דרוש מידע הגשתם פעם ערעור על טסט שהתקבל?

• הוסף לסימניות
האם הערעורים האלו שווים משהו, או שתמיד הם מנסים להצדיק את עצמם ולגבות את הבוחן?
מה עושים שמרגישים שהבוחן לא רצה להעביר את שני התלמידים אז הוא בחר רק אחד וכנראה בחר להעביר את הפחות טוב?
מה גם שהבוחן הוא עצמו סטאז'ר וישב לו מישהו מאחורה.

• הוסף לסימניות
האם הערעורים האלו שווים משהו, או שתמיד הם מנסים להצדיק את עצמם ולגבות את הבוחן?
מה עושים שמרגישים שהבוחן לא רצה להעביר את שני התלמידים אז הוא בחר רק אחד וכנראה בחר להעביר את הפחות טוב?
מה גם שהבוחן הוא עצמו סטאז'ר וישב לו מישהו מאחורה.
מנסיון
רוב הערעורים נדחים ומצדיקים תמיד את הטסטר...

• הוסף לסימניות
השאלה אם יש משהו בעולם שכן התקבל לו הערעור?
אני אף פעם לא שמעתי
המורה נהיגה שלי סיפר לי
שפעם אחת הצליח מישהו להגיש ערעור והתקבל
נ.ב.גם אם הערעור מתקבל צריך לעשות עוד טסט

• הוסף לסימניות
גם הערעור הוא רק לזכות על האגרה.
אין מציאות שעוברים טסט.
אז כל התהליך המייגע וזמן ההמתנה רק בשביל דמי האגרה, לא שווה גם אם סיכויי הקבלה היו גבוהים יותר.

• הוסף לסימניות
מבחינת נתונים זכור לי שאמר לי המורה שלי שרק 5 אחוז מהערעורים מתקבלים, אז אם יש את הסיבה הכי קטנה שאולי בגלל זה נפלת אין סיכוי שיתקבל הערעור

• הוסף לסימניות
משום מה מרגיש לי כמו ערעור של מפלגות אחרי בחירות...
אבל תכלס אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להגיש ערעור,
הרי הטסט מצולם ומוקלט
אם אתם יודעים שהייתם 100% שווה להגיש
אבל שוב רק אם זה בוודאות.

דבר נוסף, אם בטסט הטסטר העיר הערות בקול,
אפילו שזה לא נכון, מצדיקים את הנשמע בהקלטה..

• הוסף לסימניות
אחרי ליבון עם המורה:
הערעור יתקבל אם אכן יוכח ב100% הפוך מהחלטת הבוחן, כל מקרה של ספק לא ישנו את ההחלטה שכבר התקבלה גם אם בשעת מעשה הבוחן יכול להחליק על דברים קטנים שלא באמת סיבה לפסול טסט.

• הוסף לסימניות
נ.ב.גם אם הערעור מתקבל צריך לעשות עוד טסט

גם הערעור הוא רק לזכות על האגרה.
אין מציאות שעוברים טסט.
אז כל התהליך המייגע וזמן ההמתנה רק בשביל דמי האגרה, לא שווה גם אם סיכויי הקבלה היו גבוהים יותר.

מאז הרפורמה זה השתנה.
אם הערעור מתקבל קיבלת רשיון

ולגוף השאלה - לא שווה את בזבוז הזמן - תזמין עוד טסט ושלום.
אגב, טסטר שהחליט לפסול כותב עוד כל מיני דברים שלא ניתן לראות אותם במצלמות בנקודת זמן, כמו אי הסתכלות במראות וכד'

• הוסף לסימניות
בזבוז זמן תזמין טסט נוסף

• הוסף לסימניות
הבאסה הגדולה שאם אתה נופל בטסט על כלום!! אז התחושה היא למה שבטסט הבא יהיה יותר טוב...
צודק לגמרי.
מעצבן נורא ומתסכל.
אין מה לעשות חוץ מלנשוך שפתיים, לנפח לחיים, לעצור 15 שניות ואז לשחרר את כל האויר בתסכול.
אה, ולהזמין טסט נוסף.

ככה זה שמישהו יכול להחליט לפי הכאב בטן שהוא קם באותו בוקר, מה גם שהרבה מורי נהיגה שלא הצליחו הלכו להיות טסטרים ומוציאים את התסכול על התלמידים, כולנו עברנו את זה, אולי הם רוצים ללמד אותך שלפעמים מישהו עוקף אותך, וזה מתסכל ואין מה לעשות.

• הוסף לסימניות
הססנות בפנייה שמאלה
והפקעת שליטה שלא הייתה (המורה טוען שגם הערת "סע כבר" יכול להיחשב הפקעת שליטה)

• הוסף לסימניות
אחרי 5 טסטים אפשר לומר שתמיד היה סיבה למה לא עברתי
לקח זמן לעכל שלא עברת ורק אז אתה נזכר שבאמת טעית
אין אינטרס לטסטר לא להעביר זה העבודה שלו..

• הוסף לסימניות
צודק לגמרי.
מעצבן נורא ומתסכל.
אין מה לעשות חוץ מלנשוך שפתיים, לנפח לחיים, לעצור 15 שניות ואז לשחרר את כל האויר בתסכול.
אה, ולהזמין טסט נוסף.

ככה זה שמישהו יכול להחליט לפי הכאב בטן שהוא קם באותו בוקר, מה גם שהרבה מורי נהיגה שלא הצליחו הלכו להיות טסטרים ומוציאים את התסכול על התלמידים, כולנו עברנו את זה, אולי הם רוצים ללמד אותך שלפעמים מישהו עוקף אותך, וזה מתסכל ואין מה לעשות.
תדע שאני ישבתי מאחורה בטסט של השני שנבחן איתי, והוא קיבל ברקס על זכות קדימה וגם עלה על מדרכה בסיבוב שמאלה, וגם בחניה בסוף עלה על מדרכה.
והוא אפילו לא שם לב לכל זה, אחרי הטסט הוא אמר למורה שהכל היה חלק...

ללמדך שעם כל הכבוד לתלמיד הוא האחרון שיהיה כשיר לומר חוות דעת על המבחן שלו עצמו.
זה לא סותר את המציאות שיש פסילות לא מוצדקות אבל לדעתי הם מועטות - בשונה מדעת הקהל.

• הוסף לסימניות
אחרי 5 טסטים אפשר לומר שתמיד היה סיבה למה לא עברתי
לקח זמן לעכל שלא עברת ורק אז אתה נזכר שבאמת טעית
אין אינטרס לטסטר לא להעביר זה העבודה שלו..
זה לא נכון תמיד,
מדובר בטסטר מתלמד (מאחורה ישב הטסטר של הטסטר)
היתה תלמידה אחת טובה ואחת פחות טובה והוא כנראה לא רצה להיראות מתלהב וגם לא מחמיר אז הוא החליט להעביר רק אחת
אבל מה שקרה שהוא העביר את הפחות טובה (שתי התלמידות מודות בזה)

• הוסף לסימניות
תדע שאני ישבתי מאחורה בטסט של השני שנבחן איתי, והוא קיבל ברקס על זכות קדימה וגם עלה על מדרכה בסיבוב שמאלה, וגם בחניה בסוף עלה על מדרכה.
והוא אפילו לא שם לב לכל זה, אחרי הטסט הוא אמר למורה שהכל היה חלק...

ללמדך שעם כל הכבוד לתלמיד הוא האחרון שיהיה כשיר לומר חוות דעת על המבחן שלו עצמו.
זה לא סותר את המציאות שיש פסילות לא מוצדקות אבל לדעתי הם מועטות - בשונה מדעת הקהל.
לא מדובר כאן בטסט ראשון, מדובר במישהי שעשתה כמה טסטים והפעם באמת היתה טובה והרגישה שהכל עבר חלק ופתאום בום מהבוחן, ועל מה על זה שבפניה שמאלה נתת זכות קדימה למישהו שלדעתו הוא היה מספיק לעבור...
כל נהג חדש נזהר בהתחלה ובמקרה ספק לא מתפרץ לצומת, להיפך המורים תמיד אומרים שספק זכות קדימה לחומרא ועדיף תמיד לחכות מאשר לקבל ברקס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה