דרוש מידע ההתמכרות למסך

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה!

אנחנו בלע"ר משפחה ברוכת ילדים.
יש לי כמה אחיות עם פלאפונים לא כשרים...
ומבחינתי פלאפון לא כשר זה קו אדום.
לפעמים מארגנים במשפחה או בין האחיות כל מיני דברים, ואני כמובן פחות מעודכנת/ או מעודכנת בסוף כי הן מעבירות את המידע ביניהם דרך הקבוצה המשפחתית.
דבר זה כואב לי מאד, בגלל שלי יש ב"ה פלאפון כשר אני צריכה פחות להיות בעניני המשפחה?

אשמח עצות מכם.
המשך יום טוב!

• הוסף לסימניות
מוכר מאד.
בול אצלינו ככה.
תארגנו אתם האחיות עם הפלאפון הכשר לעצמכם מפגש.
ואפשר גם להתקשר אל האלו האחרים שיצטרפו גם.
אצלינו הם בכלל לא מעדכנים, עושים בינם לבין עצמם...
נראה לי שבינתיים יש אפשרות להתקין ווצאפ על המחשב.
(שמעתי שזה עתיד להחסם)
אמיתי שזה הפתרון שאת נותנת לה :unsure:

• הוסף לסימניות
כן. בגלל שיש לי טלפון כשר אני פחות בעניינים.
ובגלל שאנו שומרי תו"מ אנו לא יכולים לטייל בשבת.
אשרנו שזכינו לשלם על העקרונות שלנו. לפעמים אפילו ביוקר.
להיפך, את חזקה מהם, את פחות בעניינים כי יש לך עקרונות.

• הוסף לסימניות
כן. בגלל שיש לי טלפון כשר אני פחות בעניינים.
ובגלל שאנו שומרי תו"מ אנו לא יכולים לטייל בשבת.
אשרנו שזכינו לשלם על העקרונות שלנו. לפעמים אפילו ביוקר.
להיפך, את חזקה מהם, את פחות בעניינים כי יש לך עקרונות.
צודקת בכל מילה!!!

• הוסף לסימניות
@אבדגהו חזקי ואמצי!!!
מאמינה שהניסיון לא קל, ובטוחה ששכרו בצידו.
מקווה בשבילך שמכבדים במשפחה את ההחלטה שלך ושיבינו לליבך אם תבקשי עדכון טלפוני על מפגשים ואירועים.
ואם את לא היחידה במשפחה אז תפתחו קו ווצאפ טלפוני ותבקשו מהאחות שהכי מתאימה לתפקיד שתהיה אחראית לעדכן שם תמיד חדשות.

אשריך!!!!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
???
הודעה עובדתית.
על ערכים משלמים בויתורים.
בעיניי משפט גרוע מאוד- אלו לא ויתורים, אלו בחירות, ופותחת האשכול רוצה עיצה איך היא מתמודדת עם הבחירה שלה בצורה מוצלחת יותר, במחילה, לא בשביל הודעה כזו, פותחת האשכול פתחה אותו...
ולגבי העניין עצמו, אין כמוני מבינה אותך, גם במשפחה של בעלי זה ככה, וזה מאוד מפריע לנו, כי יש הרגשה שזה משאיר לגמרי מאחור... יש לך קשר טוב עם אחיות שלך? אולי תשוחחי איתן? אולי תאמרי להן שלפחות עידכונים יעדכנו אותן, כלומר שעל הבירבורים את מוכנה לוותר, אבל עידכונים שכן יעדכנו אותך.
אצלינו , בעלי כמה פעמים דיבר עם חמותי שכן תעדכן אותנו (היה כמה פעמים שהיו אירוסים של בני דודים ולא ידענו.. :(
בהצלחה!
מעריכה מאוד!

• הוסף לסימניות
לפעמים מארגנים במשפחה או בין האחיות כל מיני דברים, ואני כמובן פחות מעודכנת/ או מעודכנת בסוף כי הן מעבירות את המידע ביניהם דרך הקבוצה המשפחתית.
דבר זה כואב לי מאד, בגלל שלי יש ב"ה פלאפון כשר אני צריכה פחות להיות בעניני המשפחה?
אנחנו כנ"ל,
הבעיה אצלינו שגם להורים יש אז ממש הכל מועבר שם.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

אשמח עצות מכם.
המשך יום טוב!
ראשית, כל הכבוד. ירבו כמותכם בישראל.
שנית, אין תחליף לעמידה זקופה וגאה ופשוט לומר לאחיות שאת לא מעוניינת בכזה מכשיר, ולבקש מהם לתקשר איתך בצורה אחרת. ברור שבסתר ליבם הן מקנאות על איכות חייך בגשמיות וברוחניות.

• הוסף לסימניות
ויש משפחות שלחלק אין מחשב בבית ולחלק יש ויש קבוצות בצ'אט או במייל ולא מעדכנים את אלה שאין.
מה הפיתרון?
זה מורכב, כמו שאתם מבינות שיש מחיר שאין מחשב כך אלה שאין להם וואסטפ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה