- הוסף לסימניות
זה כזה טוב, ומקצועי, ומלוטש, וחינני ועוד מלאנתלפים דברים טובים, שאין לי מה ל'גיד..
הלוואי עלי קצת משאר הרוח והמעוף האינסופי שלך
הלוואי עלי קצת משאר הרוח והמעוף האינסופי שלך
מעניין הוא שלי זה לא עשה קונוטציה לבית חוליםעננים. כדורים פורחים,
בצבעי פסטל חמימים כאלו שידברו עם השער של הגברת
יכול להיות שהתכלת השולט בתמונה נותן אוירה קרירה סטרילית כאילו, שמזכירה בי"ח
וריכוז צבעים חמים יכניס עוד התרחשות לסיפור, וחמימות של בית.
אני באמצע הציור של הדף האחרון, כשאגמור אותו אחזור לדף הזה לנסות שמיכה ומצעים אחרים, אם ייצא משהו יפה אשתף איתכם.מעניין הוא שלי זה לא עשה קונוטציה לבית חולים
אבל אז הבת שלי הקטנה שראתה את הציור שאלה אם (אמא שלו )היא הרופאה :/
אולי זה סתם צירוף מקרים? I don’t know
תראה את התמונה הגדולה...יותר טוב?-- האמת שעדיין צריך לשחק עם הצבעים
צפה בקובץ המצורף 380689
ציירתי עם מברשת חופשיה שממולאת עם הטקסטורות הנ"לאיזה יופי!!!
והכי כיף שאני מזהה את המברשות!
איך חתכת אותם ככה יפה?
תראה את התמונה הגדולה...![]()
הממ תודה. לא יודע, יותר מדי אנשים אמרו בית חולים, לא רק בפרוג, וגם שהאמת שמלכתחילה לא הייתי שלם עם הקודם. בכל אופן , הבת 4 שלי אומרת שעכשיו הגרסא הכי יפהסליחה, אבל אני לא יודעת מה כולם רוצים.
מהרגע הראשון לא עלתה לי שום קונוטציה שלילית, וגם כעת- בעיני זה מושלם. לא יודעת, אין לי אפילו שמץ פקפוק ביצירה המעוררת קנאת סופרים הזו.
איזה קפלים אתה מתכוון?הקפלים שיוצרת השמיכה שלו מדי מתכתבים עם קו הקונטור של הילד.
זה נראה כמו ניילון נצמד, לא כמו שמיכה.
לדעתי, זנח את הקווים שמתכתבים עם קווי המתאר של הגוף של הילד, והשתמש במעברי צבע לתאר גבשושיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים