הדמיה חדשה

• הוסף לסימניות
תיקון ושיפור הדמיה אחרונה והמשך הדמיה לפינת אוכל.
ניתן לצפות בעבודות באתר: http://studiozcg.wix.com/studio-z

קבצים מצורפים

• composite 1.jpg
    KB 475.9 · צפיות: 23
  • composite 2.jpg
    KB 539.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
טלויזיה???!!!

• הוסף לסימניות
זה מה שהלקוחה רוצה :(

• הוסף לסימניות
יש לך באתר עבודות ממש מדהימות, עלי והצליחי!
עם איזה תוכנה את עובדת?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

אני עובד בעיקר עם סטודיו מקס ומשלב עוד כמה תוכנות.

• הוסף לסימניות
יוצא מין הכלל!!!!
התאורה בראשון פצצה!!!

• הוסף לסימניות
עבודות יפות
בכללי אתה אוהב להוציא הדמיות בהירות? אני חושב שזה כצת מידי בהיר.
חוץ מזה עבודות נהדרות.

• הוסף לסימניות
תודה.

מה אתה מתכוון בהיר? לתאורה הכללית או לחומרים?

• הוסף לסימניות
התאורה נראית מעולה, אני מדבר על הקירות למרות שגם כך זה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
בהדמיה הזו באופן ספציפי התאורה מאוד חזקה. תאורת שמש ישירה שחודרת משלושה חלונות וגם תאורת פנים בחדר אוכל. זה הגיוני שתהיה תחושה מאוד מוארת.

• הוסף לסימניות
כרגיל, עבודה יפה מאוד.
ברשותך, מספר הערות קטנות, טעם אישי -
א. למרות שראיתי אומנים שעושים זאת, אני משתדל שלא להגיע למצב שבו יש נקודות "שרופות", דהיינו, שערכי ה - RBG הם 255 (מודה שגם אני לפעמים חורג מזה), ניתן לשחק ב - COLOR MAPPING, להוריד את ערך ה - BRIGHT MULTI. רואים זאת בעיקר בחוץ ובפתח החלון, אפשר לנטרל את השפעת התאורה על עצמים מסוימים, ולהוסיף תאורה נוספת שתשפיע רק עליהם, כך יהיה לך שליטה יותר גדולה, באופן שהם ייראו.
ב. בטלוויזיה, כדי להוסיף מודל שבו שיהיה זכוכית רפלקטיבית. ובטלוויזיה עצמה להשים תמונה (צנועה כמובן :)).

• הוסף לסימניות
מה הבעיה בחלקים שרופים?
כמובן בגדר הנורמה אבל כמעט בכל תמונה יש חלקים שרופים. השרוף יכול להסיף לריאליסטיות.
לא הייתי ממהר לשלול את השרוף לגמרי כי זה מוריד מהריאליסטיות והמטרה בד"כ כן להגיע לריאליסטיות.

• הוסף לסימניות
ידידנו! אתה עושה עבודות יפיפיות! טוב טעם!
הלואי עלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1163745:
מה הבעיה בחלקים שרופים?
כמובן בגדר הנורמה אבל כמעט בכל תמונה יש חלקים שרופים. השרוף יכול להסיף לריאליסטיות.
לא הייתי ממהר לשלול את השרוף לגמרי כי זה מוריד מהריאליסטיות והמטרה בד"כ כן להגיע לריאליסטיות.
תלת הינה אומנות, ולא תמיד הריאליסטי הוא היעד.
ראיתי מספר מקצועניים ברשת, עבודות ומדריכים, שמתי לב שחלקם עושים בכוונה חלקים שרופים, וחלקם מנסים כמה שיותר "לברוח" מזה.
לעניות דעתי (כפי שכתבתי לפני כן), חלקים שרופים (לא דברתי על נקודות), לא מיפים, במיוחד כשהם Burned up, שרופים מדי (נדמה לי שזה המונח באנגלית, שאין דומה לו בעברית, כמה שידוע לי).
תראה את הוילון, את הרקע...
כך נראה לענ"ד.

• הוסף לסימניות
שלום רב.

העניין של החלקים השרופים הוא מאוד יחסי. אני באופן אישי משתדל להימנע מאיזורים שרופים יתר על המידה ככל שהדבר ניתן או הכרחי. בהדמיה הזו האור הישיר של השמש חודר מבעד לשתי חלונות פתוחים במטבח בעוד שבסלון יש וילון שמסנן במידה מסויימת את כמות האור שחודרת לאיזור הסלון. קשה מאוד למצוא רמת חשיפה שבה מקבלים מידה נורמלית של תאורה בחלל הסלון ומידה סבירה של שריפה באיזור המטבח. מאחר והדגש בזוית הזו הוא על הסלון לא ראיתי צורך להתמודד יותר מדי עם השריפה באיזור המטבח, מה גם שלטעמי היא נראית סבירה בהחלט. בנוגע לוילון, אם הייתי מנטרל את השריפה בוילון לגמריי אז ההתפשטות של קרני האור על הוילון וחזרתן לקיר הסמוך היתה מתבטלת וזה פשוט לא היה נראה ריאליסטי, מאחר וניכר שקרני האור הישירים חודרים משם לספה. לכן עשיתי את זה במידה סבירה והגיונית. אם לא הייתי מטפל בזה היתה מתקבלת תוצאה הרבה יותר שרופה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STUDIO Z;1164121:
קשה מאוד למצוא רמת חשיפה שבה מקבלים מידה נורמלית של תאורה בחלל הסלון ומידה סבירה של שריפה באיזור המטבח.
אם תסתמך על שלושת ה - RECT שבסצינה, ותכניס אותם לתוך החדר, זה לא יקרה.
נכתב ע"י STUDIO Z;1164121:
בנוגע לוילון, אם הייתי מנטרל את השריפה בוילון לגמריי אז ההתפשטות של קרני האור על הוילון וחזרתן לקיר הסמוך היתה מתבטלת וזה פשוט לא היה נראה ריאליסטי, מאחר וניכר שקרני האור הישירים חודרים משם לספה. לכן עשיתי את זה במידה סבירה והגיונית. אם לא הייתי מטפל בזה היתה מתקבלת תוצאה הרבה יותר שרופה.
כפי שכתבתי לעייל, תנסה להוריד בערך של ה - BRIGTH MULTI.
בכל מקרה גם החוץ שרוף מאוד, לכן כתבתי לעייל, איך כדי לעשות, ע"מ להמנע מתוצאה זו.

• הוסף לסימניות
לא ברור לי מה הכוונה שלך RECT.

בנוגע לערך BRIGTH MULTI, כבר הורדתי אותו כדי לאזן את את השריפה באיזור המדובר.

כפי שציינתי במקרה הזה אני חושב שאין צורך להתמודד עם החלק הזה מאחר והוא שולי. הדגש הוא על החלל של הסלון, והשריפה בחלון המטבח במקרה הזה סבירה לחלוטין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה