הדבר הטעים הזה נעלם מהמדפים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם טעים או לא
אני מחפשת את זה כבר חודשים
הפסיקו לייצר?
ראיתם לאחרונה? איפה?

large.jpg

• הוסף לסימניות
חשבתי שאולי בפורים אני אקנה הרבה לכל השנה, אבל זה לפני פסחחח
:cautious:
חייבת דווקא את זה?? יש מלא עוגיות טעימות קנויות... לטעמי זה ממש דוחה ומתגלגל ממשלוח מנות לרעהו... כי אף אחד לא רוצה את זה

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
זוכרים את הממרח צמחוני שהיה פעם?
נוסטלגיה..

images

(הצעירים בטח לא מכירים) שמעתי שיש אותו עדיין..
אשמח לדעת איפה ניתן לרכוש אותו
אני צעיר ואני מכיר..:) מוצר מגעיל ברמות למי שמתעניין
השם שלו היום - ממרח צמחי לגונה
ואם אני לא טועה זה של סטארקיסט

• הוסף לסימניות
בבקשה תגיד לי איפה ראית את המוצר המגעיל הזה..

• הוסף לסימניות
ואיי גם אנחנו חיפשנו מלאאא, אין בנמצא...:(
מישהו אמר לי לפני כמה זמן שהוא ראה את זה ברמת גן איפשהוא, אבל אני מחפש אותו בנרות..
הצעירים כנראה בלוטת הטעם שלהם נפגמה מכל השטויות שמיוצרים בעשור האחרון......:p

• הוסף לסימניות
ואם כבר אז אני רוצה לטעום את ה -
1. שניצל צמחי שהיה פעם לא זוכר איזה חברה זה היה.. אין היום כזה טעים בשום חברה!
2. גלידת טנא נוגה בקרטון בטעם פיסטוק...... אמאל'ה וואי וואי. כל הגלידות שיש היום לא מתקרבות לטעם ההוא.. לדידי היום זה טעם של פלסטיק עם ביצים! אשתי משתגעת ממני, אבל זה מה יש. אני אדם ענתיק'ה בגוף צעיר - יחסית:)

• הוסף לסימניות
באמת לא יפה לומר על אוכל מגעיל..
אבל זה. פשוט זה!....:eek:o_O:LOL:

• הוסף לסימניות
1. שניצל צמחי שהיה פעם לא זוכר איזה חברה זה היה.. אין היום כזה טעים בשום חברה!
געגועים ממש לנקניקיות של 'כל טוב טבע'
למה משנים מתכון כל שני וחמישי?
הגאמפ היה הרבה יותר טעים לפני שהם הוסיפו מיץ תפוחים לכל סוגי הטעמים, מי יכול לומר להם שיחזירו את הטעם הישן והטעים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה