים עם רווחים דומים או גבוהים יותר.

@עוד עו"ד, מחכים לטבלת הרווחים המעודכנת לפי הערים שבהגרלה
בבקשה. טבלה מעודכנת.

בלי להתחשב בסיכויי הזכייה, הערים המשתלמות המסתמנות מהטבלה:

מחיר עד מיליון (משתלם במיוחד): טבריה (764K), עפולה (770K), מצפה רמון (644K).

מחיר עד מיליון וחצי: באר שבע (1.01M), אשקלון (1.19M), קרית גת (1.38M).

מחיר עד 2 מיליון: בית שמש (1.59M), יבנה (1.70M), קרית עקרון (1.72M).

מחיר כ-2 מיליון ומעלה: באר יעקב (1.92M), ירושלים הר הצופים (2.03M), נתניה מזרח ומערב (1.84-2.09M), ורעננה שכבר מתקרבת ל2.5 מיליון (2.45M).

לגבי ירושלים קטמון (2.80M), באופן נדיר צ"ע אם כדאי להירשם אליה גם לבני מקום בירושלים שיירשמו בהר הצופים המשתלמת, ותלוי בין היתר במחלוקת מדל"ן / השמאי הממשלתי.

קבצים מצורפים

• הגרלת אוגוסט 2025 סופי.pdf
    KB 124.6 · צפיות: 26
נערך לאחרונה ב:
לגבי ירושלים קטמון, באופן נדיר צ"ע אם כדאי להירשם אליה גם לבני מקום בירושלים שיירשמו בהר הצופים המשתלמת, ותלוי בין היתר במחלוקת מדל"ן / השמאי הממשלתי.
רק אוסיף שכמובן כל הנידון הנ"ל הוא רק לבעלי יכולת גבוהה ביותר, אבל להמון העם שאינם יכולים לגרד סכומים כאלו (ואין להם משקיע שיסייע להם), ברור שלא כדאי להירשם לפרוייקט הנ"ל.

רק אוסיף שכמובן כל הנידון הנ"ל הוא רק לבעלי יכולת גבוהה ביותר, אבל להמון העם שאינם יכולים לגרד סכומים כאלו (ואין להם משקיע שיסייע להם), ברור שלא כדאי להירשם לפרוייקט הנ"ל.
ההגרלה בקטמון בגדול יקרה ולא ממש משתלמת (תלוי לפי מה בודקים).
בדר"כ אני אומר שאם נרשמת לעיר, תרשם כבר לכל ההגרלות שבה, כי זה בחינם על חשבון הבית.

במקרה הזה גם למי שנרשם לעיר, סביר להניח שעדיף לא להירשם לחלק מההגרלות(!), אלא אם כן יש לו תקציב גבוה במיוחד, ואנחנו מקבלים את עמדת מדל"ן ביחס לעמדת השמאי הממשלתי וצ"ע

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת