- הוסף לסימניות
אולי ב PDF מסוג אחר זכור לי שהצלחתי לפתוח בזהאיך אפשר לצפות ב PDF?
אולי ב PDF מסוג אחר זכור לי שהצלחתי לפתוח בזהאיך אפשר לצפות ב PDF?
מישהו יכול להקפיץ את זה שוב?אולי ב PDF מסוג אחר זכור לי שהצלחתי לפתוח בזהצפה בקובץ המצורף 2121815
על זה דיברתי...לא צריך לשחזר כלום בכסף.
לגבי שאר שאלותיך, פירטנו כבר הכל בהודעות באשכול הזה ובאשכול המקורי.
גם לטובתיך לעבור על שאר התגובות ולהחכים עוד, כי זה לא יהיה חכם מצידי (וגם לא מדוייק) לכתוב שוב את הכל.
בתקווה להבנה
כשחברת 'אשד בקרה' תאשר לו את השינויים, הוא יכול לקרוא לזוכים. לכן, המענה לשאלתך תלוי בזה, ואין לי שמץ הערכה מה הם יגידו.
ענית את התשובה!שוחחתי השבת עם בן משפחה ממודיעין עילית, ונודע לי שגם שם לפחות בחלק מהרחובות קיימים בניינים עם 12 קומות, מתוכן ארבע או חמש קומות תת-קרקעיות.
בכל קומה הוסיפו לפחות יחידה אחת, ולעיתים שתיים , כך שבסך הכול ישנם כ-70 יחידות בבניין, גם אם חלקן קטנות.
למרות זאת, הוא לא תיאר סיוט מתמשך או תורים בלתי נגמרים למעליות.
זה סך הכל מדובר בבניין של 8 קומות מעל קומת הכניסה העליונהלדבריו, הקומות התת-קרקעיות מתפקדות כמעט כמו בניין נפרד – אמנם עם אותה מעלית, אך מעבר לכך אין תלונות.
לכן, לכל מי שגיבש דעה שלילית על השכונה החדשה ,
!!אולי כדאי לחשוב מחדש.
לא נראה לי ככ פשוט שחברת הבקרה תאשרכשחברת 'אשד בקרה' תאשר לו את השינויים, הוא יכול לקרוא לזוכים. לכן, המענה לשאלתך תלוי בזה, ואין לי שמץ הערכה מה הם יגידו.
עם זאת מישהו פה טען שהם אומרים שבקרוב יקראו לזוכים, סימן אולי שהם סבורים שאין בעיה מצד חברת הבקרה.
קיימת גם אפשרות שינוידו דירות מתוך ה20% שוק חופשי, אבל זה גם לא פשוט.לא נראה לי ככ פשוט שחברת הבקרה תאשר
הרי בכל אופן שתאשר את ניוד השטחים תיגרם כאן נזק לחלק מהזוכים
אם הזוכים ששל הגרלת 2450 חלקם יועברו לשם-יוכלו לטעון שהם רוצים את הפרוייקט השני
בנוסף הכין בדיוק ימקמו אותם ברשימת הזוכים
לא חושב שאפשרי על חשבון הזוכים של 2446
וגם לא חושב שאפשרי שזוכה שזכה במקום כך וכך יוזז למקום רחוק יותר בתור
בקיצור, גם במקרה ויאושר, סיכויים לא מובטלים שייגרם לוועדות ערר וכדו'...-תלוי עד כמה הזוכים יוכלו וירצו להתאגד
יתכן שיתנו להם דירות מסויימות שיהיו רק שלהם, ובכ"א טענתך הראשונה נשארת.בנוסף הכין בדיוק ימקמו אותם ברשימת הזוכים
לא חושב שאפשרי על חשבון הזוכים של 2446
וגם לא חושב שאפשרי שזוכה שזכה במקום כך וכך יוזז למקום רחוק יותר בתור
על זה דיברתי...
זה לא נפתח כלל כמו שמוצג בצילום מסך...
אשמח לעזרה..
וחוץ מזה מה הוא הפורום המקורי? אשמח לקישור
תודה מראש!
drive.google.com
drive.google.com
יש בצאט אבל של כלל הזוכים בבית שמשיש התאגדות כלשהי של הזוכים חוץ מבוואטסאפ?
זה יעיל להגרלה הספציפית?יש בצאט אבל של כלל הזוכים בבית שמש
צ'אט חסום לכלל המשתמשים בנטפרייש בצאט אבל של כלל הזוכים בבית שמש
למה, ממש לא חסום,צ'אט חסום לכלל המשתמשים בנטפרי
זה העדכונים האחרונים, הצילום מסך הוא על 2446הצאט הכללי אכן נחסם בתור קבוצה ציבורית
אשמח אם מישהו יעדכן טכנית. איפה אוחזים ?
מה הצפי להזמנה לבחירת דירות וכדו'
תודה מראש והמשך יום נעים
תצא ותחזור שובהצאט הכללי אכן נחסם בתור קבוצה ציבורית
אשמח אם מישהו יעדכן טכנית. איפה אוחזים ?
מה הצפי להזמנה לבחירת דירות וכדו'
תודה מראש והמשך יום נעים
עדיין עובד?תצא ותחזור שוב
אני בנטפרי עובד לי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים