- הוסף לסימניות
יש לך את הטלפון שלו?אני עשיתי הדברה עם החומר של ההוא ממודיעין (נראה לי) שהתפרסם ביתד נאמן,
הזכרנו אצל האדמו"ר שלנו, ובעלי עשה את הריסוס, אחרי שעתיים בערך חזרנו הביתה.
מאז עברו כמה חודשים וברוך ה'!!!!!!!!!!!!!!
יש לך את הטלפון שלו?אני עשיתי הדברה עם החומר של ההוא ממודיעין (נראה לי) שהתפרסם ביתד נאמן,
הזכרנו אצל האדמו"ר שלנו, ובעלי עשה את הריסוס, אחרי שעתיים בערך חזרנו הביתה.
מאז עברו כמה חודשים וברוך ה'!!!!!!!!!!!!!!
אנחנו קנינו חומר מאחד שגר במודיעין, הוא מסביר איך לרסס ומה לעשות וצריך לרסס לבד, החומר לא יקר, עלה לי בערך 150 ש"ח לדירת שלושה חדרים, ריססנו את כל הבית.לגבי אבירן אני מאד ממליצה, גם אנחנו נעזרנו בו, הוא מאד אמין וישר, ואכפתי ומאד מבין את המצוקה ומשתדל לעזור לנדב מידע מעבר לזה שמדביר. אני הגעתי אליו בהמלצה מהרב וויא(!) שדברתי איתו כשגיליתי את הפסוקאים בארונות המטבח שלי... אגב הרב וויא אמר לי לשטוף את הבית באקנומיקה ושנים כך עשיתי ספונג'ה.
בכ אופן אבירן עשה אצלנו הדברה לפני קרוב ל10 שנים ואמר מפורש שההדברה שלו היא בקושי 30% הדברה, ואם נצבע משי משי זה ההדברה הרצינית של 80%, ומעל כדאי לעשות הדברה נוספת.
כל פעם כשגיליתי אותם שוב הוא מחדש הרגיע אותי ואמר שאם לא ראיתי יותר מ-10 כאלו, שאמשיך להיות חמושה עם K600 ולהתיז בכל מקום שאני מגלה, בעיקר מעל הפנלים, וממש לא רצה לבוא כדי לעשות שוב הדברה כי טען שזה מיותר וחבל על הכסף.
קשה לומר שנגמלנו מהם לחלוטין, אבל אין השוואה ואפשר לומר שהודו לה' המצב בשליטה.
מידי פעם כשאנחנו נוסעים לשבת אנחנו מדבירים לבד עם K600 בכל הבית על הפנלים, ופעם גם הבאנו מתיז עם חומר מקצועי והדברנו לבד, ועדין מצפים לישועה טוטאלית.
קיבלתי ממישהי פה עצה של אחד מגדולי הדור אולי ר' חיים קנייבסקי שזה בא בגלל מעשרות כמו עכברים. התחזקנו גם פה ועדיין... ה' יעזור.
אשמח מאד לשמוע על המישהו הנוסף שיש לו עוד שיטה או חומר אחר, ולקבל מס' טלפון, לא מצאתי שכתבו.
ובכל מקרה - אבירן מאד מאד מומלץ. - המספר שלו אם עוד לא רשמו 0502562692.
וניסיתם את הריסוס הנ"ל?מדובר על 2 אנשים שונים.
אבירן הוא מדביר ותיק ומומלץ מאד במודיעין עילית
אבל אחרי ששוחחנו איתו - אין לו פתרון אמיתי לפסוקאים. (ואולי לאף מדביר אין)
יש אדם אחר במודיעין עילית שאינו מדביר בעצמו
אלא מוכר חומר יעיל מאד נגד פסוקאים.
וצריך לרסס לבד.
יש לך את הטלפון שלו?
המספר של מוכר החומר- שמרססים לבד הוא:לגבי אבירן אני מאד ממליצה, גם אנחנו נעזרנו בו, הוא מאד אמין וישר, ואכפתי ומאד מבין את המצוקה ומשתדל לעזור לנדב מידע מעבר לזה שמדביר. אני הגעתי אליו בהמלצה מהרב וויא(!) שדברתי איתו כשגיליתי את הפסוקאים בארונות המטבח שלי... אגב הרב וויא אמר לי לשטוף את הבית באקנומיקה ושנים כך עשיתי ספונג'ה.
בכ אופן אבירן עשה אצלנו הדברה לפני קרוב ל10 שנים ואמר מפורש שההדברה שלו היא בקושי 30% הדברה, ואם נצבע משי משי זה ההדברה הרצינית של 80%, ומעל כדאי לעשות הדברה נוספת.
כל פעם כשגיליתי אותם שוב הוא מחדש הרגיע אותי ואמר שאם לא ראיתי יותר מ-10 כאלו, שאמשיך להיות חמושה עם K600 ולהתיז בכל מקום שאני מגלה, בעיקר מעל הפנלים, וממש לא רצה לבוא כדי לעשות שוב הדברה כי טען שזה מיותר וחבל על הכסף.
קשה לומר שנגמלנו מהם לחלוטין, אבל אין השוואה ואפשר לומר שהודו לה' המצב בשליטה.
מידי פעם כשאנחנו נוסעים לשבת אנחנו מדבירים לבד עם K600 בכל הבית על הפנלים, ופעם גם הבאנו מתיז עם חומר מקצועי והדברנו לבד, ועדין מצפים לישועה טוטאלית.
קיבלתי ממישהי פה עצה של אחד מגדולי הדור אולי ר' חיים קנייבסקי שזה בא בגלל מעשרות כמו עכברים. התחזקנו גם פה ועדיין... ה' יעזור.
אשמח מאד לשמוע על המישהו הנוסף שיש לו עוד שיטה או חומר אחר, ולקבל מס' טלפון, לא מצאתי שכתבו.
ובכל מקרה - אבירן מאד מאד מומלץ. - המספר שלו אם עוד לא רשמו 0502562692.
הרבה תודההמספר של מוכר החומר- שמרססים לבד הוא:
0548424082
בהצלחה רבה!!
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים