תופעה שאני מנסה להבין,
איך יש פער בנרשמים באותה עיר בין הגרלה להגרלה
לדוג' עפולה יש 13 הגרלות ובכל הגרלה מס' נרשמים אחר,
הרי ניתן להירשם לכל ההגרלות באותה עיר,
כנראה שיש פערים בין הפרויקטים / הגרלות, מבחינת מיקום / מוניטין של קבלן וכו' וכו'
איך אני משיג את המידע הזה?

תופעה שאני מנסה להבין,
כנראה שיש פערים בין הפרויקטים / הגרלות, מבחינת מיקום / מוניטין של קבלן וכו' וכו'
ברוב רובם של המקרים הפערים הללו נובעים מבורות של הנרשמים שאינם מודעים לכך שאפשר להירשם לכל ההגרלות בעיר.

תופעה שאני מנסה להבין,
זה לא פערים בין ההגרלות.
זה פערים בהבנה בין הנרשמים.
אם נרשמים, אין סיבה לא להירשם לכל ההגרלות באותה עיר

תודה על הכל
אשמח לעזרה בבחירה לנכה רתוק,
תקציב של 1.5M ( אפשר קצת מעבר...)
יש מקומות שהזכייה היא 100% אך הרווח נמוך בהשוואה למקומות אחרים,
איך לנהל את זה בצורה חכמה?

50 דירות פנויות ו100 מחפשי דירות בעיר, זה ביקוש גדול.
100 מיליון דירות פנויות ו-50 מיליון מחפשי דירות בעיר, זה היצע גדול.
אין במרכז פי 2 היצע מביקוש וגם לא קרוב לזה.
גם אם במצפה רמון יש 50 דירות ו100 מחפשי דירות, מה קורה אם בונים עכשיו 500 דירות במצפה רמון? האם יש סיבה להניח שמספר מחפשי הדירות יעלה בהתאם?

תודה על הכל
מוזמנת לתת את האפשרויות והסיכויים הרלוונטיים ונעזור לבחור מביניהם.
צריך לעבור הגרלה הגרלה ולראות כמה נכים נרשמו ביחס להקצאה שלהם, ואם באחת ההגרלות המשתלמות יש 100% זכייה, להירשם לכל ההגרלות באותה עיר.
לאור התקציב הגבוה, תתחילי עם ההגרלות היקרות כמו ירושלים רעננה ונתניה, ותראי אם יש שם הגרלה של 100% זכייה או קרוב לכך

אין במרכז פי 2 היצע מביקוש וגם לא קרוב לזה.
גם אם במצפה רמון יש 50 דירות ו100 מחפשי דירות, מה קורה אם בונים עכשיו 500 דירות במצפה רמון? האם יש סיבה להניח שמספר מחפשי הדירות יעלה בהתאם?
זו היתה דוגמה בלבד כדי להראות שלא הולכים רק לפי ביקוש כמה אנשים רוצים לגור בעיר, אלא לפי ביקוש מול היצע במקום הספציפי.
ודוגמה קלה יותר להבנה:
100 מחפשי דירות על 50 דירות פנויות, זה ביקוש גדול.
100,000 מחפשי דירות על 200,000 דירות פנויות, זה היצע גדול.

תודה על הכל
כאן יש סיכום של @טל זכריה מאתמול על נתוני הרישום של הנכים.
564715508_1301049652034893_368707002412339932_n.jpg

זו היתה דוגמה בלבד כדי להראות שלא הולכים רק לפי ביקוש כמה אנשים רוצים לגור בעיר, אלא לפי ביקוש מול היצע במקום הספציפי.
ודוגמה קלה יותר להבנה:
100 מחפשי דירות על 50 דירות פנויות, זה ביקוש גדול.
100,000 מחפשי דירות על 200,000 דירות פנויות, זה היצע גדול.
דוגמאות מאוד יפות. הבעיה היא שהם לא נכונות.

כאן יש סיכום של @טל זכריה מאתמול על נתוני הרישום של הנכים.
ערים עם 100% זכיה:
באר שבע
טבריה (גבולי)
יבנה
כפר ורדים
מעלות (גבולי)
מצפה רמון (גבולי)
נוף הגליל
עפולה
קרית ביאליק
קרית גת (גבולי)
קרית עקרון
רעננה (לא בתקציב)

מוזמנת לתת את האפשרויות והסיכויים הרלוונטיים ונעזור לבחור מביניהם.
צריך לעבור הגרלה הגרלה ולראות כמה נכים נרשמו ביחס להקצאה שלהם, ואם באחת ההגרלות המשתלמות יש 100% זכייה, להירשם לכל ההגרלות באותה עיר.
לאור התקציב הגבוה, תתחילי עם ההגרלות היקרות כמו ירושלים רעננה ונתניה, ותראי אם יש שם הגרלה של 100% זכייה או קרוב לכך

התכוונתי מחיר רכישה עד 1.5M לא הון עצמי...;)
לגופו של עניין
קריית גת 8 נרשמים ו 7 דירות לנכים,
עפולה 13 דירות במצטבר בכל הגרלה דירה אחת, אך מס' הנרשמים משתנה מהגרלה להגרלה,
המקיסמום זה 10 נרשמים להגרלה בהנחה שזה אותם אנשים בכל ההגרלות אז זה 100% זכייה

ערים עם 100% זכיה:
באר שבע
טבריה (גבולי)
יבנה
כפר ורדים
מעלות (גבולי)
מצפה רמון (גבולי)
נוף הגליל
עפולה
קרית ביאליק
קרית גת (גבולי)
קרית עקרון
רעננה (לא בתקציב)
ומהם 3 המומלצים בהנחה ומחיר הרכישה המקסימלי הוא באזור 1.6M?

דוגמאות מאוד יפות. הבעיה היא שהם לא נכונות.
כבר אמר רעב בערל פוברסקי, אם המשל היה זהה לנמשל, זה לא היה משל אלא הנמשל עצמו.

הובאה דוגמה בלבד כדי להסביר את הקונספט המושגי מה ההבדל בין "ביקוש" במונחי ביקוש והיצע כלכליים לבין עיר מרכזית שהרבה רוצים לגור בה.

אין צורך להיתפס על הדוגמה לחינם :)

אם מעדיף דוגמאות אחרות אז יש לי הרבה.
פריז למשל היא עיר שמיליונים מכל העולם רוצים לגור בה, ועדיין יתכן שהעיר ליון הפחות פופולרית היא עיר יותר מבוקשת.
אל תיתפס לי גם על הדוגמה הזאת, כי אומר מראש שלא בדקתי ויתכן שליון היא עיר לא מבוקשת בכלל.

בני מקום בירושלים עם יכולת להר הצופים 3 חד' בלבד.
מעדיפים עיר באזור המרכז.
האם קריית גת מומלצת? (בכללי היא פחות סיכויים מירושלים-בני מקום, אך מכיוון שיש רק 20% דירות של 3 חד' הסיכויים יורדים... )
@עוד עו"ד @בית שמשניק

ומהם 3 המומלצים בהנחה ומחיר הרכישה המקסימלי הוא באזור 1.6M?
שאלה טובה:
הרווח הכי גבוה לפי ש"ח בתקציב הנ"ל הוא בבית שמש, אז אפשר לנסות שם למרות שזה לא 100%, ואז בעוד 2 ערים של 100% עם רווחים גבוהים - לדוגמא עפולה וקרית גת.

בני מקום בירושלים עם יכולת להר הצופים 3 חד' בלבד.
מעדיפים עיר באזור המרכז.
האם קריית גת מומלצת? (בכללי היא פחות סיכויים מירושלים-בני מקום, אך מכיוון שיש רק 20% דירות של 3 חד' הסיכויים יורדים... )
@עוד עו"ד @בית שמשניק
לאן עוד חשבתם להירשם?

לאן עוד חשבתם להירשם?
בית שמש (בני מקום) ועפולה (למרות שהיא לא ממוקמת במרכז)
נוף הגליל ומצפה רמון פחות יש לי חשק... (נוף הגליל בגלל הרווח המועט יחסית והקושי להשכיר דירות, מצפה רמון בגלל המיקום הנידח...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת