- הוסף לסימניות
תיקון ושיפור הדמיה אחרונה והמשך הדמיה לפינת אוכל.
ניתן לצפות בעבודות באתר: http://studiozcg.wix.com/studio-z
ניתן לצפות בעבודות באתר: http://studiozcg.wix.com/studio-z
תלת הינה אומנות, ולא תמיד הריאליסטי הוא היעד.נכתב ע"י park;1163745:מה הבעיה בחלקים שרופים?
כמובן בגדר הנורמה אבל כמעט בכל תמונה יש חלקים שרופים. השרוף יכול להסיף לריאליסטיות.
לא הייתי ממהר לשלול את השרוף לגמרי כי זה מוריד מהריאליסטיות והמטרה בד"כ כן להגיע לריאליסטיות.
אם תסתמך על שלושת ה - RECT שבסצינה, ותכניס אותם לתוך החדר, זה לא יקרה.נכתב ע"י STUDIO Z;1164121:קשה מאוד למצוא רמת חשיפה שבה מקבלים מידה נורמלית של תאורה בחלל הסלון ומידה סבירה של שריפה באיזור המטבח.
כפי שכתבתי לעייל, תנסה להוריד בערך של ה - BRIGTH MULTI.נכתב ע"י STUDIO Z;1164121:בנוגע לוילון, אם הייתי מנטרל את השריפה בוילון לגמריי אז ההתפשטות של קרני האור על הוילון וחזרתן לקיר הסמוך היתה מתבטלת וזה פשוט לא היה נראה ריאליסטי, מאחר וניכר שקרני האור הישירים חודרים משם לספה. לכן עשיתי את זה במידה סבירה והגיונית. אם לא הייתי מטפל בזה היתה מתקבלת תוצאה הרבה יותר שרופה.
אלו תאורות יש בסצינה?נכתב ע"י STUDIO Z;1164131:לא ברור לי מה הכוונה שלך RECT.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים