נכתב ע"י שיר770;478055:רגע רגע...
אני שלחתי לדפוס באוקרינה CMYK ויצא לי צבעים מוזרים וכהים...
עם הרוסית הדלילה שלי ניסתי להסביר להם שזה לא הצבעים ששלחתי לדפוס.
והם אחוזי פליאה שאלו- שלחת CMYK???
אין לי הסבר לתופעה כי לא ניסתי להבין אותה יותר מידי. למחרת הבאתי להם RGB והצבעים יצאו בסדר.
מאז אני שולחת למקומות מסובכים כאלו 2 קבצים. אחד CMYK ואחד RGB.
נכתב ע"י שיר770;478055:רגע רגע...
אני שלחתי לדפוס באוקרינה CMYK ויצא לי צבעים מוזרים וכהים...
עם הרוסית הדלילה שלי ניסתי להסביר להם שזה לא הצבעים ששלחתי לדפוס.
והם אחוזי פליאה שאלו- שלחת CMYK???
אין לי הסבר לתופעה כי לא ניסתי להבין אותה יותר מידי. למחרת הבאתי להם RGB והצבעים יצאו בסדר.
מאז אני שולחת למקומות מסובכים כאלו 2 קבצים. אחד CMYK ואחד RGB.
נכתב ע"י ariels;478343:אין לי נסיון עם רוסיה, סורי.
הכי רחוק שהגעתי זה הודו, תקשורת מייל באנגלית מרוסקת עם הדפוס ההודי, חשש כבד מהתוצאה, ולבסוף! לשמחתי! הלקוח (איגוד בתי חב"ד בהודו) החליט לא להדפיס אלא להקרין את השלט על מסך ענק
בגדול - הייתי מתעקשת כן לדבר עם הדפוס, תמיד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים