אילו דירות נותרו שם לבחירה?
לפי מה שרשום באתר כרגע יש 99 דירות פנויות,
יש שם עוד כמה סוגי דירות רק עם כיוונים / קומה / נוף פחות טובים
במחיר של 900 ל3 וכ1.4 לגדולות שהם 4.5 או 5.
באמת אחוז ביטול גבוה מאוד,
השאלה מה זה אומר על אלו שנרשמו להגרלות שם עכשיו.

נראה לי קצת כתבה מגמתית נגד שריקי.
זה אכן כנראה כתבה ממומנת ע"י עו"ד שמייצג קבוצה של 20,
תכל'ס את רוב הדירות שם הוא מסר בזמן
לא יודע מה עם רוב הקבלנים בכל מקרה הוא לא יותר טוב מהם...
(בניגוד לרוב הקבלנים בארץ)
בינתיים אין דירה אחת שמסר בזמן
וגם במעט שהוא כן איחר (שלא ממש באשמתו), מדובר סה"כ באיחור לא גדול,
מינימום איחור זה כחצי שנה רוב האיחורים מתקרבים לשנה וחלק חוצים אותו,
לגבי האשמה, רוב הדיבורים בתקשורת לגבי העירייה שמעכבת טופס 4 וכדו' מדובר על הקבוצה הראשונה
מאז על אף שהבעיות האלו כבר נפתרו שני הקבוצות הבאות בתור עם תאריכי מסירה מאוחרים ג"כ נמסרו באיחור גדול אף יותר (או שלא נמסרו עדיין)
ובכמה רוכשים בודדים שתבעו אותו - בסכום נמוך יחסית של 2M ש"ח בלבד.
התביעות מפוצלות על פני מס' קבוצות עם עו"ד שונים
יש גם קבוצה של מעל 300 תובעים ועוד ועוד
מי שעדיין לא קיבל את הדירה לא הצטרף עדיין לתביעה כי אין לו סכום סופי לתבוע

זה אכן כנראה כתבה ממומנת ע"י עו"ד שמייצג קבוצה של 20,

לא יודע מה עם רוב הקבלנים בכל מקרה הוא לא יותר טוב מהם...

בינתיים אין דירה אחת שמסר בזמן

מינימום איחור זה כחצי שנה רוב האיחורים מתקרבים לשנה וחלק חוצים אותו,
לגבי האשמה, רוב הדיבורים בתקשורת לגבי העירייה שמעכבת טופס 4 וכדו' מדובר על הקבוצה הראשונה
מאז על אף שהבעיות האלו כבר נפתרו שני הקבוצות הבאות בתור עם תאריכי מסירה מאוחרים ג"כ נמסרו באיחור גדול אף יותר (או שלא נמסרו עדיין)

התביעות מפוצלות על פני מס' קבוצות עם עו"ד שונים
יש גם קבוצה של מעל 300 תובעים ועוד ועוד
מי שעדיין לא קיבל את הדירה לא הצטרף עדיין לתביעה כי אין לו סכום סופי לתבוע
תודה על העדכונים וההבהרות. האמת היא שאני לא ממש בקי שם בפרטים ואני בעיקר ניזון מהמידע כאן בפורום.
אני הבנתי שהוא כן מסר בזמן חלק ניכר מהדירות, אבל כנראה שטעיתי בזה.
מה שכן, גם אם יש עיכובים מתאריך האכלוס הרשמי, הוא בסופו של דבר מצליח למסור את הדירות לזוכים תוך 3-4 שנים מההגרלות, שזה הישג מרשים ביותר.
(בבית שמש לדוגמא רוב הקבלנים מסרו 5-6 שנים מההגרלות, ויש כאלו שנמרחו אפילו לכיוון ה7 שנים, כך שבשעת מסירת הדירות כבר היה אפשר למכור אותן בשוק...)

תודה על העדכונים וההבהרות. האמת היא שאני לא ממש בקי שם בפרטים ואני בעיקר ניזון מהמידע כאן בפורום.
אני הבנתי שהוא כן מסר בזמן חלק ניכר מהדירות, אבל כנראה שטעיתי בזה.
מה שכן, גם אם יש עיכובים מתאריך האכלוס הרשמי, הוא בסופו של דבר מצליח למסור את הדירות לזוכים תוך 3-4 שנים מההגרלות, שזה הישג מרשים ביותר.
(בבית שמש לדוגמא רוב הקבלנים מסרו 5-6 שנים מההגרלות, ויש כאלו שנמרחו אפילו לכיוון ה7 שנים, כך שבשעת מסירת הדירות כבר היה אפשר למכור אותן בשוק...)
זה תאריך הזכיה שלי, ועדיין לא קיבלתי... אני יכול כבר למכור עוד חצי שנה...
איחור של 14 חודש בדיוק נכון לאתמול
1762382859424.png

זה תאריך הזכיה שלי, ועדיין לא קיבלתי... אני יכול כבר למכור עוד חצי שנה...
איחור של 14 חודש בדיוק נכון לאתמול
צפה בקובץ המצורף 2097168
חשבתי שזוכי 2019 כבר קיבלו כולם את הדירות, ומי שעכשיו ממתין אלו זוכי 2022. אבל אני רואה שטעיתי ויש גם ממתינים מ2019. תודה על ההבהרה, ובהצלחה רבה.
(סה"כ למרות העיכוב העסקה היתה לכאורה משתלמת במיוחד).

חשבתי שזוכי 2019 כבר קיבלו כולם את הדירות, ומי שעכשיו ממתין אלו זוכי 2022. אבל אני רואה שטעיתי ויש גם ממתינים מ2019. תודה על ההבהרה, ובהצלחה רבה.
למה לכאורה ? משתלמת במיוחד.
לא סתם אני מפרגן פה מדי פעם לעוסקים במלאכה בשנים הטובות ההן... גם אם לא חרדים לצערי..
(אגב, זה לא איזה פרוטקציה לפריבילגים... זכיתי בהגרלה עם 100% אחוזי זכיה לבני מקום מסדרה א' ואחוזים מאוד גבוהים לשאר, מה שנקרא נוסטלגיה...)

נערך לאחרונה ב:
מכיר מישהו שזה ב2019 בבית שמש ורק לפני כמה חודשים התחילו בניה
ולמרות הכל היה לו שווה לחכות (הדירה עלתה 700,000 ל4 חדרים..)

קיבלתי הודעה שבגלל ביטול זכיה זכיתי בחריש בהגרלה 2306
מישהו יודע אם זה הגרלה שווה כי היו שם המון ביטולים (אני מקום 3196 וזכיתי בהגרלה של 115 דירות)...
איך אפשר לבדוק מה קורה שם
ואשמח במי שיחכים אותי אם זה ריווחי
להשקעה - לא למגורים
1762435483969.jpeg

מישהו יודע אם זה הגרלה שווה כי היו שם המון ביטולים (אני מקום 3196 וזכיתי בהגרלה של 115 דירות)...
להשקעה - לא למגוריםצפה בקובץ המצורף 2097626
וואו. אחוז ביטול בלתי נתפס.
ככל הנראה מכיוון שלפי מה ש @בית שמשניק כתב פעם, (לא יודעת אם לגבי ההגרלה הספציפית הזאת)
אין הנחה כ"כ משמעותית לעומת המחיר בשוק החופשי.

עריכה:
כעת רואה שהיה רישום מחדש ככל הנראה עקב ריבוי ביטולים.
כנראה שלא נרשמו הרבה, ככל הנראה מחוסר כדאיות.

"שאלה: מתי יהיו תשובות להגרלות?
טל זכריה: לפי עידכון חדש מהיום, כנראה בסוף החודש."

@טל זכריה, מאיפה באמת העידכון?
מערוץ העדכונים בווצאפ של דף הפייסבוק מחיר למשתכן, מדובר בחבר ובאחד האנשים הראשונים שהתחילו לעדכן ברשתות החברתיות על תוכניות הדיור הממשלתיות, המידע שלו מאוד אמין ומגיע לרוב מגורמים במשרד השיכון, בשנים האחרונות הוא צמצם פעילות.

תעודת הזכאות שלי למחיר למשתכן פג תוקף ואני צריך לחדש מול חברת מעוף.
יש למישהו קישור מדויק לתת לי? יש שני דפים באתר- אחד של הנפקת זכאות והשני של חידוש זכאות.
מישהו יודע במה אני צריך לבחור? אם היה לי ופג תוקף זה חידוש או הנפקה מחדש?

יש למישהו קישור מדויק לתת לי? יש שני דפים באתר- אחד של הנפקת זכאות והשני של חידוש זכאות.
אם כבר פג אז זה הנפקה

התוצאות יהיו לקראת סוף נובמבר.
הטענה של המשרד היא שהם מסנכרנים נתונים עם הצבא לגבי הסטטוס של המשתתפים בהגרלה וזה יוצר עיכוב.
בהחלט מסתבר שזה מריחה.
אבל יהיו תוצאות לפני חנוכה.
ומאיפה המקור שלך? אותו אחד?

להשקעה - לא למגוריםצפה בקובץ המצורף 2097626
זאת הגרלה שכתבו עליה כאן שמחיר דירה שם הוא כמו בשוק החופשי והיה שם הרשמה מחודשת אחרי המון ביטולים (גם אני קפצתי למקום 458 מ 7250..)
אבל הייתי מתייעץ עם המבינים אם לבטל ולא מבטל סתם

מה שהכי חשוב לכל אלו שיודעים שנרשמו בעבר להגרלה הזאת בחריש, ונמצאים ברשימות המתנה להגרלות אחרות.
לא לחכות שתזכו ואז לחשוב אם לבטל או לא, זה יהיה מאוחר מידי, כי אתם כבר תצאו מכל רשימות ההמתנה. אתם צריכים לבטל במידה והחלטתם שזה הדבר הנכון, לפני שאתם זוכים.

שלום
מישהו יודע אם פג לי תוקף הזכאות לדירה בהנחה ועכשיו אני צריך לעשות זכאות חדשה השאלה אם מה שנרשמתי להגרלה עדיין בתוקף או שפספסתי את ההגרלה הנוכחית
תודה רבה

שלום
מישהו יודע אם פג לי תוקף הזכאות לדירה בהנחה ועכשיו אני צריך לעשות זכאות חדשה השאלה אם מה שנרשמתי להגרלה עדיין בתוקף או שפספסתי את ההגרלה הנוכחית
תודה רבה
האם הזכאות היתה בתוקף בזמן הרישום להגרלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת