- הוסף לסימניות
אשמח לדעת היכן ניתן להשיג כעת הדסים להכנת מי הדסים
רב פסק לנו שאסור להשתמש בהדסים שבירכו עליהם לצורך זה
אין לי פרטי איך אפשר עוד?אפשר להשיג מי הדסים בירושלים
אם את רוצה פני אלי בפרטי
תודהבאיזה איזור את?
יש לי לתת
מבית שמשתודה
אני מפ"ת
יש לי שגרירים בהרבה מקומות בארץ
מאיפה את?
אין לי פרטימבית שמש
אם את רוצה יכולה לבוא לקחת בשמחה או שתמצאי דרך להעביר
אולי כדאי להתכתב בפרטי אם את רוצה יותר פרטים
אם היא לא תרצה אני אולי ארצה אני מבית שמש וחיבת להאריך תשערות של בנימבית שמש
אם את רוצה יכולה לבוא לקחת בשמחה או שתמצאי דרך להעביר
אולי כדאי להתכתב בפרטי אם את רוצה יותר פרטים
מעניין, כי לא אסרו רק לבזות.אשמח לדעת היכן ניתן להשיג כעת הדסים להכנת מי הדסים
יותר טוב הדסים טריים או מיובשים?מי הדסים משביח את הצמיחה.
אפשר לקנות הדסים מיובשים בחנות טבע. כדאי להוסיף לסיר גם בצל חצוי (שחזק את השורשים).
שמים מים ומרתיחים- והרי לך מי הדסים...
כמות של הדסים או מי הדסים?יש לנו כמות בירושלים אם מעניין אתכם
היא לא מדי יצרה קשראם היא לא תרצה אני אולי ארצה אני מבית שמש וחיבת להאריך תשערות של בני
הוא לא מסכים לי לעשות חלאקה לאחיו הקטן כי הוא לא מסכים שלאחיו יהיה פאות ארוכות ולו יש בקושי פאות שאפילו מתחת לאוזן לא נכנס............
של הדסים, מעלות דפנהכמות של הדסים או מי הדסים?
ואיזה אזור בירושלים?
אין לי מושג.יותר טוב הדסים טריים או מיובשים?
צריך להגיע רק להרתחה או אחרי זה עוד זמן בישול?
(וכמה זמן זה צריך להיות על הראש?)
לא ממש לא הבן שלי כל היום מזיע ונאדה שום דבר לא צומח כמו במדבר שממהאין לי מושג.
מה המטרה של זה? חלק'ה?
כי אם כן, אותי לימדו (וזה הוכיח את עצמו) שחוץ ממי ההדסים (שאני לא זוכרת בדיוק מה עשיתי איתם), זעה מצמיחה שיער- לכן כמה שיותר התעסקות: שפשוף, נעים כמובן; סירוק; מגע; כובע; כל אלו עוזרים לשיער לצמוח.
מאיזה אזור את?היא לא מדי יצרה קשר
אם את רוצה את יכולה לבוא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים