הדבר הטעים הזה נעלם מהמדפים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ומי זוכר מימי ילדותו כשהדוריטוס חריף אש עוד שרף לנו בפה???
נוסטלגיה...

• הוסף לסימניות
עדכון אחרון: 21.08.02 , 09:00

שנה שלמה ניהלה מ', תושבת הרצליה, התכתבות עם משרד הבריאות בנושא חטיף צ'יקס-מיקס שמייבאת אסם. רק לאחר התערבות המועצה הישראלית לצרכנות, הודה המשרד כי סימון המוצר מטעה, והיבוא שלו הופסק.
מ' רכשה במאי 2001 את חטיף צ'יקס-מיקס - והתרגזה. על החטיף, מתוצרת ג'נרל מילס ביבוא אסם, נכתב בעברית: 60% פחות שומן מחטיפי צ'יפס. אלא מה? למוצר אין כל קשר לצ'יפס: הוא מיוצר, כפי שניתן לקרוא ברכיבים המפורטים, על בסיס חיטה ותירס, ושורה של מרכיבים נוספים שאף לא אחד מהם אינו תפוח-אדמה. "אבקש מכם לטפל מיידית בנושא ולגרום לחברת אסם להוריד את ההצהרה הזו מעל גבי השקית", ביקשה הצרכנית האכפתית במכתבה למשרד הבריאות מה-9 במאי 2001.
באפריל 2002, לאחר שני מכתבים נוספים ששיגרה לשירות המזון של משרד הבריאות, התייאשה הצרכנית מטיפול המשרד ופנתה למועצה לצרכנות, שהתערבה. ביולי השנה השלימו סוף סוף במשרד הבריאות את הטיפול בתלונה, והודיעו למועצה לצרכנות שהמוצר כבר לא נמצא על המדפים, וכי הצהרת היצרן על גבי אריזת המוצר אכן מטעה, מכיוון שהמוצר אינו חטיף צ'יפס, אינו מכיל בין הרכיבים תפוחי אדמה ואין להשוות אותו לחטיפי צ'יפס.
יפה רייכרט, רכזת חולייה משפטית בשירות המזון בתל אביב מדווחת, כי נציג חברת אסם נחקר במשרד הבריאות, והתיק הועבר לפרקליטות מחוז תל אביבלהמשך טיפול.
למה להטעות את הצרכנים? שאלנו את אסם. מהחברה נמסר בתגובה, כי המוצר ירד מהמדפים והנושא נמצא בטיפול המחלקה המשפטית.

• הוסף לסימניות
הכוכבים האלה? חזר לאחרונה..
אתה כנראה ממש זקן...
מי לא זוכר את הדוריטוס במנופח?
לא דובר על ה'אייר ביס' של בייגל בייגל, אלא איזושהי מהדורה מוגבלת של דוריטוס עלית.

• הוסף לסימניות
גלידות בקרטון זה אחד הדברים
וניל דובדבן / פיסטוק - מוקה

עדיין אפשר להשיג בחנויות המפעל של פלדמן.

• הוסף לסימניות
אתה כנראה ממש זקן...
לא דובר על ה'אייר ביס' של בייגל בייגל, אלא איזושהי מהדורה מוגבלת של דוריטוס עלית.
זהו, שכחתי את השם שלו.. הענין הוא שאני לא כזה חובב ממתקים וחטיפים (חוץ משוקולדים ומריר בעיקר... זקן או לא??:))לכן אני לא הכי מעודכן..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתה כנראה ממש זקן...
היה בצבע כחול / אדום
יאמי
לא זוכר ת'טעם. מה ז'משנה, העיקר הרי הצבע :)
זה באמת היה אחד הדברים.
משולשים קטנים ונפוחים וטעימיםםםםם

• הוסף לסימניות
אם טעים או לא
אני מחפשת את זה כבר חודשים
הפסיקו לייצר?
ראיתם לאחרונה? איפה?

large.jpg
דווקא זכור לי שראיתי את זה לא מזמן.
אולי בשפע ברכת השם זה היה..
רק שאני די מתלבטת אם זו הייתה השקית הזו או של השוקולד צ'יפס.
היו מדפי מלאים וזה די מבלבל..
באמת לא יפה לומר על אוכל מגעיל..
אבל זה. פשוט זה!....:eek:o_O:LOL:
יש כלל שאומר-
לא אומרים על אוכל איכס.
ולא אומרים על איכס אוכל..
ומה עם שוקו תנובה לפני הגזירה של הסוכר שגרמה להפחתת סוכר.
געגועים...
למה לא יכלו לעשות שוקו רגיל ושוקו מופחת סוכר לחובבי הז'אנר?!
כמדומני שטרה עשתה את זה פעם.
או שי עד היום..
הספיק לי פעם אחת לטעום את הדבר הנורא הזה כדי להבין שהם החליפו את הסוכר בקקאו...

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול...
זוכרים את הדוריטוס בטעם נאצ'ו מקסיקני?
נוסטלגיה...
הפדיחה הרצינית הייתה להתענג על העם והריח....שירותים.
איך שהעלו את מחיר הדלק המוצר הזה התנדף..
אחיין שלי לוקח שימורים של סטארקיסט פותח אותו ומניח עליו נייר סופג ומדליק אותו רבע שעה.. יוצא מעושן... חחחחח
עבודה קשה.
זכור לי שאחי בישיבה היו מדליקים אש עם מצית או משהו ומניחים את הקופסא כמו שהיא.
הם אח''כ התענגו גם לאכול מתוך הקופסא המעושנת..
ומה עם החטיף "להיט"
ושוקולד מיני של ורד הגליל
ומי שהיה ילד לפני 20 שנה היה גם "פיוזים" (5 ב1 ש"ח )
ומסטיק אטלס
מזכיר לי את החבילת כריות שהיינו קונים לטיול ב3 ש''ח חבילה קטנטונת של תלמה.
היום בלי שקית קליק לא מתחילים לארוז...
געגועי
לצ'יטוס החלבי, ולחבר שלו בטעם מסטיק.
היה גם אחד פחות מוצלח אז בטעם פיסטוק מי שזוכר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה