ישראל פרדס
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1167774:מקסים!! כרגיל.
(ממש מזכיר את שלי...! (רק טיפה פחות לבן, נוטה לקרם)
הפס שבקרמיקות מבריק? אולי כדאי לכם לעשות אותו מט אם הידיות מט (ככה זה אצלי)
נראה לי שזה יותר פרקטי)
נכתב ע"י גיל קוליוק;1167787:כרגיל עבודה יפיפיה.
חסר קצת פעילות במטבח (או שאולי אצלכם זה תמיד מסודר).
נכתב ע"י eden7115;1167788:מקסים ממש, אבל מאוד מאוד מפריע שההשתקפות של הארונות העליונים על השולחן לא נכונה...
בכל אופן אני חושב שארון אחד לא מופיע בהשתקפות, תראה תצחקלמי שמבין, זה דבר שלא יתכן בתלת מימד, הכל מדוייק.
נכתב ע"י YG&K;1167809:קודם כל הדמיה מדהימה !
כיף לראות הדמיות שלך!
למרות שאני לא מבינה בתלת מימד אבל איך זה יכול להיות שהברז הימיני משתקף על השיש?
זה נראה לי לא הגיוני , ואם זה כן נכון אשמח שתסביר לי
נכתב ע"י ip6;1167791:למי שמבין, זה דבר שלא יתכן בתלת מימד, הכל מדוייק.
נכתב ע"י tamiro;1168435:אתה צודק אבל...
היתרון הגדול בתלת מימד שאתה יכול לשנות קצת
אילו הייתי מצלם את המטבח הזה הייתי מטשטש קצת את משטח הזכוכית
אפילו שזה לא נכון ופחות אמיתי.
כי לעין האנושית יותר קל לתפוס מה קורה כשזה לא חד לחלוטין
אגב, הרינדור לעולם לא יתייחס לעובי הזכוכית
ולזמן שעבר מאז שהיא הונחה במקום...
נכתב ע"י גיל קוליוק;1168489:אתם גם אוכלים בבית? (אתם נותנים אוכל לילדים?!)
ממש בית מרקחת. רק על זה צריך לפתוח אשכול![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים