- הוסף לסימניות
למרות שמעולם לא למדתי אינדיזיין באופן מסודר, אבל יצא לי להתעסק עם התוכנה הזו מס' פעמים, ודי בהצלחה. לאחרונה התבקשתי ליצור באידיזיין ספר מרובה עמודים ואז- התחלתי להסתבך...
התעוררו לי מס' שאלות ואשמח מאד אם מישהוא יוכל לענות לי עליהם:
1) איך ממספרים עמודים (עד עכשיו הייתי שמה מספר בכל עמוד באופן ידני, אבל בספר עבה זה לא ריאלי...)
2) איך אני יוצרת כמה דפי אב, שכן מדובר בספר בעל כמה חלקים ולכל חלק אני רוצה מסגרת אחרת.
3) כשאני מכניסה את הטקסט למסמך- איך אני עושה שהוא ירוץ לי בכל המסמך? (עד עכשיו הייתי מדביקה אותו בעמוד הראשון ואז לוחצת על הפלוס בתחתית הריבוע ומדביקה בריבוע בעמוד השני וכך הלאה, אבל כמובן שזה לא הגיוני לעבוד כך בספר עב כרס.)
ביינתיים זה מה שאני זוכרת, מקווה שבזה זה ייסתיים...
ואל תנסו "להוריד" אותי מהרעיון לעמד בלי לדעת כי אבא שלי רוצה שרק אני יעמד לו את הספר...
המון המון תודות לכל העוזרים והמסייעים!!!
התעוררו לי מס' שאלות ואשמח מאד אם מישהוא יוכל לענות לי עליהם:
1) איך ממספרים עמודים (עד עכשיו הייתי שמה מספר בכל עמוד באופן ידני, אבל בספר עבה זה לא ריאלי...)
2) איך אני יוצרת כמה דפי אב, שכן מדובר בספר בעל כמה חלקים ולכל חלק אני רוצה מסגרת אחרת.
3) כשאני מכניסה את הטקסט למסמך- איך אני עושה שהוא ירוץ לי בכל המסמך? (עד עכשיו הייתי מדביקה אותו בעמוד הראשון ואז לוחצת על הפלוס בתחתית הריבוע ומדביקה בריבוע בעמוד השני וכך הלאה, אבל כמובן שזה לא הגיוני לעבוד כך בספר עב כרס.)
ביינתיים זה מה שאני זוכרת, מקווה שבזה זה ייסתיים...
ואל תנסו "להוריד" אותי מהרעיון לעמד בלי לדעת כי אבא שלי רוצה שרק אני יעמד לו את הספר...
המון המון תודות לכל העוזרים והמסייעים!!!
הנושאים החמים
הוספת מספר עמוד שמתעדכן אוטומטית