בית שמשניק
מהמשתמשים המובילים!
- הוסף לסימניות
- #22,861
אז אם תחדש ההרשמה עדיין בתוקף.
אז אם תחדש ההרשמה עדיין בתוקף.
על פי הידוע לי - גם אם פג לגמרי.גם אם פג לגמרי וזה לא רק חידוש זכאות כי גיפיטי רשם שלא מועיל
והמחיר?אם כבר פג אז זה הנפקה
200 ש"חוהמחיר?
קיבלתי הודעה שבגלל ביטול זכיה זכיתי בחריש בהגרלה 2306
מישהו יודע אם זה הגרלה שווה כי היו שם המון ביטולים (אני מקום 3196 וזכיתי בהגרלה של 115 דירות)...
איך אפשר לבדוק מה קורה שם
ואשמח במי שיחכים אותי אם זה ריווחי
להשקעה - לא למגוריםצפה בקובץ המצורף 2097626
זאת הגרלה שכתבו עליה כאן שמחיר דירה שם הוא כמו בשוק החופשי והיה שם הרשמה מחודשת אחרי המון ביטולים (גם אני קפצתי למקום 458 מ 7250..)
אבל הייתי מתייעץ עם המבינים אם לבטל ולא מבטל סתם
טוב, אז אמרתם לגבי הגרלה 2306 שכדאי לבטל,מה שהכי חשוב לכל אלו שיודעים שנרשמו בעבר להגרלה הזאת בחריש, ונמצאים ברשימות המתנה להגרלות אחרות.
לא לחכות שתזכו ואז לחשוב אם לבטל או לא, זה יהיה מאוחר מידי, כי אתם כבר תצאו מכל רשימות ההמתנה. אתם צריכים לבטל במידה והחלטתם שזה הדבר הנכון, לפני שאתם זוכים.
3 ההגרלות הללו עם אותם מחירים.טוב, אז אמרתם לגבי הגרלה 2306 שכדאי לבטל,
אך מה עם עוד שני הגרלות שהיו באותה הגרלה בחריש,
הגרלה מספר 2305 והגרלה מספר 2304
גם שם כדאי לבטל?
צפה בקובץ המצורף 2098455
טוב, אז אמרתם לגבי הגרלה 2306 שכדאי לבטל,
אך מה עם עוד שני הגרלות שהיו באותה הגרלה בחריש,
הגרלה מספר 2305 והגרלה מספר 2304
גם שם כדאי לבטל?
צפה בקובץ המצורף 2098455
אז בקיצור, בית שמשניק ,3 ההגרלות הללו עם אותם מחירים.
כן, אני חושב כך. ההגרלות הללו אינן משתלמות מספיק, בוודאי לא להשקעה.אז בקיצור, בית שמשניק ,
אתה ממליץ להסיר את עצמי מההמתנה לשלושת ההגרלות הללו?
החלטת ועדה/היתר בתנאים זהו שלב אחרון לפני ההיתר המלא, וכבר ניתן לזמן זוכים בשלב זה.אני בהמתנה להגרלה 2363 באלעד, המיקום שלי 57
בינתיים אני מנסה לבדוק באתר של הקבלן כמה דירות נשארו ,
אך זה לא מופיע באתר של אקה נדל"ן,
יכול להיות בגלל שהפרויקט בכלל לא בשלבים מתקדמים, לכן לא מופיע על זה נתונים?
כי דווקא בזמן האחרון זה התקדם ב 10 אנשים שביטלו זכייה.
צפה בקובץ המצורף 2098490
ועוד שאלה, מה זה אומר שרשום שמצב היתר: החלטת ועדה (היתר בתנאים),
האם זה אומר שבזמן הקרוב יודיעו על בחירת דירות?
וכן, מה זה אומר שרשום שמצב פרויקט: התפרסמו תוצאות הגרלה,
האם זה אומר שחוץ מההגרלה, לא הייתה שם שום התקדמות?
תודה רבה לכל העונים!
צפה בקובץ המצורף 2098491
בחודשים הקרובים יתחיל בחירת דירות אתה חושב שיש לך סיכוי ?אני בהמתנה להגרלה 2363 באלעד, המיקום שלי 57
צפה בקובץ המצורף 2098490
תודה רבה לכל העונים!
צפה בקובץ המצורף 2098491
למה זה כ"כ לא משתלם, עשיתי חשבון דירת 100 מטר יוצא כ-1,170,000 ומחיר שוק זה כ 1,500,000, אמנם זה לא רווח גדול אבל מי שכבר זכה, זה לא עדיף מכלום?כן, אני חושב כך. ההגרלות הללו אינן משתלמות מספיק, בוודאי לא להשקעה.
כמעט ואין אפשרות לחשב מחיר לבד בהגרלות. לשם המחשה, הבאתם בחשבון מע''מ? (ככל ובהגרלה זו הוא לא נכלל במחיר)למה זה כ"כ לא משתלם, עשיתי חשבון דירת 100 מטר יוצא כ-1,170,000 ומחיר שוק זה כ 1,500,000, אמנם זה לא רווח גדול אבל מי שכבר זכה, זה לא עדיף מכלום?
צריך לשאול את ע"וד רוזנבלט הוא סובר שהמחירים בחריש מאד יעלו בעתיד
י כיום ניתן לרכוש דירות 4 חדרים בחריש בפחות מ1.45 ו3 חדרים ב.1.28קיבלתי הודעה שבגלל ביטול זכיה זכיתי בחריש בהגרלה 2306
מישהו יודע אם זה הגרלה שווה כי היו שם המון ביטולים (אני מקום 3196 וזכיתי בהגרלה של 115 דירות)...
איך אפשר לבדוק מה קורה שם
ואשמח במי שיחכים אותי אם זה ריווחי
להשקעה - לא למגוריםצפה בקובץ המצורף 2097626
אני בהמתנה להגרלה 2363 באלעד, המיקום שלי 57
צפה בקובץ המצורף 2098490
תודה רבה לכל העונים!
צפה בקובץ המצורף 2098491
אני עוקבת אחרי הגרלה 2274 באלעד (113 דירות), ואז תחילת בחירת הדירות התקדמתי מיותר מ100 מקומות. (בחירת הדירות. היה בין ראש השנה ליום כיפור - נראה לי שעוד לא היה חתימת חוזה) עוד נשאר שם 2 דירות לפי האתר של אפרידר.בחודשים הקרובים יתחיל בחירת דירות אתה חושב שיש לך סיכוי ?
חבר שלי הוא ברשימת המתנה מספר 26 כמה סכוי יש לו לדעתכם ??
כמה זמן שלב זה יכול בעצם להתארך ?החלטת ועדה/היתר בתנאים זהו שלב אחרון לפני ההיתר המלא, וכבר ניתן לזמן זוכים בשלב זה.
כן, לצערי במקרים מסויימים זה יכול להימשך זמן לא קצר.כמה זמן שלב זה יכול בעצם להתארך ?
אצלנו (2505) כבר חצי שנה לפחות במצב זה ועדיין לא קראו לזוכים.
זה יכול להיות גם סיפור של שנה שנתיים או יותר ?
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים