- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1702093:לגבי הכריכה, אני לא מתמצאת בעיצוב גלופות אבל הייתי מכניסה את המסגרת החיצונית מעט פנימה שלא תהיה כמעט על השוליים. גם לא בטוח שזה אפשרי מבחינה טכנית, כדאי לבדוק.
נכתב ע"י דג מלוח;1702114:מבחינה טכנית אפשרי. רק צריך לעמוד על כך שידייקו, ואכן עדיף גם מבחינה עיצובית להכניס.
נכתב ע"י מאיר מימון;1702164:את האמת זה לא עיצוב סופי של גלופה אמיתית או משהו כזה... אלא זה סתם התנסות בהדמיה, זו הדמיה ראשונה...
נכתב ע"י asf;1702204:אם כך אז למה לא להשתמש עם האקשן להדמיה?
https://www.dropbox.com/sh/rk8a5xo0dkrmi3n/AAAkCdHvLfopkjEH5LJh_o7oa?dl=0
גילוי נאות
הקבצים במקור הם לא שלי מישהו מהפורום פירסם את זה פעם ואני רק העתקתי
נכתב ע"י רחלי ר;1702782:בחר באחת האפשרויות באתר.
לדג' אפקט קיפולי תמונה.
מצב תצוגה של רשימה.
בראש הרשימה קובץ עם סיומת GR, או atn, משהו כזה (לא JPEG)
הורד.
בהורדות- לחץ לחיצה כפולה על הקובץ.
נפתח לך פוטושופ- פתח את חלון ה- actioms (פעולות) ואתר את שם האקשן שהורדת.
פתח תמונה שעליה אתה רוצה להחיל את האקשן, לחץ על האקשן המבוקש
והפעל אותו (באייקון ההפעלה בתחתית החלון)
אם יש לאקשן הרצוי step1 ו- step 2, הפעל את step1, ייווצר קובץ חדש, ולתוכו תכניס את העיצוב שלך ואז הפעל את step2,
נכתב ע"י asf;1702745:הנה מדריך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים