- הוסף לסימניות
וזה הסיפור.....
עיצבתי ללקוחה גדולה אירוע (לא מדובר בעיצוב השולחנות כמובן , אלא בגרפיקה שקשורה לארוע)
העיצוב יפה מדהים גם לדעתי וגם ובעיקר לדעת הלקוחה,
עד כאן הכל טוב ויפה.
הכנסתי לדיסק און קי ושלחתי את בעלי לבית דפוס ידוע ואיכותי (ולכן גם לא הלכתי בעצמי...
מדובר בבית דפוס רחוק מאד ממקום מגורי! עשיתי זאת בשביל איכות...)
כאן עלי לציין שבעבודה הזו אני אחראית להביא ללקוחה מוצר מוגמר- זאת אומרת אני צריכה ללכת לבית הדפוס, לגזור, לקפל, להדביק וכו' זה מסוכם מראש והמחיר כולל את זה (או אמור לכלול, בסוף אני רואה שזה לא כזה משתלם אבל זה כבר נושא לדיון אחר...)
המוצרים הודפסו...
ו... כאן מתחיל הסיפור.
האירוע של הלקוחה מעוצב כולו ממפית ועד וילון ב-ורוד.
המוצרים שעיצבתי, על פי דרישתה גם מעוצבים ב...ורוד, הרבה ורוד,
ו....המוצרים המודפסים שקיבלתי ליד מכילים... כתום חיוור, חום עתיק,
ולא...... שום רמז לורוד,
ואני אנא אשא פני מול הלקוחה הנלהבת, שהיתה אמורה להיות גם חלון ההזדמנויות שלי לכניסה לשוק האירועים????
הדפוס טוען שככה זה ואין מה לעשות, אין לו כל דרך לשלוט בצבעים וכו' וכו'
או כמו שאומרים בגן "מה שיוצא אני מרוצה..."
ושאלותי הן:
א. האם זו אכן אשמתי? האם לא הגיוני שהדפוס צריך להוציא לפחות משהו ,"קרוב" אם לא בדיוק, למה שרואים על המסך? (במקרה הזה כבר אין לי תקנה הדפוס "לא מכיר אותי" אבל לפעם הבאה...)
ב. מה דעתכם האם אפשר לומר ללקוח, "מצטערת זה מה שיצא בדפוס" או שאין סכוי שהיא תקבל את זה ועלי להדפיס מחדש?
ג. ואם כן, (להדפיס מחדש) איפה???. איך אדע שאכן בדפוס הבא זה כן יצא כמו שצריך? כבר ניסיתי קודם דפוס אחר, ובגללל שלא דייק בצבעים הלכתי לדפוס הזה......
ד. מה עושים כדי שבפעם הבאה זה לא יקרה???
(מדובר בהמון הדפסות, המון כסף שאולי ילך לפח..... כי אני לא מעיזה לתת את זה כך ללקוחה שמרב הנאה מעבודתי, מרחפת בתוך עננים........ורודים.....)
הבו בדחיפות, רעיון/ עצה/ עזרה/ תובנה לעתיד....
עיצבתי ללקוחה גדולה אירוע (לא מדובר בעיצוב השולחנות כמובן , אלא בגרפיקה שקשורה לארוע)
העיצוב יפה מדהים גם לדעתי וגם ובעיקר לדעת הלקוחה,
עד כאן הכל טוב ויפה.
הכנסתי לדיסק און קי ושלחתי את בעלי לבית דפוס ידוע ואיכותי (ולכן גם לא הלכתי בעצמי...
מדובר בבית דפוס רחוק מאד ממקום מגורי! עשיתי זאת בשביל איכות...)
כאן עלי לציין שבעבודה הזו אני אחראית להביא ללקוחה מוצר מוגמר- זאת אומרת אני צריכה ללכת לבית הדפוס, לגזור, לקפל, להדביק וכו' זה מסוכם מראש והמחיר כולל את זה (או אמור לכלול, בסוף אני רואה שזה לא כזה משתלם אבל זה כבר נושא לדיון אחר...)
המוצרים הודפסו...
ו... כאן מתחיל הסיפור.
האירוע של הלקוחה מעוצב כולו ממפית ועד וילון ב-ורוד.
המוצרים שעיצבתי, על פי דרישתה גם מעוצבים ב...ורוד, הרבה ורוד,
ו....המוצרים המודפסים שקיבלתי ליד מכילים... כתום חיוור, חום עתיק,
ולא...... שום רמז לורוד,
ואני אנא אשא פני מול הלקוחה הנלהבת, שהיתה אמורה להיות גם חלון ההזדמנויות שלי לכניסה לשוק האירועים????
הדפוס טוען שככה זה ואין מה לעשות, אין לו כל דרך לשלוט בצבעים וכו' וכו'
או כמו שאומרים בגן "מה שיוצא אני מרוצה..."
ושאלותי הן:
א. האם זו אכן אשמתי? האם לא הגיוני שהדפוס צריך להוציא לפחות משהו ,"קרוב" אם לא בדיוק, למה שרואים על המסך? (במקרה הזה כבר אין לי תקנה הדפוס "לא מכיר אותי" אבל לפעם הבאה...)
ב. מה דעתכם האם אפשר לומר ללקוח, "מצטערת זה מה שיצא בדפוס" או שאין סכוי שהיא תקבל את זה ועלי להדפיס מחדש?
ג. ואם כן, (להדפיס מחדש) איפה???. איך אדע שאכן בדפוס הבא זה כן יצא כמו שצריך? כבר ניסיתי קודם דפוס אחר, ובגללל שלא דייק בצבעים הלכתי לדפוס הזה......
ד. מה עושים כדי שבפעם הבאה זה לא יקרה???
(מדובר בהמון הדפסות, המון כסף שאולי ילך לפח..... כי אני לא מעיזה לתת את זה כך ללקוחה שמרב הנאה מעבודתי, מרחפת בתוך עננים........ורודים.....)
הבו בדחיפות, רעיון/ עצה/ עזרה/ תובנה לעתיד....
הנושאים החמים