יצא טעים ויפה!טעים גם בלי קישוטים מפונפנים
ממליצה לשמור בהקפאה
@ה. בקר כמה זמן הבלילה נשמרת במקרר ? טובה גם בהקפאה? לכמה זמן ?ריבת חלב, שוקולד חלב, שוקולד לבן, שוקולד מריר, קליק קורנפלקס ועדשים מיני בטעם קפה.
אז אחרי שהכנתי היום 30 וופל בלגי בערב לביבות משפחתי. כן שם במקום! מכל תכון כזה יצאו לי כ-14 יחידות
הנה המתכון:
1 קילו קמח
1/2 כוס סוכר
3 שקיות אבקת אפיה
1 כוס שמן
4 סוכר וניל
9 ביצים
כ-800-900 מ"ל מים
מערבבים את כל הרכיבים במיקסר [אפשר ביד אבל בכמות גדולה זה קשה]. מים שמים תחילה 800 מ"ל ומוסיפים לפי הצורך. הבלילה צריכה להיות סמיכה אבל לא בצקית. בצק מאוד מאוד נוזלי.
זו כמות גדולה
כמה יוצא ממנה? תלוי במכשיר. הגודל משתנה בין המכשירים.
אם אתם לא צריכים כמות גדולה, תכינו חצי כמות
במקום המסנו שוקולדים-מריר, חלבי, לבן, בטעם פיסטוק, בטעם פרלינה ובטעם נוצ'לה. הבאנו ריבת חלב, קרם עוגיות, קרם קינדר, קרם שוקולד לבן עם עוגיות [מוצר חדש ומהמם!!], מלא סוגי שוקולד, קרוקנט, פקאן סיני גרוס, פיסטוק גרוס, קוקוס מקורמל, גליליות [וסליחה אם שכחי משהו]
על אחד שם לעצמו מה שרתה מעל. והיה כמובן גם גלידה לשים מעל.
לגבי תבנית סילקון לאפיה. אני לא ניסיתי אבל חברה שלי אמרה שמשתמשת ויוצא טוב
אני דווקא כן מוסיפה מעט, אבל ממש מעטלא להוסיף לשוקולד שמן שמדלל את השוקולד והופך אותו לשקוף
הכנתי בעבר בלי ביצה לילד שאלרגי לביצים ויצא מעולה. רסק תפוחים זה מצוין- 2 כפות שטוחות
תודה ענקית!הכנתי בעבר בלי ביצה לילד שאלרגי לביצים ויצא מעולה. רסק תפוחים זה מצוין- 2 כפות שטוחות
העיסה ממש לא נוזלית אלא מאד מאד סמיכההבצק למכשיר הוא קצת עיסתי ולא כל כך בצקי [בשונה מסופגניות שמרים]
בכדי להחכים בפלטות תערכי חיפוש בפורום "מולטיקייק" היו כמה אשכולות בנושא.
המתכון שהעליתי הוא כמו שכתבתי למעלה נוזלי מדי לעיצוב. את יכולה להכין מתכון סופגניות רגיל, כמו שכתבתי בהדרכה, בהודעה הראשונה, להתפיח, לרדד לעלה בעובי כ-2 ס"מ. לקרוץ עיגולים גדולים עוד עיגול באמצע [לקבלת טבעת עם חור]. לאפות או לטגן כמו סופגניות. ומשם להמשיך לפי ההדרכה.
מוזר שהיית צריכה להוסיף. אני כבר שנים עם המתכון הזה והוא מעולה.העיסה ממש לא נוזלית אלא מאד מאד סמיכה
והייתי צריכה להוסיף מים ושמן
גם לי זה יצא לא נוזלי, לא צריך להוסיף נוזלים?מוזר שהיית צריכה להוסיף. אני כבר שנים עם המתכון הזה והוא מעולה.
והעיסה אכן לא נוזלית.
זה לא צריך להיות נוזלי. זה בצק דליל. כך במתכון הזה לפחותגם לי זה יצא לא נוזלי, לא צריך להוסיף נוזלים?
אני מכירה מתכונים שזה נראה כמו בלילה של בלינצעס
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים