מידע שימושי הדסים למי הדסים

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת היכן ניתן להשיג כעת הדסים להכנת מי הדסים
רב פסק לנו שאסור להשתמש בהדסים שבירכו עליהם לצורך זה

• הוסף לסימניות
מבית שמש
אם את רוצה יכולה לבוא לקחת בשמחה או שתמצאי דרך להעביר
אולי כדאי להתכתב בפרטי אם את רוצה יותר פרטים
אם היא לא תרצה אני אולי ארצה אני מבית שמש וחיבת להאריך תשערות של בני
הוא לא מסכים לי לעשות חלאקה לאחיו הקטן כי הוא לא מסכים שלאחיו יהיה פאות ארוכות ולו יש בקושי פאות שאפילו מתחת לאוזן לא נכנס............

• הוסף לסימניות
מי הדסים גם מעבה את השיער או רק מאריך? ותוך כמה זמן רואים הבדל?
ואיך מכינים את זה?
ואיפה אפשר להשיג מוכן בירושלים?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת היכן ניתן להשיג כעת הדסים להכנת מי הדסים
רב פסק לנו שאסור להשתמש בהדסים שבירכו עליהם לצורך זה
מעניין, כי לא אסרו רק לבזות.
ולאחר החג מותר באכילה והנאה.

• הוסף לסימניות
מי הדסים משביח את הצמיחה.
אפשר לקנות הדסים מיובשים בחנות טבע. כדאי להוסיף לסיר גם בצל חצוי (שחזק את השורשים).
שמים מים ומרתיחים- והרי לך מי הדסים...

• הוסף לסימניות
מי הדסים משביח את הצמיחה.
אפשר לקנות הדסים מיובשים בחנות טבע. כדאי להוסיף לסיר גם בצל חצוי (שחזק את השורשים).
שמים מים ומרתיחים- והרי לך מי הדסים...
יותר טוב הדסים טריים או מיובשים?
צריך להגיע רק להרתחה או אחרי זה עוד זמן בישול?
(וכמה זמן זה צריך להיות על הראש?)

• הוסף לסימניות
לי יש בבית שמש
מי שרוצה מוזמן...

• הוסף לסימניות
אם היא לא תרצה אני אולי ארצה אני מבית שמש וחיבת להאריך תשערות של בני
הוא לא מסכים לי לעשות חלאקה לאחיו הקטן כי הוא לא מסכים שלאחיו יהיה פאות ארוכות ולו יש בקושי פאות שאפילו מתחת לאוזן לא נכנס............
היא לא מדי יצרה קשר
אם את רוצה את יכולה לבוא

• הוסף לסימניות
יותר טוב הדסים טריים או מיובשים?
צריך להגיע רק להרתחה או אחרי זה עוד זמן בישול?
(וכמה זמן זה צריך להיות על הראש?)
אין לי מושג.
מה המטרה של זה? חלק'ה?
כי אם כן, אותי לימדו (וזה הוכיח את עצמו) שחוץ ממי ההדסים (שאני לא זוכרת בדיוק מה עשיתי איתם), זעה מצמיחה שיער- לכן כמה שיותר התעסקות: שפשוף, נעים כמובן; סירוק; מגע; כובע; כל אלו עוזרים לשיער לצמוח.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג.
מה המטרה של זה? חלק'ה?
כי אם כן, אותי לימדו (וזה הוכיח את עצמו) שחוץ ממי ההדסים (שאני לא זוכרת בדיוק מה עשיתי איתם), זעה מצמיחה שיער- לכן כמה שיותר התעסקות: שפשוף, נעים כמובן; סירוק; מגע; כובע; כל אלו עוזרים לשיער לצמוח.
לא ממש לא הבן שלי כל היום מזיע ונאדה שום דבר לא צומח כמו במדבר שממה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה