כללי הדמיה לספר

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חו"ד ומה אפשר לשפר...

דרך אגב, האם מישהו יודע אם בהדמיה כאשר עושים בפוטושופ את האפקט של צל, איזה ערכים צריך לתת כדי שזה יצא הכי קרוב למציאות??? או שזה משתנה תמיד? תודה

קבצים מצורפים

• JPEG.jpg
    KB 104.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מדהים, אין מילים.

• הוסף לסימניות
שם הספר להכניס מעט מהמסגרת הפנימית

• הוסף לסימניות
אם זאת מודעה (ולא רק צורת הגשה) הייתי ממליצה לקרב את שתי השורות אחת לשניה, שייראו מוצקות יותר.
והייתי שמה קצת עננים עדינים על הספר בחלקו התחתון.
לגבי הכריכה, אני לא מתמצאת בעיצוב גלופות אבל הייתי מכניסה את המסגרת החיצונית מעט פנימה שלא תהיה כמעט על השוליים. גם לא בטוח שזה אפשרי מבחינה טכנית, כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
הקצה העליון של הכריכה בצד ימין לא נראה אמיתי, וגם כללית החיבור של השער לשדרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1702093:
לגבי הכריכה, אני לא מתמצאת בעיצוב גלופות אבל הייתי מכניסה את המסגרת החיצונית מעט פנימה שלא תהיה כמעט על השוליים. גם לא בטוח שזה אפשרי מבחינה טכנית, כדאי לבדוק.

מבחינה טכנית אפשרי. רק צריך לעמוד על כך שידייקו, ואכן עדיף גם מבחינה עיצובית להכניס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דג מלוח;1702114:
מבחינה טכנית אפשרי. רק צריך לעמוד על כך שידייקו, ואכן עדיף גם מבחינה עיצובית להכניס.

את האמת זה לא עיצוב סופי של גלופה אמיתית או משהו כזה... אלא זה סתם התנסות בהדמיה, זו הדמיה ראשונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר מימון;1702164:
את האמת זה לא עיצוב סופי של גלופה אמיתית או משהו כזה... אלא זה סתם התנסות בהדמיה, זו הדמיה ראשונה...

אם כך אז למה לא להשתמש עם האקשן להדמיה?
https://www.dropbox.com/sh/rk8a5xo0dkrmi3n/AAAkCdHvLfopkjEH5LJh_o7oa?dl=0
גילוי נאות
הקבצים במקור הם לא שלי מישהו מהפורום פירסם את זה פעם ואני רק העתקתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנה מדריך

קבצים מצורפים

• אקשנים.jpg
    KB 740.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בחר באחת האפשרויות באתר.
לדג' אפקט קיפולי תמונה.
מצב תצוגה של רשימה.
בראש הרשימה קובץ עם סיומת GR, או atn, משהו כזה (לא JPEG)
הורד.
בהורדות- לחץ לחיצה כפולה על הקובץ.
נפתח לך פוטושופ- פתח את חלון ה- actioms (פעולות) ואתר את שם האקשן שהורדת.
פתח תמונה שעליה אתה רוצה להחיל את האקשן, לחץ על האקשן המבוקש
והפעל אותו (באייקון ההפעלה בתחתית החלון)
אם יש לאקשן הרצוי step1 ו- step 2, הפעל את step1, ייווצר קובץ חדש, ולתוכו תכניס את העיצוב שלך ואז הפעל את step2,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ר;1702782:
בחר באחת האפשרויות באתר.
לדג' אפקט קיפולי תמונה.
מצב תצוגה של רשימה.
בראש הרשימה קובץ עם סיומת GR, או atn, משהו כזה (לא JPEG)
הורד.
בהורדות- לחץ לחיצה כפולה על הקובץ.
נפתח לך פוטושופ- פתח את חלון ה- actioms (פעולות) ואתר את שם האקשן שהורדת.
פתח תמונה שעליה אתה רוצה להחיל את האקשן, לחץ על האקשן המבוקש
והפעל אותו (באייקון ההפעלה בתחתית החלון)
אם יש לאקשן הרצוי step1 ו- step 2, הפעל את step1, ייווצר קובץ חדש, ולתוכו תכניס את העיצוב שלך ואז הפעל את step2,

תודה תודה תודה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1702745:

תודה תודה תודה....

תודות לכם זאת התוצאה...דרך אגב איך אני יכול לדאוג שזה יהיה ספר עם פתיחה משמאל לימין ולא כמו ספרי אנגלית??? צריך לזה אקשן מיוחד??

****סודר אחרי העזרה של חלומי****

קבצים מצורפים

• חכמת שלמה.jpg
    1.5 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אין צורך באקשן מיוחד
פשוט שמים את העיצוב הפוך (כמו כתב ראי) ע"פ הפריסה,
נותנים לו לעשות את השלב השני ואז הופכים את מה שיצא ויש לך ספר בעברית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה